- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bana da yakışmıyor, totom kocaman ama giyorum benaman napim ben yakıştırıyımda :18:
Ay açım, çay içtim midem bulandı
yok kızzz denemedim hayalini kurduuum :d
walla ben bilmiom zuzu ama üstüne sos da yaparsan pul biberli bence de güzel olur yaaaa.
Erişte yapıcam ben de bugün. Bi tutturamıyoum onu, lapa gibi oluyor. Bi daha denicem ama canım istedi
iyice kavurursan hiç lapa olmaz, ayrıca pilav gibi yapman lazım onu 2 bardak erişteye 3 bardak su.. öyle lapa olmuyowalla ben bilmiom zuzu ama üstüne sos da yaparsan pul biberli bence de güzel olur yaaaa.
erişte yapıcam ben de bugün. bi tutturamıyoum onu, lapa gibi oluyor. bi daha denicem ama canım istedi
ya bazı yerler çok ucuza yapıyor. bazen de şehir fırsatında çıkıyor ya... güvenilir mi ki onlara? ben yaptırcağımdan diil ama merak ediom yine de
bence asıl sana yakışır uzun bacaklılara daha güzel oluyor benim fikrim tabi buuu...
Bende bi tane çikolata ile birlikte çay içtim açken çay içemiyorum bende.
Bence asıl sana yakışır uzun bacaklılara daha güzel oluyor benim fikrim tabi buuu...
Bende bi tane çikolata ile birlikte çay içtim açken çay içemiyorum bende.
nasıl acıktım varya elfiii...acaba ne yemek yaptı kaynanam :)
çarşamba son bu sefam...ondan sonra "acabane yemek yaptı" diye değil, "ne yemek yapsam" diye düşüncem
ben kompleks yapıyorum işte kalçam büyük diyorum, eşimde ısrarla en çok kalçamı beğeniyo
afiyet olsunn, ben de çay istiyim bari, canım çekti :)
ben kompleks yapıyorum işte kalçam büyük diyorum, eşimde ısrarla en çok kalçamı beğeniyo
afiyet olsunn, ben de çay istiyim bari, canım çekti :)
tamam denicem bu sefer nası olcak bakalım????iyice kavurursan hiç lapa olmaz, ayrıca pilav gibi yapman lazım onu 2 bardak erişteye 3 bardak su.. öyle lapa olmuyo
nasıl acıktım varya elfiii...acaba ne yemek yaptı kaynanam :)
çarşamba son bu sefam...ondan sonra "acabane yemek yaptı" diye değil, "ne yemek yapsam" diye düşüncem
ben de bu ara rahat oluyum die evde hep tayt giyiyorum eşim böyle devam et evde diyor. :) işe de giyeyim yakışıyorsa diorum kafanı kırarım senin dior :)
Böylesi daha iyi bence senin için. En azından arada sırada yapabiliyorsun yemek. İşten eve gidince yemek hazır oluyor öyleside güzel.
ayy napiim canım çekti amaaa :)))
kızz artık ayrılıo musunuz yemekten?
bana da yasak tayt :))ben de bu ara rahat oluyum die evde hep tayt giyiyorum eşim böyle devam et evde diyor. :) işe de giyeyim yakışıyorsa diorum kafanı kırarım senin dior :)
canın çektiyse yap kuzum
yok ayşam ayrılmıyoz :) kaynanam ankaraya gidiyo bayrama kadar gelmez hatta bayramıda orda yapcak gibi
elfiii evet iyi aslında hemde çok iyiama bazı şeyler içimde kalsın istemiyorum....
dün gece yatakta sordum eşime "nezamn" diye.. " ne nezamn diyo ":) anlaın sen onu deim nezamn evimizde olcaz diyom," e biz şuan nerdeyiz"diyo sıpaa
bunu yatak odasında değilde salonda faln konuşalım dedi tamm dedim yarın konuşalım, yani buakşam :)
Sende altlı üstlü oturuyorsun dimi. Senin böyle bi sorunun yok galiba. Bende bazen diyorum keşke altlı üstlü otursaydık yemeğimiz bir olsaydı ama olmuyor işte. Bayramda memlekete gidecekti vazgeçti kardeşi geliyor. Çok seviyorum teyzeyi ( Teyze demiyorum gerçi ona, yaş olarak değil ama fiziki olarak benim gibi duruyor ismi ile hitap ediyorum hoşuna gidiyor :)aa süper olmuş cnm kaçırmışım ben o konuyu heralde. ya her ne kadar öylesi daha rahat olsa da, kayınvaliden her ne kadar iyi olsa da bence her şeye rağmen en iyisi en doğrusu senin kendi yemeğini kendin yapman. arada kaçarsınız tabi yorgun olduğunda falan
Sende altlı üstlü oturuyorsun dimi. Senin böyle bi sorunun yok galiba. Bende bazen diyorum keşke altlı üstlü otursaydık yemeğimiz bir olsaydı ama olmuyor işte. Bayramda memlekete gidecekti vazgeçti kardeşi geliyor. Çok seviyorum teyzeyi ( Teyze demiyorum gerçi ona, yaş olarak değil ama fiziki olarak benim gibi duruyor ismi ile hitap ediyorum hoşuna gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?