2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arse yaptırmıştı, memnundu dilek. ben de çok düşünüyorum ama her yere güvenemem. benim saçım da kıvır kıvır, kalın telli ve gür. kabus gibi yani...

benimde ne kıvırcık ne düz bi saçma sapan duruo ama fiyatı çok uygundu ne kadar kullanıodur ki gerçekten
ben okyanus dalgasını sevdim

Geçmiş olsun dilşadcım şifresizde kullanabilirdi internetten alışverişte yapabilirdi ucuz atlamışsın valla.

benimde ne kıvırcık ne düz bi saçma sapan duruo ama fiyatı çok uygundu ne kadar kullanıodur ki gerçekten
ben okyanus dalgasını sevdim

Eki Görüntüle 272599

dilek ben biara bioform a takmıştım yaptırıcaktım..müşterimiz var kuför...senden sadece malzeme parasını alırım yaparım dedi ....
Ama arkadaşlarım vazgeçirdi senin saçın zaten dalgalı diye :)

tşk ederim kızlar. ucuz atlattım evet :)
şimdi düştük kocişin diline sen bi karta sahip çıkamadın dio fırsat bu fırsat kartımı ele geçirmeye çalışacak :)

brezilya fönüne benm kuaförüm 400 diyor, bakalım eşimin arki ne dicek
çok pahalı ya
boyalı saçta daha ii oluyormuş

dilşadcım senin saçlar uzun olduğu için pahalı olabilir. hoş bana da ortalama 300 tl. fiyat vermişlerdi. özel şampuanı falan var onları da alıyorsun. fırsat sitelerinden yakalayabilirsen ordan yaptır canım çok uygun oluyor.

o zaman şehir fırsatı çok ii 400'den 79'a düşmüş
peki tam olarak ne kadar kullanılıyor :26:

Dökülür yedi verenler
Teninden Rengarenk
Açarsın mevsimli mevsimsiz birtanem
Değişir kokun,ısınır kanın beni yakarsın
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...

Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin
Sevdikçe sevesim geliyor
Ölene kadar peşindeyim bırakmam

Tutuşur geceler yanar geceler söner
Bedenim altüst sarhoş başım döner ...
Karışır tenime karışır teninin tuzu bir tanem
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...

yok be canımm benm saçlarım omuzlarımda. nişanda,düğünde postiş vardı.

o zaman şehir fırsatı çok ii 400'den 79'a düşmüş
peki tam olarak ne kadar kullanılıyor :26:

79 deseee şimdi gider yaptırırım. saçın uzama hızına göre değişiyormuş ama ortalama 6-7 ay mış. denize girilmez ve çok sıcak suyla yıkanmazsa.

geldiiimmmm ,

brezilya fönü ben yaptırdım kızlar , çok memnundum ama tabi beklentiye göre memnuniyet değişiyo.

benim öyle aman aman birşeyim yoktu o yüzden beğendim, benim arkadaşlarda yaptırdı beğenmedi.

eğer elektriklenme olmasın, düz fön çektirdiğinde ilk günkü gibi değilde ikinci günkü hali gibi olsun yeter diyosanız,

bide saçımı yıkadığımda şaqmpuan kokmasada olur diyosanız yaptırın büyük rahatlık

tabi yaptırırken çok dikkatli olmanız gerekiyo, keratinle yapılıyo aslında saça bakım için kullanılan bir madde ama dü
zleştirici etkisi var, çoğu kuaför brezilya fönü deyip çinden aldıkları malzemelerle yapıyolar çok zararlı .
bazılarıda brezilya fönü diye dipfiriz yapıyolar oda çok zararlı.
saçınız dümdüz oluyo ama banyoda yıkadığınızda kendi şampuanını, kremini kullanmanız gerekiyo, oda köpürmüyo, kokmuyo.kremini sürmeden saçınızı taramanız mümkün olmuyo acayip sertleşiyo ve dolaşıyo.
dilşad senin yapman bence kesinlikle sakıncalı, yapılırken keratini soluyosun çünkü. keratin saça faydalı olsada solunması direk nefese çekilmesi zararlı, zaten yapan kuaförlerde maske veriyo sana, kendileride takıyolar. ama tabi maske yeterli olmuyo.

başka sorunuz varsa alayım. bide foto ekleyeyim isterseniz saçım brezilya fönlüyken

6 ay diyolar ama bence 4 aydan fazla gitmez.....

79 deseee şimdi gider yaptırırım. saçın uzama hızına göre değişiyormuş ama ortalama 6-7 ay mış. denize girilmez ve çok sıcak suyla yıkanmazsa.

kızlar inanmayın sakın öyle diyenlere, benim kuaförüm 3,5-4 ay en fazla kullanırsın demişti, evet 4 ay kullanabildim.
çoğu kuaför dürüst olmuyo nedense.

ben 300 tl ye yaptırdım, şampuanı ve kremide dahil. ama normali 600 tl idi. benim kuaförümün elinde büyüdüğüm için %50 indirim yaptı.

arkadaşlarınada söyle 500 tl den aşağı fiyat veren varsa inanmasınlar çünkü bunu yaparken kullanılan malzemenin fiyatı zaten 450 tl oluyo, kimse kar almadan bu zahmeti yapmaz ,yaparsada çin malıyla yapar oda mahveder dedi. ayrıca benim şampuanıyla kremi bitmişti 2 ay sonra, ikisine 100 tl vermiştim.

evet ucuz olmuyo ,hatta bizim kuaför müşt. Tl olarak değil dolar olarak söledi bana:26: Ama kaç dolar dediydi hatırlamıyom....sen yaptırcağın zamnlar sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…