günaydın kızlar...
fundam ya sinir oldum heriflere ben de. yapmayacaklarsa baştan söylesinler, ne tok satıcılarmış bunlar. onların keyiflerini mi bekleyeceksiniz siz. gıcık oluyo böyle tiplere. umarım yeni anlaştığınız yer hemencecik ve tertemiz yapar. sen de bu çektiğin sıkıntıları unutuverirsin canım. ayşamın dediği gibi balkonda kessinler gerekirse tertemiz olur. annemlerin evine yaptırdığımızda da öyle aman aman kirlenmemişti ortalık. salonu da yaptırmanız iyi olmuş, tertemiz silersin. onların temizliği bir başka güzel ve rahat oluyor.
Günaydın Kızlar
Fundam bende sinir oldum o adamlara. 3 - 5 işi bir arada yapıyorlar ondan böyle oluyor. Sen yinede program yapma şu gün şunu yaparım bugün bunu yaparım diye. Hepsi öyle çünkü 3 iş olmazsa mutlaka 2 işi almışlardır. bizim bugüne kadar olan tadilatlarda mutlaka beklediğimiz olmuştur ordan biliyorum.
ayrıyetten şu hadiseli reklma sinir oldum ...ekranı daraltmış
fundam benceböylesi daha hayırlı olmuş, o adamların yaptığındanda bi hayır beklenemezdi...
saçlarına bakayım bende
günayın buarada :))) sabh sabh gelir gelmez 1,5 bardak su içtimsanki kuzu yedim çok susamışım
güzel olmus fundacan güle güle kulan.
sağol bebeğimdoğumdan sonra belki sende bi değişiklik yaparsın
okula gidicem. ordan kaynanama ugrayacam perde diktirecem türkiyeye hazir gelmisken coccuk odasi icin. buradaki kornisler farkli oldugu icin ondan alicam dügmeleri. ordan gelip markete ugrayacam bir kac cikolata alicam sonra eve gelicem canta hazirlayacam evi toplayyacam
off offf:44::44::44:
kızlarrr günaydın :2: sanırım hasta oluoum havalar iice serinledi.
sizler napıosunuz? dün hiç giremedim yaa işim çok yoğun
Ya bugün topuklu ayakkabı giydim tak tak sesinden rahatsız oluyorum. O sesi engelleyemem dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?