2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gümüş meşe rengine baktım en güzeli o gibi. Naturel kayında çok güzel ama yaaa. Kararsız kaldım

gümüş meşe burda tam net çıkmamış açıklı koyulu değişik bi dokusu var güzel aslında kararsız kaldım

İldeş Parke
burdan bi bakın kızlar

canım bunların arasında ben yeni kayınla çesanmı çamsanmı ne onu beğendim.

yani koltukları düşünme bence, çünkü koltuğunu her zaman değiştirebilirsin veya kılıflatabilirsin ama parke öyle değilki, bir yapacaksın uzzzuuuunnn yıollar kullanacaksın.

en az kir gösteren en kullanışlısını seç bence, ne koyu renk nede açık renk yani.

Gümüşmeşenin neresinibeğendiniz yaaa

Beyaz koltuklara bilem uymazki renge bak

He tabi renkler ve zevkler tartışılmaz o da ayrı:82:

Gümüş meşeyi hiiçç beğenmedim

ya çamsan kayın yada maple

evet bencede zuzu. çamsan kayın ortak noktamız,

maple yi bende beğendim ama yengemizin bu renkti acayi bişey yaa kirpiğin düşse belli oluyo ve sürekli silmek zorunda kalıyosun insanın gözüne batıu-yo.

merhabaa ben geldim
direk konuya gireyim benm evimdeki sanırım akçaağaç çok memnunum evim aydınlık duruyor.

merhabaa ben geldim
direk konuya gireyim benm evimdeki sanırım akçaağaç çok memnunum evim aydınlık duruyor.ya da beyaz kayın :)

kafam çok karıştı kızlar:96:zuzum burda durduğu gibi durmuyoki gümüş meşe kardeşim döşetti güzel olmuştu..klasik olmasın istiyorum :26:lareks nasıl peki

ev sahibimiz beni aradı sordu, nişanlıydık daha, kapı ve yer döşemeleri ne renk olsun die bende açık olsun krem olabilir dedim. bu şekilde yaptırmış vallahi çok memnunum allah razı olsun ev sahibimden evime girince içim açılıyor ve temizliği falan hiç sorun olmuyor. haftada 1 gün siliyorum evimi. toz falan belli olmuyor.

teşekkür ederim dilşadcımbende şimdi bi firma ile görüştüm fikir almak amaçlı lareksi tavsiye etti:26:kafam allak bullak oldu:18:

canım bu işler zevk meselesi.herkese göre değişir tabi ki. belki gidip seçme hakkm olsa o gün başka bişey seçerdim,bilmiyorum. ama şu an memnunum. evimin fotolarını ekledim yerler görünüyor bakabilirsin fikir olması açısından.

teşekkür ederim canım evin çok hoş güle güle oturevet açık renk ferah göstermiş ama benim duvarlar açık renk kapılar beyaz salonun koltuklarıda beyaz hastane gibi olur:26:
maple yaparsa ev hastane gibi olur
ben de fikrimi sölim ben; afrormoisa ve kashmir teak'i beğendim
şık duruyolar
evet eşimde aynısını söyledikashmir teak salona güzel olur oturma odasını boğar:44:teşekkür ederim fikirleriniz için
canım saçın da yakışmış, güle güle kullan

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…