2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

foto çekerken benim eşim de hep aynı şeyi söyler
..
ay ben bugün çok şirinim (çevrenin tepkileri )
somon skinnymi giydim, birde topuklu.. oldum 1,75
gül kurusu hırka beyaz tişöt
gül kurusu-krem topuklu

şirinem foto istiyorum hemen şimdiii

ç,kolata geçmiş olsun tatlım,

kızlar dün akşam fotolara bakıyoduk sevgilimle, hemen kaçak olarak foto yükleyeyim dedim ama anca 2 tane yükledim,

sevgilim sağolsun reklam olduk dedi yakalandım.rahatsız olmasın diye, 2 tane yükledim bıraktım. diyoki bende kızları görücem banane bende bakıcam

olmaz dedim, kızların izni olmadan bakamazsın, sonuçta burası KK

şirinem foto istiyorum hemen şimdiii
çekerim ama telefonun kablosu yok nasıl buraya atıcam :18:
çekip, akşam eklesemmi zuzum, sende akşam bakamzsın şimdi
..
arse benim eşim hepinizi gördü
zaten çoğunuz facemde varsınız :)))
zuzunun eşinin yaptığı kurabiyeleri bile gördü benim kafadan diyo

Son düzenleme:

oooww anlatımlarınla bile beni etkiledin bebeğim bende foto istioum.

hadi yaaa

Nekkk bakarım bakarım :) aştık kendimizi kk yı biliyo...

Hatta dün faceden elfiye bakıodum....kim diye sordu kk dan dedim :)) zatn dedim çoğu kk dan ,onlarda bizim gibi yeni evliler dedim
Ama topiki göstermedim o ayrı :))))

Affin arseee :)

ama eklememişsin foto albüme....

kız bende şimdi baktım , yüklenmemiş, ben bakmasın diye hemen kapattım ondan galiba.

bugün yüklerim, ona çaktırmadan, ama tabi ada akşamları benim bilgisayarla oynamama alışı olmadığı için,

merak ediyo zıplıyo hemen haliyle npıyosun diye. dün hiçbiriniz yoktunuz KK da başka zaman akşamlarıda yazıyosunuz,

dedim şansımı deniyeyim.
hastayımya ondan akşamları yatıyorum sadece, sıkılıyorum, bilgisayara bakıyorum. normalde bizde akşamları pc açılmıyo, ikimizde bütün gün yeterince bakıyoruzya ondan , öyle bir karar aldık.

face den nasıl oluyo kızlar , dün meraktan orayada baktım ama uzun zaman olmuş kullanmayalı,hiçbişey anlamadım.

banada öğretinde bende face grubuna katılayım .

benimkide biliyo hepiniizi hatta bazen anlatıyorumbi arkadaş diye bişey anlatırsam bu arkadaş kk dan olmasın diyo
fotolarınızı bekliyoruz kızlar

bizde pek açmıyoz, açsakda açık bişekilde koltukta duruyo :)) sadece erken yatarsak 11 gibi yatağa lıyoruz laptopu biraz geziniyoz komik bişeyler izliyoz bi yarım saat faln :)

mesela dün "sevimli ayaklar" var, tavsiye ederim...daha öncede izlemiştim ama çok güzel seviyom ben :)

oooww anlatımlarınla bile beni etkiledin bebeğim bende foto istioum.
tamam ekliycem canımm, evet sen etkilenirsin topikin diğer süslüsü (birinci süslü Funda ikincisi sen oldun )

ben topiki göstersem de bir daha bulamaz, anlamaz öyle forum şeylerinden felan
zaten konuştuklarımız ilgisini de çekmiyo, ama anlatırsam bişeyi dinler :) öyle okuyacam diye diretmez hiç.. sadece "erkek yok dimmi orda" diye sorar sık sık

Son düzenleme:

Benimkide okumaz sıkılıyo...dün eşinize rezil olma topiği varya orayı okuyum dedim...yanımda ekrana bakıyodu o da, sıkıldı video aç izleyelim diyo

Elfiii bugün kabak alıcam çorbanı yapıcm :)

neşeli ayaklar olmasın o ben de çok seviyorum

sensin süslü bebikakşam eklede bende bakıyım demek gülkurusu topuklu ayakkabı en çokda o dikkatimi çekti 175 manken gibi oldun ozaman

aynı benim eşim herşeyi yazma belki erkek vardır çaktırmıodur dio
ya hayır hepimiz birbirimizin fotolarına falan bakıouz yok erkek dioum ii alıştın sen dio bunun erkekler kulübü yok mu dio yok dedim

sensin süslü bebikakşam eklede bende bakıyım demek gülkurusu topuklu ayakkabı en çokda o dikkatimi çekti 175 manken gibi oldun ozaman

ekliycem tamam ben 1,68 im ya ayakkabı da 7 cm topuk galiba..ondan
tombik manken diyelim ozaman
ayakkabım aslında krem, gül kurusu desenleri var üzerinde :)) ama facede felan vardır benim onlarla fotom belki.. :26:
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…