2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dün bide bize 5 de burda olun dediler evi bilmedikleri için onlarla gidecektik gittik piyasada kimse yok bitane salak bi çocuğu koymuşlar oraya hiç bişey bilmeyen aradı eşim nerdesiniz bize 5 de burda olun dediniz abi ufak bi işimiz çıktı gelicez ne zaman oda belli değil 5-10 dak bekledik eşim tekrar aradı tabi ben kükrüyorumkalsın dedi..arkadaşımız bi yer tavsiye etmişti hemen oraya gittik önce oraya sormuştuk pahalı diye vazgeçmiştik şimdi tanıdık vasıtasıyla gidince indirim yaptılar o fiyata geldi..inşallah bunlar temiz ve düzgün yaparlar

günaydın kızlar

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

Fundam bende sinir oldum o adamlara. 3 - 5 işi bir arada yapıyorlar ondan böyle oluyor. Sen yinede program yapma şu gün şunu yaparım bugün bunu yaparım diye. Hepsi öyle çünkü 3 iş olmazsa mutlaka 2 işi almışlardır. bizim bugüne kadar olan tadilatlarda mutlaka beklediğimiz olmuştur ordan biliyorum.

ben daha önce eve bişey yaptırmadaım ya elfim ilkkez böyle bişeyle karşılaşıyorum artık cumartesi bile kesin beklemiyorum napim gelmezse pazar gelsinler bende boşverdim artık ..evim 1 hafta öyle bekliycek allahtan oturma odasını boşaltmamışız gelicekler diye

fundam benceböylesi daha hayırlı olmuş, o adamların yaptığındanda bi hayır beklenemezdi...

saçlarına bakayım bende

günayın buarada :))) sabh sabh gelir gelmez 1,5 bardak su içtim sanki kuzu yedim çok susamışım

evet canım herşeyde bi hayır vardır napalımsaçlarım çektim akşam olduğu için koyu çıktı bende lavaboya gidip ışığın altında çektim saçı

okula gidicem. ordan kaynanama ugrayacam perde diktirecem türkiyeye hazir gelmisken coccuk odasi icin. buradaki kornisler farkli oldugu icin ondan alicam dügmeleri. ordan gelip markete ugrayacam bir kac cikolata alicam sonra eve gelicem canta hazirlayacam evi toplayyacam

off offf:44::44::44:

kızlarrr günaydın :2: sanırım hasta oluoum havalar iice serinledi.

sizler napıosunuz? dün hiç giremedim yaa işim çok yoğun

kolay gelsin sinemkendini çok yorma

Ya bugün topuklu ayakkabı giydim tak tak sesinden rahatsız oluyorum. O sesi engelleyemem dimi?

kızlarrr günaydın :2: sanırım hasta oluoum havalar iice serinledi.

sizler napıosunuz? dün hiç giremedim yaa işim çok yoğun

Benim eşimde çok hasta gece kalktım üzerini değiştirdim sırılsıklam olmuştu. Burnuda akıyor banada bulaşmamışsa iyidir.

zuzuşbugün kociş ayvalık tostu yaptı sabah kahvaltısına ayvalık tostu hiç yemedim nasıl oluyo umarım beni işeletmedidedimki bak beni kandırma zuzu ayvalıkda ona sorarım dedimbenim çevrem geniş ona göre diyorum güldü sor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…