aynennayrıyetten şu hadiseli reklma sinir oldum ...ekranı daraltmış
engelleme, ne güzel işte kadınsı tıkır tıkırYa bugün topuklu ayakkabı giydim tak tak sesinden rahatsız oluyorum. O sesi engelleyemem dimi?
aynennreklam için, para için.. kötü duruyo işte
engelleme, ne güzel işte kadınsı tıkır tıkırben de dün giymiştim, bugün topuksuz oxfordları giydim çıktım, saçımı da at kuyruğu yaptım.. geç kaldım zaten
Günaydın herkese
alış yavrum ben o sesi duymaya çoktan alıştım sesi engellemek için ayakkabıcılar altına bişey koyuyolardı
evet canım lastik konuluyodu ben ses yapan bitane vardı ama nasıl bi sesdiNetten baktımda lastik konuluyormuş
Of bugün nasıl bitecek o nasıl bi ses allahım tak tuk tak tuk
bir gün için fazla abartmışım bugün. :) elbise giydim dedim şu siyah rugan ayakkabılar küflenecek orda. Onları giyeyim eşimde dedi ben çok beğeniyorum ama sen giymiyon o ayakkabıları hadi giyeyim bari dedim ama sesten ben rahatsız oluyorum :))
zuzu artık face var mı yani
fundacım saçlarını beğendim güle güle kullan nigarın dediği gibi ilk fotoda kahve sandım diğerinde belli oluo ve doğal yani
zuzuşbugün kociş ayvalık tostu yaptı sabah kahvaltısına ayvalık tostu hiç yemedim nasıl oluyo umarım beni işeletmedi dedimki bak beni kandırma zuzu ayvalıkda ona sorarım dedim benim çevrem geniş ona göre diyorum güldü sor dedi
netten baktımda lastik konuluyormuş
of bugün nasıl bitecek o nasıl bi ses allahım tak tuk tak tuk
bir gün için fazla abartmışım bugün. :) elbise giydim dedim şu siyah rugan ayakkabılar küflenecek orda. Onları giyeyim eşimde dedi ben çok beğeniyorum ama sen giymiyon o ayakkabıları hadi giyeyim bari dedim ama sesten ben rahatsız oluyorum :))
zuzu artık face var mı yani
Fundacım saçlarını beğendim güle güle kullan nigarın dediği gibi ilk fotoda kahve sandım diğerinde belli oluo ve doğal yani
Tarif et bakim nasıl yaptııı
elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendimeHerzamn yetişemiyorum otbüse
Eveetttt
Fundiş çakma ayvalık tostu yapmıştır :))) ekmeği olmadan tost olmaz o :))))
:elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendimeHerzamn yetişemiyorum otbüse
erkeksiler evetevet ya ne kötü duruyo çok rahatsız oldum zaten bu hatunu hiç sevmemnektar ben bu oxford ayakkabıları hiç sevemedim ya bende mi bi gariplik var acaba:26:erkeksi geliyo bana niyeyse:44:
elffimmm iyi yapmışın :) bende bugün yetiştimde kalem rimel ruj yaptım kendimeHerzamn yetişemiyorum otbüse
Bende hem elbise hemde topuklu ayakkabı giydiğim için saçı başı abartmıyayım dedim. Dikkat çekmemek için :)) Bi allık sürdüm bide göz kalemi çektim o kadar
erkeksiler evetama ben seviyorum onları
topuklu oxfordum da var onlar okadar erkeksi değil, hem rahatlar Fundam edin bitanecik
şıklar bence..
Eki Görüntüle 270945 Eki Görüntüle 270944 Eki Görüntüle 270943
bu da benimkisi, ama benimki kibar yaa erkeksi olanlardan değil..çok kapalı değil.. ve yumuşacıklar, süet
Eki Görüntüle 270946 Eki Görüntüle 270947
modelden çok rengi ve topuğu cezbetmiştir ozaman seninasıl bi elbise giydin bakıyım
canım seninki sade erkeksi değil çokda rahat görünüyo evetgözüm alışamadı bi türlü nektar:26:topuklu yeşil olan yine fena değilmiş
modelden çok rengi ve topuğu cezbetmiştir ozaman senigiysem alışırsın aslında ama zevk ve traz meselesi tabisi, ben süslensem de illa böyle spor yada şirin bişi katıyorum kıyafetime, kedili kolye, tavşanlı küpe, benim tarzıma uyuyor :))
..
ay sabah bakıyorum da herkes çizme giymiş
nasıl bi elbise giydin bakıyım
canım seninki sade erkeksi değil çokda rahat görünüyo evetgözüm alışamadı bi türlü nektar:26:topuklu yeşil olan yine fena değilmiş
teşekkür ederimmzevk meselesi evet canım benim zevkime uymuyo sanırım ben şuan mesela platform yuvarlak burun ayakkabılar varya onların herrengine bayılıyorum ..yakışıyo sana kedili tavşanlı sevimli şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?