2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Herkes okuyo kimsenin yazası yok sanırım bugün herkese iyi uykular dermişimben çıkıyorum kızlar biraz kitap okuyup sonrada çıkıcam:79:

dilşad benim de bir tane var çapkın kaynım fundiş bilir benim bir tek en küçük kaynım kaldı askere gidecek. o şuanda okuyor, bilgisayar mühendisi olacak inşallah.

adaşım bizim vücut tipleri de aynı galiba, benim de bacaklarım tombiş biraz, biraz da kas var spordan kaynaklı. o yüzden ben de bakmıyorum öyle dar paçalara falan. taytı bile sadece evde giyiyorum, işe gelmiyorum taytla.

fundam sen de denesene kpss'yi. belki salladıkların tutar, şans sonuçta.

kaynımın arkadaşlarını aradım no olmayanlara face den ulaşıyorum. 29 ekime ayarladık. benm kociş izin verirse alkollü olacak. ama vermez heralde.

bendede pudrası ,saks mavisi ,krem rengi bide yeşili var nar çiçeği rengide güzel aslında
bende de bunlardan önce bi siyah birde beyaz vardı, şimdi 4 oldu :))
cırtlak renkleri giyemem ben burda, tuhaf durur gibi geliyo bana..
bitane yeşil aldım petrol yeşili, ama o ipek böyle beline kadar fermuarı var kokoş bişe ama onu bile 1 defa giydim tuhaf gelir mi etraftakilere diye :)) narçiçeğini görmedim ben, ama vişne çürüğü çok güzel gelmişti bana
bana da yakışmıyor, totom kocaman ama giyorum ben aman napim ben yakıştırıyımda :18:

Kızlar bişey dicem....dün ben 3tane yufkayla sigara böreği yaptım fırında...sonra arkilere götürcektim unuttum...tabii kaldı baya, ama peynir tuzluymuş galiba, bana çok tuzlu geldi yerken..

Acba sarımsaklı yoğurt yapıp döksem üstüne... 2 cm kalınlığında kescem sigaraları..üstünede yoğurt döksem:26:

Yoksa yiyemicem çok tuzlu geldi bana

kıymalısı süper oluyoda, peynirlisi nasıl olur sarım. yoğurtla bilmiyorum canım :26:

sigara böreği üstüne sarımsaklı yoğurt pek çekici gelmedi bana zuzum ya

dilşadcım zuzu doğru birşey sordu bak, hamile hamile yorma kendini bu kadar bence. hele hele alkollü olursa daha tehlikeli. herkes dengeli içmeyi bilmiyor canım. sonra başın ağrımasın.

kıymalısı süper oluyoda, peynirlisi nasıl olur sarım. yoğurtla bilmiyorum canım :26:

sosyete mantısı annem yapar, kociş bayılır

yarenim yağdakızartmadım ya hani bi şansımı kullanayım dedim :)) olmazmı diyonuz...

yenmicek diye korkuyom, çok tuzlu çünkü...

k.valide ve k.peder yemez bana tuzlu geldiyse onlr hiç yemez tuzlu:26:

cumartesiye denk geliyor 29 ekim,geçen gün bizde kalan arkadaşlarla çok samimiyiz karı koca. eşimde olur pazar temizlik yaparız 4ümüz. alkol konusuna zaten hamile olduğum için eşim izin vermeyebilir ev daha çok batacağı için. en azından alkolsüz bişiler olsun istiyorum kaynım mutlu olsun.

fiyatta anlaşabilirsem brezilya fönü çektircem. kocacık ıh mıh etti ama ikna olacak gibi. para gitmesin die bu halinle seviyorum seni dior uyanık :)

EŞİNDE VARMIŞ İYİ PİKİ :) ( BANA NE OLUYOSA İZİN VERİYOM :d)
KENDİNİ YORMA DA

canım onları lokmalık lokmalık kes,kol böreği dilimliyorlar ya öyle, ondan sonra yoğurt dök,her yerine gitsin hem de annem peynirli kaypak mı ne yapardı öyle olur ama kıyır kıyır mmm :) annem haşlardı mantı gibi. ama onun hamuru 3gen olurdu :) üstüne de yağda kırmızı toz biber mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

fiyatta anlaşabilirsem brezilya fönü çektircem. kocacık ıh mıh etti ama ikna olacak gibi. para gitmesin die bu halinle seviyorum seni dior uyanık :)

ya bazı yerler çok ucuza yapıyor. bazen de şehir fırsatında çıkıyor ya... güvenilir mi ki onlara? ben yaptırcağımdan diil ama merak ediom yine de

ayy az kaldı akşam olsun biran önce. azcık ütüm var, bir makina kadar da yıkanacak çamaşırım var. onları yapar, sonra da kendimi banyoya atarım. temizlenmek lazım.

:118: :118: :118:
Sizden izin almadan parti mi?
Aslaaa

ohh bee yedim denedim diyosun yani :) dimmi yapayım öle :))

ohh bee yedim denedim diyosun yani :) dimmi yapayım öle :))

walla ben bilmiom zuzu ama üstüne sos da yaparsan pul biberli bence de güzel olur yaaaa.

erişte yapıcam ben de bugün. bi tutturamıyoum onu, lapa gibi oluyor. bi daha denicem ama canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…