2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlar smileylerimiz dönmüş, onlar da bizim hasretimize dayanamadı galiba ilk defa sabah üstüme ince de olsa bir ceket aldım, artık sabahları ve akşamları ısırmaya başladı hava. dün gece yağmur yağmış, her yer mis gibi toprak kokuyor. böyle günlerde hiç kapalı yerlerde oturasım gelmiyor, bahçede veya balkonda bir elimde kitap diğerinde nescafem keyif yapasım var. umarım güzel bir gün olur hepimiz için

yarenim burda insanlar mont giyiyor resmen geçen hafatdan beri
bende mevsimlik montlarımın hepsini çıkarttım, trençlerimi giyorum.. soğuk burası..

Günaydın herkese

Günaydınnnnn

Elfi sabh kahvaltıda yumurtama tuz atarkene sen geldin aklıma :) acaba böreği nasıl oldu dedim :)

yaren hava nasıl ısırıyo kızzz

Bugün buranın pazarı ve benim haftalık günüm :))

eşim sabah diyo, çok para harcama :)) bayrama kalsın diyo :))

günaydın kızlar burda hava hala ılık dün daha sıcaktı ama bugün kapalı ayakkabı giydim yağabilir

günaydın kızlar,

kac günden sonra ilk defa yazıyorum.... bu aralar hastalıktan başımı kaldıramıyorum.....

bide yarından sonra bir hafta olmayacagım yine iş seyataıne gidiyorum... özleyecegim sizi

eşimide yalnız bırakmak zorunda kalacagım bir hafta

günaydınnn
elfi yfka tuzlu değildir de peynirin de tuzlu değilse sorun olmamıştır börekte. çünkü o harca ben de hep 1 çay kaşığı tuz atarım normal olur.
tuz konusunda ben de çok kötüyüm. tuzlu yerim. ilk zamanlar yemeklerim tuzlu olurdu da alıştım şimdi tuz bile atıyolar tabaklarına :) çikolata ben de uygun bi seminer bulduğumda gitmeyi düşünüyoruz eşimle. 3. ayımızı da atlatalım da hayırlısıyla biraz dinlenmeye ihtiyacımız var.

çikilata hoşgeldin geçmiş olsun...

Kendimiyedim sende hoşgeldin :)

Günaydınnnnn

Elfi sabh kahvaltıda yumurtama tuz atarkene sen geldin aklıma :) acaba böreği nasıl oldu dedim :)

yaren hava nasıl ısırıyo kızzz

Günaydın Kızlar

Akşam görümcemler geldi yemeğe. Bende hemen bi kıymalı makarna yaptım onun için börekten en fazla 2 dilim yiyebildik kimse tuzun farkına varmadı güzel olmuş dediler ama bence çok tuzluydu :)) Çorbamıda çok beğendiler :))

tatlım burası nigarın dediği gibi 1 hft 10gündür soğuk montlara biz çoktan geçtik. Ve hava hafta başından beri kapalı. Kasvet çöküo bana sadece uyumak istioum.
Bugün buranın pazarı ve benim haftalık günüm :))

eşim sabah diyo, çok para harcama :)) bayrama kalsın diyo :))
yaşasın bayram gelio yeni kıyafet ve harçlıklar yaşasınnn
Uzun aralardan sonra günaydın kızlarrr.......
günaydınn canımm
günaydın kızlar burda hava hala ılık dün daha sıcaktı ama bugün kapalı ayakkabı giydim yağabilir
kuzum bende bugün kısa bot giydim valla.

canım geçmiş olsun

Kızlar dün aldığım ayakkabılar ve hoşmerimin fotosunu çekerken diğer ayakkabılarımdan da size kesitler sunmaya karar verdim
eşim görüp yine ne saçmalıklar peşindesin demesin die acele acele çektim fotoları bazıları yamuk yumuk oldu ama yine de sizinle paylaşcam
tabii bi sıkıntı var ben albüme foto ekleyemioum biliosunuz. sayfaya eklesem olur mu acaba?ama biraz fazla.:26:

havalar cok soguk ya,

ofis sıcak oluyor ama dısarısı felaket,

vallaben oturduğum yerde üşüyorum, ellerim hep buz
şimdi çay demledim bardaktn ısınıyom :)

canm buraya eklersen silemezsin, onun dışında sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…