2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kızlarrr, ben fena halde şifayı kaptım, kış aylarının ilk hastalığını oldum

ağzım burnum , boğazım ayyy çok fenayım.

gece hiç uyuyamadım, sabah kalkamadım , ay bu ne yaaa, nefret ediyorum hasta olmaktan

arsecim geçmiş olsun. ilk hastalık fena oluyor ya. ben de nefret ediyorum. bu mevsim başında olan pis oluyor. ne burnum duruyor, ne gözlerim. bol bol c vitamini al canım.

Lefkoşa'ya daha hiç yağmadı. ama geçen haftalarda eşimin iş yerinin olduğu taraflarda kocaman kocaman dolu yağmış. bir sürü araba hasar görmüş. eşim çekmiş dolunun fotolarını baya baya taş büyüklüğünde.

burda da hava kapanık sabah bi ara çiseledi ama geçti.
akşama yemek ve salatanın yanına cacık da yapayım bi de tulumba alcam. hazır almak ayıp olmaz heralde hamileyiz gözümüz almıyor anlayış :)

burda da hava kapanık sabah bi ara çiseledi ama geçti.
akşama yemek ve salatanın yanına cacık da yapayım bi de tulumba alcam. hazır almak ayıp olmaz heralde hamileyiz gözümüz almıyor anlayış :)

hamile olmasan bile niye ayıp olsun...çokmu yabancı sanki gelecek olanlar canım....kaynananlar sonuçta aileden

kayınvalidem de gözü almıyorsa siz gelin demiş de en son ya nisan da ya mayısta çağırmıştım çok uzadı ara. o yüzden ii hazırlayım diorum ama zaten iş çıkışı alelacele yapcam o yüzden elimden fazla bişe gelmio

hiç sıkma canını tatlım, hamilesin sen hem de çalışıyorsun sonuçta. anlayış gösterirler merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…