2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dizle reglin ne alakası var kuzu üştümüşsündür :26:

2. 4.6. bide en sonuncu güzellcanım ben regl olucam zaman dizlerim karnım belimde ağrır:26:

slm millett, ben yine sürünüyorum, bugün kesinlikle erken çıkıcam , dayanamıyorum dinlenmem lazım.

zaten randevumda var lazere gidicem. ağzım burnum akıyo yaaa, şu burun akıntısına çare bulamadılar, ne bileyim şöyle tıkaç tampon falan gibi birşey bulsalarda sürekli silmesek ve yara olmasa (

bende üşüdüm, kapıyı kapadım..kapıyı açsak aslında diyo finans müdürümüz yaa ben donuyorum burda

senin bayaa ağrılı oluyomuş :/
evet özellikle üşüttüğüm zaman çok ağrılı oluyo normalde okadar değil

geçmiş olsun canımburası henüz sıcak olduğu için üşüme hastalanma gibi bi durum yok artık kasım gibi başlar soğuklar:18:

Fundiş kasım bitene kadr oraya geleym bariii
çok üşüyorum, sevmyorum soğuk

bende üşüdüm, kapıyı kapadım..kapıyı açsak aslında diyo finans müdürümüz yaa ben donuyorum burda

senin bayaa ağrılı oluyomuş :/
evet özellikle üşüttüğüm zaman çok ağrılı oluyo normalde okadar değil

geçmiş olsun canımburası henüz sıcak olduğu için üşüme hastalanma gibi bi durum yok artık kasım gibi başlar soğuklar:18:

Fundiş kasım bitene kadr oraya geleym bariii
çok üşüyorum, sevmyorum soğuk

gel canım bura çok soğuk olmaz
ya kızlar benim kafam çok karıştı :96:çamsanda gümüş meşe beğendim sizde bi baksanız çamsana ne renk beğeneceksinizkoyu olmasın açıkta olmasın koltukları biliyosunuz zaten daha önce söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…