2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu haftasonu alışverişe gidicem ya komplekse soktunuz beni. Herkes yeni cicilerini ekliyor özendim. kocişime söyledim haftasonu gidelim dedi :)))

k.validen gittimi?

..

haftasonu gidicek canım...

bu haftasonu alışverişe gidicem ya komplekse soktunuz beni. Herkes yeni cicilerini ekliyor özendim. Kocişime söyledim haftasonu gidelim dedi :)))

:))) ay bende bende istiyorum alışveriş....bende kardeşimden kıskançlandım, geçen hafta istanbuldan geldi..bisürü şey almış :)
ankaraya gidersem bayramda inşallah tabii...hep isityoz gifdemiyoz :) ordan yapcam alışveriş inşallah

dileeekkkkk güle güle giy cicileriniii hepsi güzel ama o pulluyu sevmedim :) pembiş :)))

kız sevimli ayaklar deyince bende ne o dedim, neşeli ayaklar, şu penguen lerin filmi değilmi, geçen gün tv de vardı bizde izledik.

Salak penguen pisi pisine öldü gitti

öldümü Sonunu hiç izlemedim..dünde yarım kaldı

neyse anlatma heyecanı kaçmasın :)))

ben hiç saymadım ama giymediklerimi hep veriyorum geçen 3tane komşunun kızına verdim sivri burundu modası geçti diye verdim..dilek 50sinide ekleseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…