- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canımm bana da aynen bunları söylemişti ama bebek sürpriz gelince toparlayamadım kendimi.
Özge nerelerdesin sen, başka topiklere dalıp bizi unutma
bir ara girmiştim nigarcım baktım kimse bakmıyor bana ilgilenmiyor küstüm bende sizeeee....Canım iş değiştirdim şimdi daha iyi bir yerdeyim. özledim haa sizii
ilahi özge demek bize küstün hadağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali napıyosun nasılsın??
Bir ara girmiştim nigarcım baktım kimse bakmıyor bana ilgilenmiyor küstüm bende sizeeee....Canım iş değiştirdim şimdi daha iyi bir yerdeyim. Özledim haa sizii
özge yeni işin hayırlı olsun canım, senin adına sevindim. bize küsmene de şaşırdımşaka olarak alıyorum bunu
bende iim canım nasıl oluyum çalışıyorum klasik şeyler işte..yeni işin hayırlı olsun pozisyonun ne
aa yapmayız biz öyle şeyler
şimdi ne iş yapıyosun canım?
hayırlı olsun canım yeni işinSağolun kızlar gayrimenkul sektöründeyim sekreter, ön büro elemanı da diyebiliriz..
belki evde biyerdedir canım, bence de hemen günahını alma :26:kredi kartım çalınmış, yanımdaki stajer 2 gündür çok tuhaftı zaten. direk onu düşünmek istemiyorum ama çantam ben dışarı çıkınca hep onun yanındaydı. dün de 2 de alelacele çıktı bi işim var dedi, telaşlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?