elfim çok şirin olmuşsun, kız bu ayakkabı düz değil mi nerde topuğuelbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.
Odamızdaki aynadan çektim biraz bulanık olmuşEki Görüntüle 270951
evet çok rahat, keşke alırken numarası olsaydı da bordosunu da alsaydım..hep içimde kaldı :/Nekkk ilk ikisini beğendim bende :)
ama seninkide güzel , düz ve rahat görünüyor
zuzuuuFiliz yüzünde görünsün, bide yandan çek albüme koy :))))) hırkanıda çıkararak çek sana zahmet bana eziyet :)))
bide duvardakikoccman anahtar ne yaa :))
senin ofisde benmki gibi beyaz ruh gibi
okuyamadım hani nerde
ay ne sade bi kızsın vanım benim yaelbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.
teşekkür ederimmsana da süslü olmak yakışıyo
platform topuk çok rahat oluyo :97:
Filiz yüzünde görünsün, bide yandan çek albüme koy :))))) hırkanıda çıkararak çek sana zahmet bana eziyet :)))
bide duvardakikoccman anahtar ne yaa :))
senin ofisde benmki gibi beyaz ruh gibi
elfim çok şirin olmuşsun, kız bu ayakkabı düz değil mi nerde topuğu
elbisenin, hırkanın modeli seçilmiyo
bacaklara bak, çıtkırıldımbileklerin iiincecik ne güzel ya :)))
evet çok rahat, keşke alırken numarası olsaydı da bordosunu da alsaydım..hep içimde kaldı :/
zuzuuuAnahtar değil kız o
Dıştaki saat, iç taraftaki de takvimdir belki, pano yada
Senin şu şekilleri başka bişeye benzetme huyunu sevsinler
okuyamadım hani nerde
Ay ne sade bi kızsın vanım benim yaama net değil:26:senin bacaklarda benimkiler gibi incecik
Teşekkür ederim canmevet çok rahatlar bide şıklar
zuzu anahtar nerde kız
zuzuuuanahtar değil kız o
dıştaki saat, iç taraftaki de takvimdir belki, pano yada
senin şu şekilleri başka bişeye benzetme huyunu sevsinler
ay ne sade bi kızsın vanım benim yaama net değil:26:senin bacaklarda benimkiler gibi incecik
belli olmuyor ayakkabu hırka falan daha net çek cnm:)elbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.
:78:Süpersin nektar evet kırmızı olan saat diğeri pano :)))
böyel yavaş yavaş giymeye başla, alışacaksın..başta bende çekiniyodum hep spor giyerdim, hatta düşün çanta takmazdım minik sırt çantalarım vardı 5-6 tane onlarla dolaşırdımMalesef canım çok sadeyim ya şıkır şıkır olamadım hiç. utanıyorum niyeyse :78:
canım çok belliki saat ve pano olduğuSüpersin nektar evet kırmızı olan saat diğeri pano :)))
Malesef canım çok sadeyim ya şıkır şıkır olamadım hiç. utanıyorum niyeyse :78:
bizimkide ona yakın bi tost yapmış yine affin ona:81:yapması bile mucize benim içinyaa evet keşke
..
Hayal gücü iştee
ay yazdıydım ,göndermeden kapttım galiba
yazayım, şincik ;
o eklediğim tost ekmeğiyle yapılır ve o ekmeği ayvalıkda sadece bir tek fırın ürtiyor... Içine kaşar sucuk sosis ( sosisler salçalı suda kaynatılır) turşu ketçap mayonez...böle olur :)
bizimkide ona yakın bi tost yapmış yine affin ona:81:
:26::26:
evlenince süslü olurum diyordum ama o rahatlığı bırakamadım. eşimde aksine süsü çok sever. Alıştırmam lazım artık kendimi
kokoş olup çıkıyomuşunbence sen rahat ve sade giymeyi seviyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?