2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzum haftanın 2 günü evinizde geçirerekte başlayabilirsiniz. Kimse alınmaz biraz yemek yapmak istiyorum dersin

ayşam daha kendi aramızda konuşcaz :) ama dicem yılsonuna kadar diye....
tmm masrafımız olmuyo güya ama 1 sene geçti birikim yok, öyle de yok böyle de ...ee ozamn evimde dururum daha iii...biz birikim olsun diye kaynanamda yiyoruz :)

ay kıyamam :) burgu makarna yap...yalancı mantı olsun ımmhhh

bide nasıl muhafaza ediyo.... bi tepsiye falan dök açık tut, poşette olmaz

hadi konuşun bakalım inş. istediğin gibi çıkar sonuç

ya zaten yemekten kısmakla birikim olmuyor bence. zaten ne kadar gidiyor ki yemeğe :44:

doğru sölüosun cnm yaa poşetteydi, düşünemedim bozulacağını (((

ben de erişte gibi makarna yaptım kavurarak bugün hastanede çıktı hoşuma gitti ben de onu denedim erişte yerine.

kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakınnn

makarna kavurması çok güzel oluyor,kaynanam öle yapar bide içine yarım bulyon atıyo ..ımhh

kızlar iki tane foto ekledim en azından görmüş olursunuz moralim çok bozuk resim çekesim yok onlarıda söz verdim diye çektim..adamlar gelmedi 1 saate geliriz dediler bizde kalsın ozaman dedik biz gelicekler diye iş yerinden izin almıştık cumartesiden pazara pazardan pazartesine şimdide 1 saat deyince sinirlendik evi toparlamıştım oturma odasını çok toplamamıştım tv ünitesinin üzerini falan boşaltmıştım halıları topladım..off gittik başka bi yerle anlaştık çocuk odası hariç 3 odayı yaptırmaya karar verdik hafta içi akşam çalışamadıkları için hafta sonu geleceklermiş..oturma odasında yatacaz 1 hafta yatak odasını dolap hariç boşaltmıştık küçük odaya

Son düzenleme:

ayy canim ya bosver stres yapma kendine bende ilk evlenndigimde mobilyam gelene kadar 3 ay boyunca oturma odasindaki koltukta yattik

fundam yaaaa nie sıkıosun üzüosun kendini cnm yapmaa nolur bikaç gün oturma odasında yatsanız? biz bütün yaz orda yattık zaten klima orda diye. bak cidden canını sıkıcak bi şey yok olur öyle aksilikler

kızlar niye bu kadar canımı sıktım haftaya sarkmasına üzüldümbide olup bitene kadar kaygılanıyorum işte bi bitsede rahatlasaydım temizleyip içine bi girseydim inşallah çok batmaz ya keşke eşim evlenmeden yaptırabilseymiş o ara çok sıkışıktım diyo yaptıramadım diyo..saçımı beğenmenize sevindim teşekkür ederim ayşecim,sinemcim

sen de haklısın cnm. yerler ne sizin? o yerdekiler her ne ise onlar çıkıp mı laminat yapılacak? yoksa direk üstüne mi yapıcalak?
benim bu ev yapılırken ben başındaydım bi çocuk geldi şıp şıp takıp bitirdi bi günde bütün evi. kesme işlemini de balkonda yaptı bi tek balkonum battı yani. senin derdin anlaşıldı ev batarsa die mi korkuosun

yerler fayans bebeğim soğuk oluyo diye yaptırıyorumevet batar diye korkuyorum ne çabuk bitirmişler seninkini ne güzell bunların işide temizmiş tavsiye üzerine buraya yaptırıyorum inşallah memnun kalırızbide salonu yaptırmıycaktık sonradan orayada karar verdik ya orayı boşaltmak mesele nasıl olacak bilmiyorum:26:

dediğim gibi pislik olmaz cnm ama işte eşyalı olunca ev o biraz zor olucaktır. Ama sonrasını düşün ayyy çok güzel ollcak laminat çok rahat cnm ya her bakımdan

dediğim gibi pislik olmaz cnm ama işte eşyalı olunca ev o biraz zor olucaktır. Ama sonrasını düşün ayyy çok güzel ollcak laminat çok rahat cnm ya her bakımdan

sağol canım moral veriyosunben şöyle düşündüm cumartesi 2 gibi gelip 2 odayı yapsalar anca yaparlar sonra onlar giderler ben en azından yatak odasını düzenlerim küçük oda boşalır küçük oda boşalınca salonuda oraya koyarım (salon beyaz ya canım kirlenir mahvolur)pazar günüde gelip 2 saatte salonu yaparlarolmazmı??

yani bilmiyorum aslında o kadar sürmez ama işte seninki eşyalı olunca belki uzun süre. laminat yapa işi o kadar kolay ki adam tık tık tık yapıştırıp gidiyor. açık eksik kalan yerleri de ölçüsüne göre kesiyor. o kesme işini sen de balkonda yaptır evin içi batmaz hiç o zaman emin ol. 2 güne yayılması senin için de iyi olur. bi yerden bi yere taşırsınız eşyaları.

Ay Allahım söz veriyolar da niye gelmiyolar, sinir oldum resmen okurken
kavga edip telefonda hıncını alsaydın.. ama olsun iyi olmuş, güvenilir kişiler değillermiş demekki, herşeyde vardır bir hayır.. inş bu anlaştıklarınız tertemiz, çabucak yaparlar, moralini hiç bozma, olur biter yerleşir, sonrasında tüm kış rahat edeceksiniz öyle düşün

tamam canım balkonda kestiriyim evin içi toz olmasın zaten balkonda kesiyolarmış arkadaşım dediki çok temiz yapıyolar işlerini bizi hiç yormadılar dedi..tek olduğum için kaygılanıyorum ah annem yanımda olsaydı en azından bitince yardım ederdi
valla canım okadar sinirlendimki sinirden ağlayacktım nerdeyseçok yalancı üç kağıtçı adamlarmış evet dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır canım böylesi daha hayırlı olacak belki o adamların işlerinin temiz olacağını hiç sanmıyorum,evet canım 1 hafta sabredicem ne yapıyım dimigeçen kış zor oldu çok üşüdüm..burası sıcak bi şehir ya genelde laminat pek tercih edilmiyo ama artık herkes laminat yaptırmaya başlamış

günaydın kızlar...

fundam ya sinir oldum heriflere ben de. yapmayacaklarsa baştan söylesinler, ne tok satıcılarmış bunlar. onların keyiflerini mi bekleyeceksiniz siz. gıcık oluyo böyle tiplere. umarım yeni anlaştığınız yer hemencecik ve tertemiz yapar. sen de bu çektiğin sıkıntıları unutuverirsin canım. ayşamın dediği gibi balkonda kessinler gerekirse tertemiz olur. annemlerin evine yaptırdığımızda da öyle aman aman kirlenmemişti ortalık. salonu da yaptırmanız iyi olmuş, tertemiz silersin. onların temizliği bir başka güzel ve rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…