geçmiş olsun cnmm. çok ilginç bi bilgiymiş bu arada bende yok migren ama etrafımda olan olursa öneririmbilmiyodum bunu,
şimdi pul biber bulamam burada ama eve gidicne deneyecegim hemen...
cok cok teşekkür ederim
ayşam terbiyesizlik yapmasınlar daBırak anlamasınlar...sen üstüne düşeni yap çık gel evine :101:
geçmiş olsun çikolata, baş ağrısı çooooook kötü bişe,hele de migrenpul biber kokla,mendilin arasına dök iyice çek içine kokusunu, geçer ağrın.
geçmiş olsun cnmm. çok ilginç bi bilgiymiş bu arada bende yok migren ama etrafımda olan olursa öneririm
walla öle yapcam zaten. ayy ama heyecanlanıom yine de
üff sıkılıom ben böle boğuk havalarda yaa Antalya'da da mübarek bi günde 5 yıllık yağmur yağıo resmen
aa çok ilginç, gerçekten işe yarar mı denemek lazım
evet çok moda onlar, ben de cumartesi bitane lacivert bitane somon rengi aldım onlardan.. saks mavisi alıcaktım, bedeni kalmamış..renkli skinnyler çok moda ya onlara bakıyodum çok hoşlaröyle sıkıntıdan geziniyorum işte nette canım yelizin dünyası var oraya bakıyodum valla süpersin canım benim çalış aman ucunu bırakmaben umudumu kestim artık dün gittiğim yerdeki kız mimarmış 2250 alıyorum dedi oh dedim ne iyi ya en azından bi memur olamadım diye çok üzüldüm
zuzuşşş dün girdin mi face'te verdiğim sayfalara?
Az sonra da tekin acar'da yarışma olcakmış sanırım. Bi de veet ile dettol vardı onları dün söyledim mi hatırlamıyorum :26:
evet çok moda onlar, ben de cumartesi bitane lacivert bitane somon rengi aldım onlardan.. saks mavisi alıcaktım, bedeni kalmamış..
ımm arkoya girdim biscolataya girdim...arkoda her sabh 10da soru varmış..hergün nasıl takip etcem bilmym:26:
Ben zannediyodum bikere vercen cevap sonra çekiliş falan...
Akşam bakabilirim veet ve dettola ,bunları yazmamıştın :)
kaynım 1 ay sonra askere gidiyor. Ekim ayı bitmeden bizim evde onun arkadaşlarıyla, ona sürpriz bir parti yapmak istiyorum. Neler yapabilirim?
mutlaka deniycem, saol canımben denedimmm. dersanede bi öğretmenimiz söylemişti. çok şiddetlenmeden önce yaparsan ağrı başlamıyor.
saol cnm 2 üst aldım şimdilik. baktım da aslında pantolonum falan varmış benim kumaşben olsam bende çok heycanlanırdım tekrardan hayırlı olsun canım yeni işin kendine yeni ciciler alabildinmihangi bölümün dersine gireceksin:44:
evet çok moda onlar, ben de cumartesi bitane lacivert bitane somon rengi aldım onlardan.. saks mavisi alıcaktım, bedeni kalmamış..
ooo süper yengee:81:
Benm kaynım heralde bayılırdı böle bişeye :))) yengem de yengem diye dolanırdı artıkın
saol cnm 2 üst aldım şimdilik. baktım da aslında pantolonum falan varmış benim kumaşüstlerim zaten var. bi de klasaik giyinme zorunluluğu yokmuş ya en çok oan sevindim sıkıldıımda geçiriveririm kotu hazırlıklara giricem cnm sanırım. yarın belli olcak işte.
ya üfff ben de çok seviom ama bana skinny yakışmıo bacaklarım kalın benim çok yapışıolar rahatsız oluommm
:) askere gidince en çok yengemin yemeklerini özlicem dio yağ yakıyo bana :)
evi süsliycem çeşit çeşit pastalar alcam,yapcam,yılbaşı gibi olsun istiyorum. Hem de kız erkek karışık çağırcam keyfi yerine gelsin. çapkın bizimki baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?