kredi kartım çalınmış, yanımdaki stajer 2 gündür çok tuhaftı zaten. direk onu düşünmek istemiyorum ama çantam ben dışarı çıkınca hep onun yanındaydı. dün de 2 de alelacele çıktı bi işim var dedi, telaşlıydı.
benimde ne kıvırcık ne düz bi saçma sapan duruo ama fiyatı çok uygundu ne kadar kullanıodur ki gerçekten
ben okyanus dalgasını sevdim
Eki Görüntüle 272599
dilşadcım senin saçlar uzun olduğu için pahalı olabilir. hoş bana da ortalama 300 tl. fiyat vermişlerdi. özel şampuanı falan var onları da alıyorsun. fırsat sitelerinden yakalayabilirsen ordan yaptır canım çok uygun oluyor.
o zaman şehir fırsatı çok ii 400'den 79'a düşmüş
Peki tam olarak ne kadar kullanılıyor :26:
o zaman şehir fırsatı çok ii 400'den 79'a düşmüş
peki tam olarak ne kadar kullanılıyor :26:
yok be canımm benm saçlarım omuzlarımda. Nişanda,düğünde postiş vardı.
6 ay diyolar ama bence 4 aydan fazla gitmez.....
79 deseee şimdi gider yaptırırım. saçın uzama hızına göre değişiyormuş ama ortalama 6-7 ay mış. denize girilmez ve çok sıcak suyla yıkanmazsa.
6 ay diyolar ama bence 4 aydan fazla gitmez.....
Efendimarseciimmm, sen ve foto yüklemek miiiii :89:
Hadi yaaa ben kendi saçın sanıyom çok hoşuma gittiydi :) , sölemeseydin keşke hayallerimi yıktın
kızlar inanmayın sakın öyle diyenlere, benim kuaförüm 3,5-4 ay en fazla kullanırsın demişti, evet 4 ay kullanabildim.
çoğu kuaför dürüst olmuyo nedense.
Ben 300 tl ye yaptırdım, şampuanı ve kremide dahil. Ama normali 600 tl idi. Benim kuaförümün elinde büyüdüğüm için %50 indirim yaptı.
Arkadaşlarınada söyle 500 tl den aşağı fiyat veren varsa inanmasınlar çünkü bunu yaparken kullanılan malzemenin fiyatı zaten 450 tl oluyo, kimse kar almadan bu zahmeti yapmaz ,yaparsada çin malıyla yapar oda mahveder dedi. Ayrıca benim şampuanıyla kremi bitmişti 2 ay sonra, ikisine 100 tl vermiştim.
Demekki renk uyumu mükemmel olmuş kendi saçımla ek arasında
Hayallerini yıktığım için affet beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?