ıhh bu güzel değil
ÖzgüN - şeytaN videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
kalkıp oyniycam şimdi
pazar günü bu şarkıda kendimden geçtim temizlik yaparken
dizle reglin ne alakası var kuzubenim dizlerim ağrıyo reglim yakın ondanmı acaba:26:inşallah bugün gelmez yanımda yok:18:
ahanda hepsi tarzım
Eki Görüntüle 271033 Eki Görüntüle 271034 Eki Görüntüle 271035 Eki Görüntüle 271036 Eki Görüntüle 271037 Eki Görüntüle 271038 Eki Görüntüle 271039 Eki Görüntüle 271040 Eki Görüntüle 271041
zuzu o da nr.39 muş, ama kışlık modeli galiba görmedim ben bunu hiç :)))
dizle reglin ne alakası var kuzuüştümüşsündür :26:
bende üşüdüm, kapıyı kapadım..kapıyı açsak aslında diyo finans müdürümüz yaaYaren nerde yaaaa:26:
üşüdüm galiba ellerim üşüdü
senin bayaa ağrılı oluyomuş :/2. 4.6. bide en sonuncu güzellcanım ben regl olucam zaman dizlerim karnım belimde ağrır:26:
evet özellikle üşüttüğüm zaman çok ağrılı oluyo normalde okadar değilbende üşüdüm, kapıyı kapadım..kapıyı açsak aslında diyo finans müdürümüz yaaben donuyorum burda
senin bayaa ağrılı oluyomuş :/
slm millett, ben yine sürünüyorum, bugün kesinlikle erken çıkıcam , dayanamıyorum dinlenmem lazım.
zaten randevumda var lazere gidicem. ağzım burnum akıyo yaaa, şu burun akıntısına çare bulamadılar, ne bileyim şöyle tıkaç tampon falan gibi birşey bulsalarda sürekli silmesek ve yara olmasa(
evet özellikle üşüttüğüm zaman çok ağrılı oluyo normalde okadar değilbende üşüdüm, kapıyı kapadım..kapıyı açsak aslında diyo finans müdürümüz yaaben donuyorum burda
senin bayaa ağrılı oluyomuş :/
slm millett, ben yine sürünüyorum, bugün kesinlikle erken çıkıcam , dayanamıyorum dinlenmem lazım.
zaten randevumda var lazere gidicem. ağzım burnum akıyo yaaa, şu burun akıntısına çare bulamadılar, ne bileyim şöyle tıkaç tampon falan gibi birşey bulsalarda sürekli silmesek ve yara olmasa(
Fundiş kasım bitene kadr oraya geleym bariii
çok üşüyorum, sevmyorum soğuk
fundiş kasım bitene kadr oraya geleym bariii
çok üşüyorum, sevmyorum soğuk
funda valla zuzuyla ben oraya gelelim, nefret ediyorum soğuktan bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?