bende de bunlardan önce bi siyah birde beyaz vardı, şimdi 4 oldu :))bendede pudrası ,saks mavisi ,krem rengi bide yeşili var nar çiçeği rengide güzel aslında
bana da yakışmıyor, totom kocaman ama giyorum bensaol cnm 2 üst aldım şimdilik. baktım da aslında pantolonum falan varmış benim kumaşüstlerim zaten var. bi de klasaik giyinme zorunluluğu yokmuş ya en çok oan sevindim sıkıldıımda geçiriveririm kotu hazırlıklara giricem cnm sanırım. yarın belli olcak işte.
ya üfff ben de çok seviom ama bana skinny yakışmıo bacaklarım kalın benim çok yapışıolar rahatsız oluommm
kaynımın arkadaşlarını aradım no olmayanlara face den ulaşıyorum. 29 ekime ayarladık. Benm kociş izin verirse alkollü olacak. Ama vermez heralde.
kıymalısı süper oluyoda, peynirlisi nasıl olur sarım. yoğurtla bilmiyorum canım :26:Kızlar bişey dicem....dün ben 3tane yufkayla sigara böreği yaptım fırında...sonra arkilere götürcektim unuttum...tabii kaldı baya, ama peynir tuzluymuş galiba, bana çok tuzlu geldi yerken..
Acba sarımsaklı yoğurt yapıp döksem üstüne... 2 cm kalınlığında kescem sigaraları..üstünede yoğurt döksem:26:
Yoksa yiyemicem çok tuzlu geldi bana
kıymalısı süper oluyoda, peynirlisi nasıl olur sarım. yoğurtla bilmiyorum canım :26:
sigara böreği üstüne sarımsaklı yoğurt pek çekici gelmedi bana zuzum ya
dilşadcım zuzu doğru birşey sordu bak, hamile hamile yorma kendini bu kadar bence. hele hele alkollü olursa daha tehlikeli. herkes dengeli içmeyi bilmiyor canım. sonra başın ağrımasın.
cumartesiye denk geliyor 29 ekim,geçen gün bizde kalan arkadaşlarla çok samimiyiz karı koca. eşimde olur pazar temizlik yaparız 4ümüz. alkol konusuna zaten hamile olduğum için eşim izin vermeyebilir ev daha çok batacağı için. en azından alkolsüz bişiler olsun istiyorum kaynım mutlu olsun.
EŞİNDE VARMIŞ İYİ PİKİ :) ( BANA NE OLUYOSA İZİN VERİYOM :d)
KENDİNİ YORMA DA
Kızlar bişey dicem....dün ben 3tane yufkayla sigara böreği yaptım fırında...sonra arkilere götürcektim unuttum...tabii kaldı baya, ama peynir tuzluymuş galiba, bana çok tuzlu geldi yerken..
Acba sarımsaklı yoğurt yapıp döksem üstüne... 2 cm kalınlığında kescem sigaraları..üstünede yoğurt döksem:26:
Yoksa yiyemicem çok tuzlu geldi bana
fiyatta anlaşabilirsem brezilya fönü çektircem. kocacık ıh mıh etti ama ikna olacak gibi. para gitmesin die bu halinle seviyorum seni dior uyanık :)
:118: :118: :118:
Sizden izin almadan parti mi?
Aslaaa
canım onları lokmalık lokmalık kes,kol böreği dilimliyorlar ya öyle, ondan sonra yoğurt dök,her yerine gitsin hem de annem peynirli kaypak mı ne yapardı öyle olur ama kıyır kıyır mmm :) annem haşlardı mantı gibi. Ama onun hamuru 3gen olurdu :) üstüne de yağda kırmızı toz biber mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ohh bee yedim denedim diyosun yani :) dimmi yapayım öle :))
ohh bee yedim denedim diyosun yani :) dimmi yapayım öle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?