ben kuru fasulye pilav yapıyım.
ay çok güldümm :)))
ya cnm benim de dolabım temizlencek walla hafta sonu baya bi iş bekliyor beni. dilşad işyerindekilerin hamile olduğundan haberleri yok mu??
akşama da kociş yine geç gelicek. dünden bulgur pilavım var. belki yanına da tavuk mantar sote yaparım.
anladım zaten canımbende çok beğendim hemen kızlarla paylaşayım dedim
..ya canım bu arada biz cepten aradık çalıyo tel:26:ay bi konuşamadım ya müdür geldi garip garip baktı müzik falanda açıktı ya bugün çok telde konuştum arkadaşım aradaı az evvel 1 saat konuşmuşuz yakında kovulucam
ben beğendim
ay dün yedim ben :) çokda güzel olmuş çok yemişim...sonra bir ağırlık çöktü bana koltukta resmen sızmışım yaa nirdeyse salyalarım akıcaktı ıyyggg
Az ye yanii :)
benim konu araya kaynadııı allloooooo kızlarr bişey sordukkk ne hediye alıcamm yaa kimse bişey demiyo
ben de çok güzel yaparım ıııımmmmm
ben zaten akşamları çook az yiyorum artık. yoksa kötü oluyorum. (mesela dün akşam 1 pideden sonra gözümü açamadan yattım :) kociş uyandırıp yerime götürmeye çalıştıkça mızmızlanmışım. çocukdan beterdin dior) ama kociş kuru fasulyeye ba-yı-lır.
Kızlarrrr banada yardımmmmmmmm,, ben hala doğum günü için hediye düşünmedim, program hazır anlatmıştım sizede, hediye almadan olmaz, ama ne alınabilir artık alacak hediye bulmakta zorlanıyorum:26:
benim konu araya kaynadııı allloooooo kızlarr bişey sordukkk ne hediye alıcamm yaa kimse bişey demiyo
bizde bayılırız...işte dün baygınlık geçirdim :))))
uyku iyice basar artık sana
http://static.alisverisrobotu.com/img/p/638/swatch-yls702g-1-main.jpg buda swatchın klasik modeli aklımda bu da var bu nasıl
Demet bunlar demode oldu artık benim kolumdada bunun benzeri var bende swatch tan aldım. bazen diyorum sahibinden yada gittigidiyordan satayım sonra vazgeçiyorum :))
eşinin d.günümüydü canım :26:
valla ihtiyaca göre al...bu hediyelerde, süprüzlerde en sevmediğim, düşünme aşaması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?