2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayrıyetten şu hadiseli reklma sinir oldum ...ekranı daraltmış
aynenn reklam için, para için.. kötü duruyo işte

Ya bugün topuklu ayakkabı giydim tak tak sesinden rahatsız oluyorum. O sesi engelleyemem dimi?
engelleme, ne güzel işte kadınsı tıkır tıkır ben de dün giymiştim, bugün topuksuz oxfordları giydim çıktım, saçımı da at kuyruğu yaptım.. geç kaldım zaten

Günaydın herkese

evet ya ne kötü duruyo çok rahatsız oldum zaten bu hatunu hiç sevmemnektar ben bu oxford ayakkabıları hiç sevemedim ya bende mi bi gariplik var acaba:26:erkeksi geliyo bana niyeyse:44:

alış yavrum ben o sesi duymaya çoktan alıştımsesi engellemek için ayakkabıcılar altına bişey koyuyolardı

Netten baktımda lastik konuluyormuş

Of bugün nasıl bitecek o nasıl bi ses allahım tak tuk tak tuk

bir gün için fazla abartmışım bugün. :) elbise giydim dedim şu siyah rugan ayakkabılar küflenecek orda. Onları giyeyim eşimde dedi ben çok beğeniyorum ama sen giymiyon o ayakkabıları hadi giyeyim bari dedim ama sesten ben rahatsız oluyorum :))

zuzu artık face var mı yani
fundacım saçlarını beğendim güle güle kullan nigarın dediği gibi ilk fotoda kahve sandım diğerinde belli oluo ve doğal yani

evet canım lastik konuluyodu ben ses yapan bitane vardı ama nasıl bi sesdikurtuldum
fundacım saçlarını beğendim güle güle kullan nigarın dediği gibi ilk fotoda kahve sandım diğerinde belli oluo ve doğal yani

teşekkür ederim canım evet doğal duruyo genelde çevremdeki herkes beğendi inşallah yıkadıkça daha fazla açılmazsa böyle çok iyi

Tarif et bakim nasıl yaptııı

elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendime Herzamn yetişemiyorum otbüse

Fundacım saçlarını beğendim güle güle kullan nigarın dediği gibi ilk fotoda kahve sandım diğerinde belli oluo ve doğal yani

Eveetttt

Fundiş çakma ayvalık tostu yapmıştır :))) ekmeği olmadan tost olmaz o :))))

Tarif et bakim nasıl yaptııı

elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendime Herzamn yetişemiyorum otbüse

Eveetttt

Fundiş çakma ayvalık tostu yapmıştır :))) ekmeği olmadan tost olmaz o :))))

ekmeği nasılkicanım ben saçımı yaparken hazırladı içinde domates vardı ince ince dilimlemişkornişon turşu vardı sucuk vardı bide peynir vardıama çok lezetli olmuştuçok bilmiş sen ne zaman ayvalığa gittin dedim dedimmanisada yedim diyo

:elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendime Herzamn yetişemiyorum otbüse

Bende hem elbise hemde topuklu ayakkabı giydiğim için saçı başı abartmıyayım dedim. Dikkat çekmemek için :)) Bi allık sürdüm bide göz kalemi çektim o kadar

evet ya ne kötü duruyo çok rahatsız oldum zaten bu hatunu hiç sevmemnektar ben bu oxford ayakkabıları hiç sevemedim ya bende mi bi gariplik var acaba:26:erkeksi geliyo bana niyeyse:44:
erkeksiler evet ama ben seviyorum onları
topuklu oxfordum da var onlar okadar erkeksi değil, hem rahatlar Fundam edin bitanecik
şıklar bence..

bu da benimkisi, ama benimki kibar yaa erkeksi olanlardan değil..çok kapalı değil.. ve yumuşacıklar, süet

bugün çoğumuz süslüyüz yani bende topuklumu giydim topuzu mu yaptım tek omuzu da açtım
işede geldim hapşurmaya başladım :2: şalıma dolandım artık

Bende hem elbise hemde topuklu ayakkabı giydiğim için saçı başı abartmıyayım dedim. Dikkat çekmemek için :)) Bi allık sürdüm bide göz kalemi çektim o kadar
nasıl bi elbise giydin bakıyım

canım seninki sade erkeksi değil çokda rahat görünüyo evetgözüm alışamadı bi türlü nektar:26:topuklu yeşil olan yine fena değilmiş

canım seninki sade erkeksi değil çokda rahat görünüyo evetgözüm alışamadı bi türlü nektar:26:topuklu yeşil olan yine fena değilmiş
modelden çok rengi ve topuğu cezbetmiştir ozaman seni giysem alışırsın aslında ama zevk ve traz meselesi tabisi, ben süslensem de illa böyle spor yada şirin bişi katıyorum kıyafetime, kedili kolye, tavşanlı küpe, benim tarzıma uyuyor :))
..
ay sabah bakıyorum da herkes çizme giymiş

zevk meselesi evet canım benim zevkime uymuyo sanırım ben şuan mesela platform yuvarlak burun ayakkabılar varya onların herrengine bayılıyorum..yakışıyo sana kedili tavşanlı sevimli şeyler

Son düzenleme:
Ben bugün sporlarımı giydim :)))
ama dün iyiki o botlarımı giymiim :) eve giderkende çok fena yağdı yaaa

elbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.

Odamızdaki aynadan çektim biraz bulanık olmuş

zevk meselesi evet canım benim zevkime uymuyo sanırım ben şuan mesela platform yuvarlak burun ayakkabılar varya onların herrengine bayılıyorum..yakışıyo sana kedili tavşanlı sevimli şeyler
teşekkür ederimm sana da süslü olmak yakışıyo
platform topuk çok rahat oluyo :97:

Nekkk ilk ikisini beğendim bende :)

ama seninkide güzel , düz ve rahat görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…