2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zaten ramazanda 5 kere çağırdım :)
uyuyacaklar grubunda ben de varıııım :) hadi.

yok zuzum heryeri değil önce 2 odayı yaptırıcam zor olmasın diye sonrada diğer 2 odayı yaptırıcam

aaaaa uykkucular siziiii bu ne yaa herkes uykuya kaçmışşş

arse geçmiş olsun cnm bol c vitamini takviyesi hemennnn. bi de kışın bol bol yeşil çay ya da ekinezya vb. bitki çaylarını bol tüketmek lazımmış gripten korunmak için. ben her gün içicem mutlaka artık doğadan 7 otlumu hem formumuzu hem sağlımızı koruyalım

bugün gittim işe, b saat beklettiler, sora da dediler ki bugün çok yoğunuz kusura bakma yarın gel derslerini belirleyelim kitaplarını verelim vs. çarş.da derse başla. boşuna gittik yani bugün

Yemekhaneden yemek listesini aldım bu ay ki yemeklerin hepiciği güzel :) okuyup okuyup duruyorum :)

adaşımmm sen şimdi ünv. öğrencilerine ders mi vereceksin? acayip olacak nerdeyse seninle yaşıt insanlara ders vermek değil mi? ben öğretmenlik yapamam sanırım ya. sürekli kullandığım programları bile anlatamam insanlara ben. çok dağıtıyorum, karşımdaki hiçbir şey anlamıyor

evetttttt zaten düşündükçe heyecanlanıom bugün beklerken araya çıktı öğrenciler bi baktım anamm ben bunlara nası söz geçircem dedim bi an. anlamayana laf anlatmak o kadar zor ki cnm. benim öyle bi öğrencim vardı kafasına mümkün diil girmezdi, bıraktım onunla çalışmayı ama yani herkesin bi ilgi alanı yeteneği var olmayınca olmuo (((
beğen butonunu geri istiyorum yaaa

ben de istiyorum bu ne yaa

funda, nigar kitaplara mı daldınız kızlarrr... hadi kahve için toplanıyoruzzzz

kızlar hepinize teşekkür ederim, bende uyumak istiyorum, aslında uyumak değilde, böyle battaniyeye sarılıp uzanmak istiyorum, kemiklerimin ısınmasını istiyorum

merhaba.......

bugun işe gec geldim, anca kendime gelip foruma girebildim.

nasılsınız kızlar....

benm pek keyfim yok, migrenin tuttu sersem gibiyim

geçmiş olsun çikolata, baş ağrısı çooooook kötü bişe,hele de migren pul biber kokla,mendilin arasına dök iyice çek içine kokusunu, geçer ağrın.

ayşam terbiyesizlik yapmasınlar da Bırak anlamasınlar...sen üstüne düşeni yap çık gel evine :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…