2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dolapta 2 adet gül böreği bi tabak makarna ve 2 kase çorba var :)) Yetermi acabaya :)) Yada olmadı melemen yaparım
kız 3. kez aynı çorbayı mı içeceksiniz
benim eşim bi yemeği tek sefer yer
en fazla 2.. oda yanına yeni bişi yaparsam..

dün fundalar kahvaltıya melemen yaptı, hepimiz peşinden

kız 3. kez aynı çorbayı mı içeceksiniz
en fazla 2.. oda yanına yeni bişi yaparsam..

dün fundalar kahvaltıya melemen yaptı, hepimiz peşinden

Napıyım 2 kase kaldı eşime dedim dökeyim mi yok ben yarında içmek istiyorum dedi. Terbiyeli yaptım azcık sirkede koydum tadı bi hoş oldu çok beğendi. :)))

nigarım ben 69 olanı daha çok beğendim maviside varmış kotla güzel olabilir

kız 3. Kez aynı çorbayı mı içeceksiniz
en fazla 2.. Oda yanına yeni bişi yaparsam..

Dün fundalar kahvaltıya melemen yaptı, hepimiz peşinden

ben bakamadım nektar hata verdi..aynen benim eşimde yemezçorba 2 kez içer ama yemek asla kalmış yemek yemez beyefendi

merhaba birşeyi çok merak ediyorum.Yeni evlenen arkadaşlarımla konuşuyorum ama hepsi şikayetçi siz neler söylersiniz evlilik nasıl ? çok gözümü korkutmayın ama lütfen

kötü bişimi sordum ya kimse cevap vermedi hepiniz 2010 da evlendiğiniz için sormak istemiştim sadece

merhaba birşeyi çok merak ediyorum.Yeni evlenen arkadaşlarımla konuşuyorum ama hepsi şikayetçi siz neler söylersiniz evlilik nasıl ? çok gözümü korkutmayın ama lütfen

bence evlilik çok güzel. hayatına kendin ve sevdiğin adamla yön veriyorsun. her şeyi birlikte yaşıyorsun,ii kötü mutlu mutsuz her anın 2 can da hayat buluyor. ii ki erken evlenmişim. Allah kocamı (kocalarımızı) hayatımdan(hayatımızdan) yuvamdan(yuvalarımızdan) eksik etmesin.

ayyy çok güzel anlattın Allahım inşallah sizleri ayırmaz peki siz çalışıyormusunuz? yani hem çalışıp hem evlilik nasıl oluyor yorucumu

Baktım 129 luk olanı beğendim
süslü seni

aminnnnn
ben de iyi ki evlenmişim, iyi ki eşimle evlenmişim :)) Allahıma şükürler olsun

ben bakamadım nektar hata verdi..aynen benim eşimde yemezçorba 2 kez içer ama yemek asla kalmış yemek yemez beyefendi

Ay ben taş koysam yer benim eşim ya. Hiç daha şunu sevmem dediğini duymadım.

Geçen dedim ya pırasa yapıcam dilek dedi pırasa yiyiyormu eşin. Pırasa yerken ben kereviz ve enginar bunlardan mutlaka istiyorum demişti :))

içinizde hem ev işiyle ilgilenip hemde evli olanlar nasıl yoruluyormu çok soru sordum ama napıyım seneye yazın evlenicem inş. merak ediyorum işte

içinizde hem ev işiyle ilgilenip hemde evli olanlar nasıl yoruluyormu çok soru sordum ama napıyım seneye yazın evlenicem inş. merak ediyorum işte

hepimiz hm çalışıyoruz hem evliyiz. kimsenin yakındığını görmedim ben. tatlı telaşlar,güzel yorgunluklar bunlar. seni kim korkuttuysa, evlenince, saçmaladığını göreceksin canım takma kafana. evlilik çok güzel. hafta sonu ne kadar iş yapıp yorulursam yorulayım eşim eve gelip gülümsediğinde, öpücük kondurup bugün naptın dediğinde yorgunluk falan kalmıyor.

Bu topikte bi kaç kişi hariç herkes hem evli hem çalışan.

Kendi adıma konuşayım ilk sene zorlandım hele ramazan ayında resmen ayakta uyuyordum misafir ağırla sahura kalk yemek yetiştir iftara falan. Bu kadar zor düşünmemiştim daha sonra alışıyorsun. İlk 1 yıl hep sıkıntılı geçer 1 yılı devirdinmi hiç sorun kalmaz diyorlar ben nerdeyse 15 aylık evliyim öyle çok büyük bi kavgamız olmadı çok şükür

o ne öyle hımmm izl3e bakalım

öyle işte

efenniimmmm

aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…