ay Allahım yaa :44: nasıl insanlar varyok canım eminim evde olmadığına. 2 gün önce kullandım. ondan sonra para bile lazım olmadı cüzdanı hiç açmadım.bugün de o,gelmedi zaten. neyse giden gitti. çok sinirlendim çok. eşimde aramış yeni kart gelince bende dursun sen sahip çıkamıosun dio sırtıma bağlayıp gezecem yeni kartı kaybolmasın die hay allahım yaaaa
ay Allahım yaa :44: nasıl insanlar var
bugün de gelmemesi şüpheli evet, şifresi vardı dimmi?
iptal ettirdin mi? :26:
hayırlı olsun canım yeni işin
nasıl pisboğaz oldum ben bugün yaa 5 çay içtim, türk kahvesine geçtim şimdi
midem bulanıyor sanki
çaldığı, yaptığı rezilliğiyle kalmıştır alan kişi inş :/ geçmiş olsun denir dimmievet canım iptal oldu,yenisi gelecek.şifreliydi zaten.
bana da bilgi ver, ben de yaptırıcam canım..ama hamişken yapılması tehlikeli mi araştır önce?brezilya fönünü konuşmaya gidecektim bugün kuaföre kartım kaybolmasaydı
kredi kartım çalınmış, yanımdaki stajer 2 gündür çok tuhaftı zaten. Direk onu düşünmek istemiyorum ama çantam ben dışarı çıkınca hep onun yanındaydı. Dün de 2 de alelacele çıktı bi işim var dedi, telaşlıydı.
yok canım eminim evde olmadığına. 2 gün önce kullandım. Ondan sonra para bile lazım olmadı cüzdanı hiç açmadım.bugün de o,gelmedi zaten. Neyse giden gitti. çok sinirlendim çok. Eşimde aramış yeni kart gelince bende dursun sen sahip çıkamıosun dio sırtıma bağlayıp gezecem yeni kartı kaybolmasın die hay allahım yaaaa
kuaför eşimin arkadaşı canım enine boyuna konuşacaktım her şeyini işte zararını yararını falan.kk den baktım da herkes memnun kalmış benm saçlar normalde kıvırcık çok zor başa çıkmak.
Zuzu koridorlarda kamera var ama odalrda yok malesef.
Tşk ederim kızlar. Neyseki çok zaman geçmeden fark ettim. öğle arası ne kadar limitim kalmış die bankaya gidecektim atm den bakmaya. Ii ki bakmışım. Bi de kuaföre gidip ödeyemeden çıkmak vardı .
brezilya fönünü konuşmaya gidecektim bugün kuaföre kartım kaybolmasaydı
endikuu bayıldım fotonuza yaa
dilşadcım geçmiş olsun ya. Allah'tan artık şifreli kartlar, çalsa da kullanması çok zor. Zuzu da sormuş ama kamera falan yok mu sizin orda? Genelde olur ya.
dilşadcım kredikartını şifresizde kullanmış olabilir müşteri hizmetlerine sorsaydın. Bazı yerler kulladırabiliyor.
dilşadcım kredikartını şifresizde kullanmış olabilir müşteri hizmetlerine sorsaydın. bazı yerler kulladırabiliyor.
sordum canım kullanılmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?