2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay Allahım yaa :44: nasıl insanlar var
bugün de gelmemesi şüpheli evet, şifresi vardı dimmi?
iptal ettirdin mi? :26:

evet canım iptal oldu,yenisi gelecek.şifreliydi zaten.
çaldığı, yaptığı rezilliğiyle kalmıştır alan kişi inş :/ geçmiş olsun denir dimmi

brezilya fönünü konuşmaya gidecektim bugün kuaföre kartım kaybolmasaydı
bana da bilgi ver, ben de yaptırıcam canım..ama hamişken yapılması tehlikeli mi araştır önce?
bol yaptırsammı diyodu sanki, arse zararlı olabilir demişti sanki :44: aklımda böyle kalmış ama..

:26::26::26: Bidaha hiç glmicekmi stajer....

Bide belediyedeydin ya ,sizin masayı gören kamera yokmuki:26:

kuaför eşimin arkadaşı canım enine boyuna konuşacaktım her şeyini işte zararını yararını falan.kk den baktım da herkes memnun kalmış benm saçlar normalde kıvırcık çok zor başa çıkmak.
zuzu koridorlarda kamera var ama odalrda yok malesef.
tşk ederim kızlar. neyseki çok zaman geçmeden fark ettim. öğle arası ne kadar limitim kalmış die bankaya gidecektim atm den bakmaya. ii ki bakmışım. bi de kuaföre gidip ödeyemeden çıkmak vardı .

ayyy evettt:18:

dilşadcım geçmiş olsun ya. Allah'tan artık şifreli kartlar, çalsa da kullanması çok zor. zuzu da sormuş ama kamera falan yok mu sizin orda? genelde olur ya.

brezilya fönünü konuşmaya gidecektim bugün kuaföre kartım kaybolmasaydı

bende dün şehir fırsatından buldum aslında çok ii bişi ya kış için ve çalışan baya için

kampanya vardı okyanus dalgası 79 brezilya fönü 89 die 12 hft diyen var 5 ay 6 ay diyen var bilemedim ki :44:
yaptıran oldu mu sizden ya da çevrenizden:26:

dilşadcım kredikartını şifresizde kullanmış olabilir müşteri hizmetlerine sorsaydın. bazı yerler kulladırabiliyor.

arse yaptırmıştı, memnundu dilek. ben de çok düşünüyorum ama her yere güvenemem. benim saçım da kıvır kıvır, kalın telli ve gür. kabus gibi yani...

dilşadcım geçmiş olsun ya. Allah'tan artık şifreli kartlar, çalsa da kullanması çok zor. Zuzu da sormuş ama kamera falan yok mu sizin orda? Genelde olur ya.

dilşadcım kredikartını şifresizde kullanmış olabilir müşteri hizmetlerine sorsaydın. Bazı yerler kulladırabiliyor.

evet bende onu dicektim...bazı işyerlerinde poslar sormuyo şifre,direk çekiyo

arse yaptrdı, ona sormak lazım..ben sormuştum memnundu
ama fiyat söylememişti galiba :)))

dilşadcığım çok geçmiş olsun insanlar nasıl yapıyor böyle şeyler anlamıyorum

özgeciğim yeni işin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…