2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Filiz yüzünde görünsün, bide yandan çek albüme koy :))))) hırkanıda çıkararak çek sana zahmet bana eziyet :)))

bide duvardakikoccman anahtar ne yaa :))

senin ofisde benmki gibi beyaz ruh gibi

elbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.

Odamızdaki aynadan çektim biraz bulanık olmuşEki Görüntüle 270951
elfim çok şirin olmuşsun, kız bu ayakkabı düz değil mi nerde topuğu
elbisenin, hırkanın modeli seçilmiyo
bacaklara bak, çıtkırıldım bileklerin iiincecik ne güzel ya :)))

Nekkk ilk ikisini beğendim bende :)

ama seninkide güzel , düz ve rahat görünüyor
evet çok rahat, keşke alırken numarası olsaydı da bordosunu da alsaydım..hep içimde kaldı :/

Filiz yüzünde görünsün, bide yandan çek albüme koy :))))) hırkanıda çıkararak çek sana zahmet bana eziyet :)))

zuzuuu anahtar değil kız o
dıştaki saat, iç taraftaki de takvimdir belki, pano yada
senin şu şekilleri başka bişeye benzetme huyunu sevsinler

Eki Görüntüle 270950

funda okudun mu tost tarifimi :)
okuyamadım hani nerde
elbisem yarım kollu defactodan almıştım kumaş olarak kalın ama kolları kısa diye üzerine hırka giyiyorum.

Odamızdaki aynadan çektim biraz bulanık olmuşEki Görüntüle 270951
ay ne sade bi kızsın vanım benim yaama net değil:26:senin bacaklarda benimkiler gibi incecik
teşekkür ederimm sana da süslü olmak yakışıyo
platform topuk çok rahat oluyo :97:

teşekkür ederim canmevet çok rahatlar bide şıklar

Patron burda gitsin öğlen çekerim tekrar :) anahtar nerde kız neyi anahtara benzettin :)

elfim çok şirin olmuşsun, kız bu ayakkabı düz değil mi nerde topuğu
elbisenin, hırkanın modeli seçilmiyo
bacaklara bak, çıtkırıldım bileklerin iiincecik ne güzel ya :)))

Çırpı bacağım ben :) Hırkamı çıkarıpta çekerim öğlen. Evet topuklarım gözükmemiş gerçi küçük topuk öyle çok değil ama sürekli düz giyen benim için bu bile fazla :))

yaa evet keşke

..
Hayal gücü iştee

okuyamadım hani nerde

Ay ne sade bi kızsın vanım benim yaama net değil:26:senin bacaklarda benimkiler gibi incecik

Teşekkür ederim canmevet çok rahatlar bide şıklar

ay yazdıydım ,göndermeden kapttım galiba
yazayım, şincik ;

o eklediğim tost ekmeğiyle yapılır ve o ekmeği ayvalıkda sadece bir tek fırın ürtiyor... Içine kaşar sucuk sosis ( sosisler salçalı suda kaynatılır) turşu ketçap mayonez...böle olur :)

zuzu anahtar nerde kız

:26::26:

zuzuuu anahtar değil kız o
dıştaki saat, iç taraftaki de takvimdir belki, pano yada
senin şu şekilleri başka bişeye benzetme huyunu sevsinler

Süpersin nektar evet kırmızı olan saat diğeri pano :)))

ay ne sade bi kızsın vanım benim yaama net değil:26:senin bacaklarda benimkiler gibi incecik

Malesef canım çok sadeyim ya şıkır şıkır olamadım hiç. utanıyorum niyeyse :78:

:78:

böyel yavaş yavaş giymeye başla, alışacaksın..başta bende çekiniyodum hep spor giyerdim, hatta düşün çanta takmazdım minik sırt çantalarım vardı 5-6 tane onlarla dolaşırdım değiştimm :) azcık süslü olmak iyidir

canım çok belliki saat ve pano olduğuzuzunun hayal gücü fazlaca gelişmişcanım buda senin tarzın sonuçta herkesin bi tarzı zevki var herkes aynı giyinseydi ne kötü olurdu dimi
bizimkide ona yakın bi tost yapmış yine affin ona:81:yapması bile mucize benim içinteşşekkür ettm canım

evlenince süslü olurum diyordum ama o rahatlığı bırakamadım. eşimde aksine süsü çok sever. Alıştırmam lazım artık kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…