2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok kızzz denemedim hayalini kurduuum :d

Akşama deneyim ozman :)

walla ben bilmiom zuzu ama üstüne sos da yaparsan pul biberli bence de güzel olur yaaaa.

Erişte yapıcam ben de bugün. Bi tutturamıyoum onu, lapa gibi oluyor. Bi daha denicem ama canım istedi

Ayşam gene makarna yaniiiii

Sanki banada güzel olur gibi geldi...çünkü şey görmüştüm bikere... Yalancı mantımı artık ne bilmiyom... Gene peynir kullanmışlar kıyma yerine..yoğurtlanmıştı o da ,ama onun biraz daha suluyudu yoğurun kıvamı..ordan aklıma geldi

walla ben bilmiom zuzu ama üstüne sos da yaparsan pul biberli bence de güzel olur yaaaa.

erişte yapıcam ben de bugün. bi tutturamıyoum onu, lapa gibi oluyor. bi daha denicem ama canım istedi
iyice kavurursan hiç lapa olmaz, ayrıca pilav gibi yapman lazım onu 2 bardak erişteye 3 bardak su.. öyle lapa olmuyo

ya bazı yerler çok ucuza yapıyor. bazen de şehir fırsatında çıkıyor ya... güvenilir mi ki onlara? ben yaptırcağımdan diil ama merak ediom yine de

sürekli gittiğim bi kuaförüm var zaten canım şaşmam yani ona yaptırırım. benm saçlarım zaten baya yıprandı her gün düzleştiriyordum 5-6 ay öncesine kadar.saç da ucuza kaçınca ii olmuyor.

bence asıl sana yakışır uzun bacaklılara daha güzel oluyor benim fikrim tabi buuu...

Bende bi tane çikolata ile birlikte çay içtim açken çay içemiyorum bende.

nasıl acıktım varya elfiii...acaba ne yemek yaptı kaynanam :)

çarşamba son bu sefam...ondan sonra "acabane yemek yaptı" diye değil, "ne yemek yapsam" diye düşüncem

Bence asıl sana yakışır uzun bacaklılara daha güzel oluyor benim fikrim tabi buuu...

Bende bi tane çikolata ile birlikte çay içtim açken çay içemiyorum bende.

ben kompleks yapıyorum işte kalçam büyük diyorum, eşimde ısrarla en çok kalçamı beğeniyo
afiyet olsunn, ben de çay istiyim bari, canım çekti :)

Son düzenleme:

çarşamba son bu sefam...ondan sonra "acabane yemek yaptı" diye değil, "ne yemek yapsam" diye düşüncem

Böylesi daha iyi bence senin için. En azından arada sırada yapabiliyorsun yemek. İşten eve gidince yemek hazır oluyor öyleside güzel.

ben tulumba yerine burma kadayıf alcamm çok canı çekti benm ufaklığın :) marketten de kaymak alcamm ohh miss gelsin kilolar :)

ben kompleks yapıyorum işte kalçam büyük diyorum, eşimde ısrarla en çok kalçamı beğeniyo

Dar oluyor diye benim eşim pek sevmiyor o pantolonları. Benim bi tane siyah var arada giyiyorum gerçi bişey demiyor ama genel olarak dar sevmiyor.

Sanada afiyet olsun :)

ben de bu ara rahat oluyum die evde hep tayt giyiyorum eşim böyle devam et evde diyor. :) işe de giyeyim yakışıyorsa diorum kafanı kırarım senin dior :)

iyice kavurursan hiç lapa olmaz, ayrıca pilav gibi yapman lazım onu 2 bardak erişteye 3 bardak su.. öyle lapa olmuyo
tamam denicem bu sefer nası olcak bakalım????

ayy napiim canım çekti amaaa :)))

kızz artık ayrılıo musunuz yemekten?

ben de bu ara rahat oluyum die evde hep tayt giyiyorum eşim böyle devam et evde diyor. :) işe de giyeyim yakışıyorsa diorum kafanı kırarım senin dior :)

benimki de hayatta tayt falan giydirmez dışarda.

elfi bende de bi tane azcık dar kot var ilk başlarda giydirmedi ama sonra alıştı heralde şimdi sesi çıkmıyor. bu skinnyler bana yakışsa onları da alıştırırım da önce benim alışmam lazım işte

Böylesi daha iyi bence senin için. En azından arada sırada yapabiliyorsun yemek. İşten eve gidince yemek hazır oluyor öyleside güzel.

ayy napiim canım çekti amaaa :)))

kızz artık ayrılıo musunuz yemekten?

canın çektiyse yap kuzum

yok ayşam ayrılmıyoz :) kaynanam ankaraya gidiyo bayrama kadar gelmez hatta bayramıda orda yapcak gibi

elfiii evet iyi aslında hemde çok iyi ama bazı şeyler içimde kalsın istemiyorum....

dün gece yatakta sordum eşime "nezamn" diye.. " ne nezamn diyo ":) anlaın sen onu deim nezamn evimizde olcaz diyom," e biz şuan nerdeyiz"diyo sıpaa
bunu yatak odasında değilde salonda faln konuşalım dedi tamm dedim yarın konuşalım, yani buakşam :)

bana da yasak tayt :))
ama skinny pantolon sonuçta kalın, ona bişi demiyo :))

kışın hep elbise topuklu giycem zaten, alışsın mırın kırın ediyor ama kilotlu çorapla izin veriyor, yazın yasak

aa süper olmuş cnm kaçırmışım ben o konuyu heralde . ya her ne kadar öylesi daha rahat olsa da, kayınvaliden her ne kadar iyi olsa da bence her şeye rağmen en iyisi en doğrusu senin kendi yemeğini kendin yapman. arada kaçarsınız tabi yorgun olduğunda falan

Zuzum haftanın 2 günü evinizde geçirerekte başlayabilirsiniz. Kimse alınmaz biraz yemek yapmak istiyorum dersin

Sende altlı üstlü oturuyorsun dimi. Senin böyle bi sorunun yok galiba. Bende bazen diyorum keşke altlı üstlü otursaydık yemeğimiz bir olsaydı ama olmuyor işte. Bayramda memlekete gidecekti vazgeçti kardeşi geliyor. Çok seviyorum teyzeyi ( Teyze demiyorum gerçi ona, yaş olarak değil ama fiziki olarak benim gibi duruyor ismi ile hitap ediyorum hoşuna gidiyor :)

kızlar benim biraz işim var, notlarımı temize çekmem lazım felan
toparlanıyım çıkışa kadar.. kolay gelsin size

:84::84::84::84::84::84:eriştem küflenmiş yaaaaa ev eriştesiydi ondan öyle oldu heralde. üff makarna yapıom işte ben de zuzu

evet cnm altlı üstlüyüz ama 10 günde bir falan gideriz yemeğe, belki daha da az. cnm inş. sen de arzu ettiğin gibi oturma imkanını bulursun en kısa zamanda. dua et ben inanıyorum rahata kavuşacaksın yakın zamanda sadece biraz daha sabır lazım şimdilik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…