Kızlar dün aldığım ayakkabılar ve hoşmerimin fotosunu çekerken diğer ayakkabılarımdan da size kesitler sunmaya karar verdim
eşim görüp yine ne saçmalıklar peşindesin demesin die acele acele çektim fotoları bazıları yamuk yumuk olduama yine de sizinle paylaşcam
tabii bi sıkıntı var ben albüme foto ekleyemioum biliosunuz. sayfaya eklesem olur mu acaba?ama biraz fazla.:26:
Foto çekerken benim eşim de hep aynı şeyi söyler
..
Ay ben bugün çok şirinim(çevrenin tepkileri )
somon skinnymi giydim, birde topuklu.. Oldum 1,75
gül kurusu hırka beyaz tişöt
gül kurusu-krem topuklu
çekerim ama telefonun kablosu yok nasıl buraya atıcam :18:şirinem foto istiyorum hemen şimdiii
foto çekerken benim eşim de hep aynı şeyi söyler
..
ay ben bugün çok şirinim(çevrenin tepkileri )
somon skinnymi giydim, birde topuklu.. oldum 1,75
gül kurusu hırka beyaz tişöt
gül kurusu-krem topuklu
çekerim ama telefonun kablosu yok nasıl buraya atıcam :18:
çekip, akşam eklesemmi zuzum, sende akşam bakamzsın şimdi
..
Arse benim eşim hepinizi gördü
zaten çoğunuz facemde varsınız :)))
zuzunun eşinin yaptığı kurabiyeleri bile gördüBenim kafadan diyo
Affin arseee:)
ama eklememişsin foto albüme....
kız bende şimdi baktım , yüklenmemiş, ben bakmasın diye hemen kapattım ondan galiba.
Bugün yüklerim, ona çaktırmadan, ama tabi ada akşamları benim bilgisayarla oynamama alışı olmadığı için,
merak ediyo zıplıyo hemen haliyle npıyosun diye. Dün hiçbiriniz yoktunuz kk da başka zaman akşamlarıda yazıyosunuz,
dedim şansımı deniyeyim.
Hastayımya ondan akşamları yatıyorum sadece, sıkılıyorum, bilgisayara bakıyorum. Normalde bizde akşamları pc açılmıyo, ikimizde bütün gün yeterince bakıyoruzya ondan , öyle bir karar aldık.
tamam ekliycem canımm, evet sen etkilenirsin topikin diğer süslüsüoooww anlatımlarınla bile beni etkiledin bebeğimbende foto istioum.
ben topiki göstersem de bir daha bulamaz, anlamaz öyle forum şeylerinden felanhadi yaaa
Nekkk bakarım bakarım :) aştık kendimizi kk yı biliyo...
Hatta dün faceden elfiye bakıodum....kim diye sordu kk dan dedim :)) zatn dedim çoğu kk dan ,onlarda bizim gibi yeni evliler dedim
Ama topiki göstermedim o ayrı :))))
tamam ekliycem canımm, evet sen etkilenirsin topikin diğer süslüsü(birinci süslü funda Ikincisi sen oldun )
ben topiki göstersem de bir daha bulamaz, anlamaz öyle forum şeylerinden felan
Zaten konuştuklarımız ilgisini de çekmiyo, ama anlatırsam bişeyi dinler :) öyle okuyacam diye diretmez hiç.. Sadece "erkek yok dimmi orda" diye sorar sık sık
neşeli ayaklar olmasın obizde pek açmıyoz, açsakda açık bişekilde koltukta duruyo :)) sadece erken yatarsak 11 gibi yatağa lıyoruz laptopu biraz geziniyoz komik bişeyler izliyoz bi yarım saat faln :)
mesela dün "sevimli ayaklar" var, tavsiye ederim...daha öncede izlemiştim ama çok güzel seviyom ben :)
tamam ekliycem canımm, evet sen etkilenirsin topikin diğer süslüsü(birinci süslü Funda ikincisi sen oldun )
zaten konuştuklarımız ilgisini de çekmiyo, ama anlatırsam bişeyi dinler :) öyle okuyacam diye diretmez hiç.. sadece "erkek yok dimmi orda" diye sorar sık sık
tamam ekliycem canımm, evet sen etkilenirsin topikin diğer süslüsü(birinci süslü Funda ikincisi sen oldun )
zaten konuştuklarımız ilgisini de çekmiyo, ama anlatırsam bişeyi dinler :) öyle okuyacam diye diretmez hiç.. sadece "erkek yok dimmi orda" diye sorar sık sık
sensin süslü bebikakşam eklede bende bakıyım demek gülkurusu topuklu ayakkabı en çokda o dikkatimi çekti 175 manken gibi oldun ozaman
neşeli ayaklar olmasın oBen de çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?