2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canımm bana da aynen bunları söylemişti ama bebek sürpriz gelince toparlayamadım kendimi.

kızlar hamileliğin 3 cü ayından sonra kan eksikliği olan annelere doktor kan takviyesi veriyo, bunuda kan ilacı veya kan şurupları var onlarla sağlıyolar, bide bilirsiniz hani siyah üzüm vardırya, bizde arapgir üzümü derler o üzüm bir numaralı kan yapıcı şeydir. mesela benim eşim üzüm sevmez, ben blender da üzümleri ezim , posasıyla çekirdekleriyle beraber kendimede, onada yapıp üzüm suyu diye içiriyorum. harika oluyo.

canım artık doğalyollarla başa çıkmaya çalışcaz. 27 sinde randevum var o gün ki sonuçlara göre bişeyler yapıcaz artık. hep uyumak istiyorummm

benim ablam da şuanda kan ilacı kullanıyor dilşadcım, ilk hamileliğinde de kullanmıştı. sana da verir doktorun büyük ihtimalle

arseee özelden adını soyadını yollar mısın faceden bulabilelim seni

bir ara girmiştim nigarcım baktım kimse bakmıyor bana ilgilenmiyor küstüm bende sizeeee.... Canım iş değiştirdim şimdi daha iyi bir yerdeyim. özledim haa sizii

ilahi özge demek bize küstün hadağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misalinapıyosun nasılsın??

özge yeni işin hayırlı olsun canım, senin adına sevindim. bize küsmene de şaşırdım şaka olarak alıyorum bunu

bende iim canım nasıl oluyum çalışıyorum klasik şeyler işte..yeni işin hayırlı olsun pozisyonun ne

kredi kartım çalınmış, yanımdaki stajer 2 gündür çok tuhaftı zaten. direk onu düşünmek istemiyorum ama çantam ben dışarı çıkınca hep onun yanındaydı. dün de 2 de alelacele çıktı bi işim var dedi, telaşlıydı.

belki evde biyerdedir canım, bence de hemen günahını alma :26:

Son düzenleme:
yok canım eminim evde olmadığına. 2 gün önce kullandım. ondan sonra para bile lazım olmadı cüzdanı hiç açmadım.bugün de o,gelmedi zaten. neyse giden gitti. çok sinirlendim çok. eşimde aramış yeni kart gelince bende dursun sen sahip çıkamıosun dio sırtıma bağlayıp gezecem yeni kartı kaybolmasın die hay allahım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…