2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bilmiyodum bunu,

şimdi pul biber bulamam burada ama eve gidicne deneyecegim hemen...
cok cok teşekkür ederim
geçmiş olsun cnmm. çok ilginç bi bilgiymiş bu arada bende yok migren ama etrafımda olan olursa öneririm
ayşam terbiyesizlik yapmasınlar da Bırak anlamasınlar...sen üstüne düşeni yap çık gel evine :101:

walla öle yapcam zaten. ayy ama heyecanlanıom yine de

üff sıkılıom ben böle boğuk havalarda yaa Antalya'da da mübarek bi günde 5 yıllık yağmur yağıo resmen

ayşamm benim bir arkadaşımın kız arkadaşı vardı, boyu kısa, zayıf bir kızdı. o da ortaokullara ingilizce dersine giriyordu. ona öğrencileri mektuplar yollayıp, masasına güller falan bırakıyorlardı. erkek arkadaşı da diyordu Allah'tan lisede değil, katil olurdum ben genç öğretmen olmanın tehlikeleri bunlar

fundam nelere bakıyorsun var mı ilginç birşeyler? ben de kpss için birkaç soru çözdüm netten. coğrafya ve tarihten. bir de benim kitabın e- kitabı var mı die baktım ama yokmuş???

zuzuşşş dün girdin mi face'te verdiğim sayfalara?
az sonra da tekin acar'da yarışma olcakmış sanırım. bi de veet ile dettol vardı onları dün söyledim mi hatırlamıyorum :26:

renkli skinnyler çok moda ya onlara bakıyodum çok hoşlaröyle sıkıntıdan geziniyorum işte nette canım yelizin dünyası var oraya bakıyodumvalla süpersin canım benim çalış aman ucunu bırakmaben umudumu kestim artık dün gittiğim yerdeki kız mimarmış 2250 alıyorum dedi oh dedim ne iyi ya en azından bi memur olamadım diye çok üzüldüm

kaynım 1 ay sonra askere gidiyor. ekim ayı bitmeden bizim evde onun arkadaşlarıyla, ona sürpriz bir parti yapmak istiyorum. neler yapabilirim?

ben olsam bende çok heycanlanırdım tekrardan hayırlı olsun canım yeni işin kendine yeni ciciler alabildinmihangi bölümün dersine gireceksin:44:

evet çok moda onlar, ben de cumartesi bitane lacivert bitane somon rengi aldım onlardan.. saks mavisi alıcaktım, bedeni kalmamış..

zuzuşşş dün girdin mi face'te verdiğim sayfalara?
Az sonra da tekin acar'da yarışma olcakmış sanırım. Bi de veet ile dettol vardı onları dün söyledim mi hatırlamıyorum :26:

ımm arkoya girdim biscolataya girdim...arkoda her sabh 10da soru varmış..hergün nasıl takip etcem bilmym:26:
Ben zannediyodum bikere vercen cevap sonra çekiliş falan...

Akşam bakabilirim veet ve dettola ,bunları yazmamıştın :)

çok sıkıcı ya ben artık hiç bi yarışmaya katılmıycamçünkü bişe çıkmıyo banahele nestle sinir etti beni 5 dak içinde çokdan on kişi cevap vermiş oluyo

kaynım 1 ay sonra askere gidiyor. Ekim ayı bitmeden bizim evde onun arkadaşlarıyla, ona sürpriz bir parti yapmak istiyorum. Neler yapabilirim?

ooo süper yengee:81:

Benm kaynım heralde bayılırdı böle bişeye :))) yengem de yengem diye dolanırdı artıkın

ben olsam bende çok heycanlanırdım tekrardan hayırlı olsun canım yeni işin kendine yeni ciciler alabildinmihangi bölümün dersine gireceksin:44:
saol cnm 2 üst aldım şimdilik. baktım da aslında pantolonum falan varmış benim kumaş üstlerim zaten var. bi de klasaik giyinme zorunluluğu yokmuş ya en çok oan sevindim sıkıldıımda geçiriveririm kotu hazırlıklara giricem cnm sanırım. yarın belli olcak işte.
evet çok moda onlar, ben de cumartesi bitane lacivert bitane somon rengi aldım onlardan.. saks mavisi alıcaktım, bedeni kalmamış..

ya üfff ben de çok seviom ama bana skinny yakışmıo bacaklarım kalın benim çok yapışıolar rahatsız oluommm

ooo süper yengee:81:

Benm kaynım heralde bayılırdı böle bişeye :))) yengem de yengem diye dolanırdı artıkın

:) askere gidince en çok yengemin yemeklerini özlicem dio yağ yakıyo bana :)
evi süsliycem çeşit çeşit pastalar alcam,yapcam,yılbaşı gibi olsun istiyorum. hem de kız erkek karışık çağırcam keyfi yerine gelsin. çapkın bizimki baya

evet canım klasik giymek zorunluluğu yok hatta hep spor giyiyolar bizim bitane vardı pek bi süslüpek bi kokoştuyeter canım zamanla alırsın yavaş yavaş yenilerini

ooo süpper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…