2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşad senin yapman bence kesinlikle sakıncalı, yapılırken keratini soluyosun çünkü. keratin saça faydalı olsada solunması direk nefese çekilmesi zararlı, zaten yapan kuaförlerde maske veriyo sana, kendileride takıyolar. ama tabi maske yeterli olmuyo.

çok heveslenmiştim oldu mu şimdiiii

Yy gene ağırlık çöktü...esne esneee:93:

Ben çalışayım azcık bariii

ya kızlar bişey sorucam , bu eklediğimiz fotolar Albümler bölümünde görünüyomuş farkındamısınız ?

acaba, gizlilik yokmu, biz profil gizli yapmıştık herkes görmesin diye :26:

ya kızlar bişey sorucam , bu eklediğimiz fotolar Albümler bölümünde görünüyomuş farkındamısınız ?

acaba, gizlilik yokmu, biz profil gizli yapmıştık herkes görmesin diye :26:

ekledigin albümü tüm kk görüyor arse.. albüme sadec arkdaşlarım görür diye bişey yapılıyormu bilmiyorum..ama arkadaşın olmayan göremiyor biliyoruz zaten..

zuzu ben kuzeyle güneyi izliyorum dün izleyemdim arkadaştaydım

hmm izle bakalım....

Arse albüm yaparken 2 seçenek var.. özel i tıkla ozamn sadece arkadaşların görür...özeli tıklamazsan tüm kk görür...

Albüm oluşururken çıkıyo o seçenek tamm demeden önce ona dikkat et

hıımmm anladımm

ekledigin albümü tüm kk görüyor arse.. albüme sadec arkdaşlarım görür diye bişey yapılıyormu bilmiyorum..ama arkadaşın olmayan göremiyor biliyoruz zaten..

yok kız işte öyle değil zuzu nun dediği gibiymiş.

ben de düşünüyorum kara kara. canım yoğurtlu taze fasulye salatası istedi ondan yapcam da kociş zoraki yer. yemek olarak ne yapsam :44:

Dolapta 2 adet gül böreği bi tabak makarna ve 2 kase çorba var :)) Yetermi acabaya :)) Yada olmadı melemen yaparım

kafam şuanda o kadar allak bullak ki anlatamam. yemek aklımın ucundan bile geçmiyor. bu akşam kocişe atcam sanırım topu. hoş kuru fasülye ve pilavım var ama onları yarın işe getiririz. bugünlük kociş menemen yapsın bize

şu ayakkap hoşuma gitti, kahvesi
fiyatı da iyi..
http:// www. hm.com/tr/product/91317?article=91317-A#article=91317-D (boşluğu silin )

birde buu ama 129 tl
http:// www. hm.com/tr/product/94994?article=94994-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…