Kolay gelsin Yarencim bende eve gitmek istiyorum ya son 35 dk.
Çalışmaya devam
İyi akşamlar..
Özge nerelerdesin sen, başka topiklere dalıp bizi unutmaUzun aralardan sonra günaydın kızlarrr.......
Günaydınnnnn
Elfi sabh kahvaltıda yumurtama tuz atarkene sen geldin aklıma :) acaba böreği nasıl oldu dedim :)
yaren hava nasıl ısırıyo kızzz
çikilata hoşgeldin geçmiş olsun...
Kendimiyedim sende hoşgeldin :)
tatlım burası nigarın dediği gibi 1 hft 10gündür soğuk montlara biz çoktan geçtik. Ve hava hafta başından beri kapalı. Kasvet çöküo bana sadece uyumak istioum.Günaydın kızlarsmileylerimiz dönmüş, onlar da bizim hasretimize dayanamadı galiba ilk defa sabah üstüme ince de olsa bir ceket aldım, artık sabahları ve akşamları ısırmaya başladı hava. dün gece yağmur yağmış, her yer mis gibi toprak kokuyor. böyle günlerde hiç kapalı yerlerde oturasım gelmiyor, bahçede veya balkonda bir elimde kitap diğerinde nescafem keyif yapasım var. umarım güzel bir gün olur hepimiz için
yaşasın bayram gelioBugün buranın pazarı ve benim haftalık günüm :))
eşim sabah diyo, çok para harcama :)) bayrama kalsın diyo :))
günaydınn canımmUzun aralardan sonra günaydın kızlarrr.......
kuzum bende bugün kısa bot giydim valla.günaydın kızlar burda hava hala ılık dün daha sıcaktı ama bugün kapalı ayakkabı giydim yağabilir
günaydın kızlar,
kac günden sonra ilk defa yazıyorum.... bu aralar hastalıktan başımı kaldıramıyorum.....
bide yarından sonra bir hafta olmayacagım yine iş seyataıne gidiyorum... özleyecegim sizi
eşimide yalnız bırakmak zorunda kalacagım bir hafta
zuzu günaydın
çok teşekkürler, daha iyiyim şimdi....
Migren beni mahvediyor
yaşasın bayram gelioYeni kıyafet ve harçlıklar yaşasınnn
havalar cok soguk ya,
ofis sıcak oluyor ama dısarısı felaket,
kızlar dün aldığım ayakkabılar ve hoşmerimin fotosunu çekerken diğer ayakkabılarımdan da size kesitler sunmaya karar verdim
Eşim görüp yine ne saçmalıklar peşindesin demesin die acele acele çektim fotoları bazıları yamuk yumuk olduAma yine de sizinle paylaşcam
Tabii bi sıkıntı var ben albüme foto ekleyemioum biliosunuz. Sayfaya eklesem olur mu acaba?ama biraz fazla.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?