2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oooo maşallah dilek ve nekimm, koleksiyoner gibisiniz valla ben buraya geldiğimden beri ayakkabı alamıyorum doğru düzgün. zaten zor beğenirim, beğendiklerimin de genelde numarasını bulamam. burda alışveriş yapacak zamanımız dahi olmuyor maalesef. tüm mağazalar bizimle bir çalışıyor, açık olanlarda da 150 tl'den aşağı ayakkabı yok. ben spor ayakkabı haricinde bir ayakkabıya vermem o kadar para

offff bugün çok işim var ya. yaklaşık 40 tane görsel var baskıya hazırlamam gereken. ebatlarını tek tek kontrol etmem gerekiyor. malzemeye göre bölmem lazım. bu karışıklığın içinden hatasız sıyrılırım inşallah. İstanbul'daki ajanstan görselleri bekliyorum, gelince ben kaçarım kızlar. bitene kadar da gelemem. kafam karışmasın.

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız

ben aynı evdeyim temizlik ütü yemek 2gündürde rahatsızdım salı günü pazara çıkmıştım hava çok soğuktu ve rüzgarlıydı beni mahvetti baş ağrısı mide bulantısı her tarafımdan ateş fışkırıyodu ama şimdi iyiyim

zuzucum yaa nie öle diosun hemen bi fantazi canlandırmalıydın aklında Sen biraz performanstan mı düştün :26:

Ya canım ben onları giysem eşim gülmekten bişey yapamazki bana

Ama siz karı-koca ayısınız fotolardan belli tam aynı kafadan yani :))

Bide dileeekkk evet performansdan düşmeyim, duruma el atayım bu akşam

iyi canım çok şükür. kansızlıktan dolayı sürekli yorgunluk halindeyim ve bel ağrım var. onların haricinde çok iyiyim. tşk

çok sevindim canım iyi gittiğine ama kansızlığına dikkat et basit bişe gibi görünüyor ama hamilelik esnasında çok önemli hap kullanamazsn pekmez et siyah kuru üzüm dut kurusu bunlarla takviye yap

geçmiş olsun canım...kjeşke bende bisüre evde kalabilsem yaaa özellikle kışın...tam ev kedisi konumuna giriyorum

kışın ben evde sıkıntıdan patlıyorum yazın çalışmasam keşke bol bol gezsem

evet ama kışın soğukta sabahın köründe kalkıp dışarı çıkma iş gelmek günboyu üşümek sevmiyorum :'(

yazında şöle olsun misal 4e kadar...5e kadar... O saatten sonrada gezersin denize gidersin ohhhh

Ama yaz-kış maaş tam olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…