kız 3. kez aynı çorbayı mı içeceksinizDolapta 2 adet gül böreği bi tabak makarna ve 2 kase çorba var :)) Yetermi acabaya :)) Yada olmadı melemen yaparım
şu ayakkap hoşuma gitti, kahvesi
fiyatı da iyi..
http:// www. hm.com/tr/product/91317?article=91317-A#article=91317-D (boşluğu silin)
birde buu ama 129 tl
http:// www. hm.com/tr/product/94994?article=94994-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD
aa evet yarenim sen hala burdasın :26:bakalım bugün kaçta çıkcam işyerinden?
ama ayakkabıyla kombinlenirse boğar ikisi de aynı, ben sevmiyorum öyle şahsenYeşil olanın elbiseside çok güzelmiş
kız 3. kez aynı çorbayı mı içeceksiniz
benim eşim bi yemeği tek sefer yer
en fazla 2.. oda yanına yeni bişi yaparsam..
dün fundalar kahvaltıya melemen yaptı, hepimiz peşinden
kız 3. Kez aynı çorbayı mı içeceksiniz
benim eşim bi yemeği tek sefer yer
en fazla 2.. Oda yanına yeni bişi yaparsam..
Dün fundalar kahvaltıya melemen yaptı, hepimiz peşinden
merhaba birşeyi çok merak ediyorum.Yeni evlenen arkadaşlarımla konuşuyorum ama hepsi şikayetçi siz neler söylersiniz evlilik nasıl ? çok gözümü korkutmayın ama lütfen
bence evlilik çok güzel. hayatına kendin ve sevdiğin adamla yön veriyorsun. her şeyi birlikte yaşıyorsun,ii kötü mutlu mutsuz her anın 2 can da hayat buluyor. ii ki erken evlenmişim. Allah kocamı (kocalarımızı) hayatımdan(hayatımızdan) yuvamdan(yuvalarımızdan) eksik etmesin.
süslü seniBaktım 129 luk olanı beğendim
aminnnnnbence evlilik çok güzel. hayatına kendin ve sevdiğin adamla yön veriyorsun. her şeyi birlikte yaşıyorsun,ii kötü mutlu mutsuz her anın 2 can da hayat buluyor. ii ki erken evlenmişim. Allah kocamı (kocalarımızı) hayatımdan(hayatımızdan) yuvamdan(yuvalarımızdan) eksik etmesin.
ben bakamadım nektar hata verdi..aynen benim eşimde yemez çorba 2 kez içer ama yemek asla kalmış yemek yemez beyefendi
içinizde hem ev işiyle ilgilenip hemde evli olanlar nasıl yoruluyormu çok soru sordum ama napıyım seneye yazın evlenicem inş. merak ediyorum işte
içinizde hem ev işiyle ilgilenip hemde evli olanlar nasıl yoruluyormu çok soru sordum ama napıyım seneye yazın evlenicem inş. merak ediyorum işte
o ne öyle hımmm izl3e bakalım
bence evlilik çok güzel. Hayatına kendin ve sevdiğin adamla yön veriyorsun. Her şeyi birlikte yaşıyorsun,ii kötü mutlu mutsuz her anın 2 can da hayat buluyor. Ii ki erken evlenmişim. Allah kocamı (kocalarımızı) hayatımdan(hayatımızdan) yuvamdan(yuvalarımızdan) eksik etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?