2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok sevindim canım iyi gittiğine ama kansızlığına dikkat et basit bişe gibi görünüyor ama hamilelik esnasında çok önemli hap kullanamazsn pekmez et siyah kuru üzüm dut kurusu bunlarla takviye yap

çok çabuk kilo alıyorum die bir de zaten karnım hızlı gidiyor o yüzden pekmez falan yemiyorum da bakliyatlar da kan yapıyormuş ya, onlardan yükselsin diye bakliyat yemeye çalışıyorum canım. bakalım düşmeye devam ederse mecbur demir-kan ilacı-pekmez vb. şeylere geçiş yapıcam. 1buçuk ayda 4 değer düştü kanım.

Enki, geçmiş olsun canım :)))

enkidu geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım...kjeşke bende bisüre evde kalabilsem yaaa özellikle kışın...tam ev kedisi konumuna giriyorum

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim fundam

teşekkür ederim zuzum bir süre güzel olur insan dinleniyor kışın bende çok seviyorum evde olmayı sıcacık dışarı çıkmam zorda olmadıkça

Enki, geçmiş olsun canım :)))

enkidu geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım...kjeşke bende bisüre evde kalabilsem yaaa özellikle kışın...tam ev kedisi konumuna giriyorum

anladım canım doktorada sorabilirsin bana doktor kansızlık var sen demirden tüketmeye başlamışsın demişti ilerde hamilelik düşündüğünde kansızlığını halletmeden hamile kalma demişti bebekte senden beslenecek senin kanın sana yetmiyo bebek olunca sürekli problem yaşarsın demişti sürekli yorgunluk olur demişti aynen öyleydi.

kız face yi biliyorum zaten , onu sormuyorum, kadınlar kulübü olayını bilmiyorum,
yani face de nasıl olduğunu bilmiyorum, hani millet kk dakileri birbirini nasıl buluyo falan ??

:26: Ismiyle işte ,ismini biliyosan buluyosun :)

kız face yi biliyorum zaten , onu sormuyorum, kadınlar kulübü olayını bilmiyorum,
yani face de nasıl olduğunu bilmiyorum, hani millet KK dakileri birbirini nasıl buluyo falan ??
kk nın sayfası var galiba ben hiç girmedim de
biz ordan eklemedik birbirimizi..
hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim GÜVENDİĞİM kişileri ekliyorum :)))

Hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim güvendiğim kişileri ekliyorum :)))

ya bende her önüne gelen istek gönderiyo ya sinir oluyorum...
Misal ablamın orda patronunun görümcesi var ,makyöz...ablamın düğünde makyajlarımızı o kadın yaptı...eklemiş beni...ne alaka yanii arkadaşmıyız biz seninle niye ekliyonki dimmi

:26: Ismiyle işte ,ismini biliyosan buluyosun :)

heeeeee anladım kızzzz , bende diyorum KK nın sayfasına baktım dün hiç öyle arkadaşlarla falan ilgili bişey yok:26:

hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim GÜVENDİĞİM kişileri ekliyorum :)))

HIııımmmmmm yaniii bozulayımmı buna tamam bizde katıldık face dünysına

Bizi eklemiyecekmisiniz ???

kabul etme canım, benim de temizlik yapmam lazım listeme

biz eskiden çok kullanırdık, şimdide arada bir bakıyouz kapanmasın diye,

bide bizimkini kimse göremiyo, gizli yapmıştık ama hala öylemi bilmiyorum tabi, okadar derin bakmadım akşam.

HIııımmmmmm yaniii bozulayımmı buna tamam bizde katıldık face dünysına

Bizi eklemiyecekmisiniz ???
sen için dememiştim ki onu, seni seviyorum kanka güvenebilirim de, ama sen topike haftada bir giriyosun faceye 3 ayda bir girersin kesin

oldu canım benim
aynen herkesi eklemiyorum eşimde kızıyo zaten güvenmediğin kişileri ekleme diyo:26:

kabul etme canım sende

sen için dememiştim ki onu, seni seviyorum kanka güvenebilirim de, ama sen topike haftada bir giriyosun faceye 3 ayda bir girersin kesin

he he heeeeee

yok kızz normaldede foruma girip okuyorumda yazmaya fırsatım olmuyo , bu aralar rahatım gibi, valla yemek arasında bile girip yazıyorum

oldu canım benim

Aynen herkesi eklemiyorum eşimde kızıyo zaten güvenmediğin kişileri ekleme diyo:26:

Kabul etme canım sende

dimi :) etmedim bende..

Zaten eşim zarzor izin verdi...okadr arkadaş görmesin listede ,gene kapattırır gıcıklığı tutarsa

canımm bana da aynen bunları söylemişti ama bebek sürpriz gelince toparlayamadım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…