- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
çok sevindim canım iyi gittiğine ama kansızlığına dikkat et basit bişe gibi görünüyor ama hamilelik esnasında çok önemli hap kullanamazsn pekmez et siyah kuru üzüm dut kurusu bunlarla takviye yap
Enki, geçmiş olsun canım :)))
enkidu geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun canım...kjeşke bende bisüre evde kalabilsem yaaaözellikle kışın...tam ev kedisi konumuna giriyorum
bu faceyi kimse anlatmayacakmı ??
Tam müsaitim yaniii(((
kurcalaya kurcalaya öğrenirsin arsecim
Enki, geçmiş olsun canım :)))
enkidu geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun canım...kjeşke bende bisüre evde kalabilsem yaaaözellikle kışın...tam ev kedisi konumuna giriyorum
çok çabuk kilo alıyorum die bir de zaten karnım hızlı gidiyor o yüzden pekmez falan yemiyorum da bakliyatlar da kan yapıyormuş ya, onlardan yükselsin diye bakliyat yemeye çalışıyorum canım. bakalım düşmeye devam ederse mecbur demir-kan ilacı-pekmez vb. şeylere geçiş yapıcam. 1buçuk ayda 4 değer düştü kanım.
kız face yi biliyorum zaten , onu sormuyorum, kadınlar kulübü olayını bilmiyorum,
yani face de nasıl olduğunu bilmiyorum, hani millet kk dakileri birbirini nasıl buluyo falan ??
kk nın sayfası var galiba ben hiç girmedim dekız face yi biliyorum zaten , onu sormuyorum, kadınlar kulübü olayını bilmiyorum,
yani face de nasıl olduğunu bilmiyorum, hani millet KK dakileri birbirini nasıl buluyo falan ??
kk nın sayfası var galiba ben hiç girmedim de
biz ordan eklemedik birbirimizi..
Hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim güvendiğim kişileri ekliyorum :)))
face olmayan bi ben mi kaldım
:26: Ismiyle işte ,ismini biliyosan buluyosun :)
kk nın sayfası var galiba ben hiç girmedim de
hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim GÜVENDİĞİM kişileri ekliyorum :)))
kabul etme canım, benim de temizlik yapmam lazım listemeya bende her önüne gelen istek gönderiyo ya sinir oluyorum...
Misal ablamın orda patronunun görümcesi var ,makyöz...ablamın düğünde makyajlarımızı o kadın yaptı...eklemiş beni...ne alaka yanii arkadaşmıyız biz seninle niye ekliyonki dimmi
sen için dememiştim ki onu, seni seviyorum kankaHIııımmmmmm yaniii bozulayımmı buna tamam bizde katıldık face dünysına
Bizi eklemiyecekmisiniz ???
oldu canım benimevet ama kışın soğukta sabahın köründe kalkıp dışarı çıkma iş gelmek günboyu üşümeksevmiyorum :'(
yazında şöle olsun misal 4e kadar...5e kadar... O saatten sonrada gezersin denize gidersin ohhhh
Ama yaz-kış maaş tam olucak :)
aynen herkesi eklemiyorum eşimde kızıyo zaten güvenmediğin kişileri ekleme diyo:26:kk nın sayfası var galiba ben hiç girmedim de
hem zaten öyle herkesi de eklemiyoruz ki (ben şahsen) sevdiğim GÜVENDİĞİM kişileri ekliyorum :)))
ya bende her önüne gelen istek gönderiyo ya sinir oluyorum...
Misal ablamın orda patronunun görümcesi var ,makyöz...ablamın düğünde makyajlarımızı o kadın yaptı...eklemiş beni...ne alaka yanii arkadaşmıyız biz seninle niye ekliyonki dimmi
sen için dememiştim ki onu, seni seviyorum kankagüvenebilirim de, ama sen topike haftada bir giriyosun faceye 3 ayda bir girersin kesin
oldu canım benim
Aynen herkesi eklemiyorum eşimde kızıyo zaten güvenmediğin kişileri ekleme diyo:26:
Kabul etme canım sende
anladım canım doktorada sorabilirsin bana doktor kansızlık var sen demirden tüketmeye başlamışsın demişti ilerde hamilelik düşündüğünde kansızlığını halletmeden hamile kalma demişti bebekte senden beslenecek senin kanın sana yetmiyo bebek olunca sürekli problem yaşarsın demişti sürekli yorgunluk olur demişti aynen öyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?