2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

temizlik konsuunu acmayalım kızlar,

haftasonu yokum zaten koca da yapmaz öle kendi kendine....

aksam yemek konusuna gelince hala ne yemek yapacagımı bilmiyorum, evde hazır mantı var belki onu pişiririm ama başkada bişi yok

daha bavul hazırlamam lazım, bir hafta gidecegim bide hiçbilmedigim bi ülkeye gidecegim off ne götürecegim ben yaa

bayanların bazıları biliyor da (yemekte öğrendi onlar da değişik yiyorsun hayırdır falan dediler) erkekler bilmiyor canım.

anladım zaten canım başka zaman konuşuruz

ay dün yedim ben :) çokda güzel olmuş çok yemişim...sonra bir ağırlık çöktü bana koltukta resmen sızmışım yaa nirdeyse salyalarım akıcaktı ıyyggg

Az ye yanii :)

ben de çok güzel yaparım ıııımmmmm
ben zaten akşamları çook az yiyorum artık. yoksa kötü oluyorum. (mesela dün akşam 1 pideden sonra gözümü açamadan yattım :) kociş uyandırıp yerime götürmeye çalıştıkça mızmızlanmışım. çocukdan beterdin dior ) ama kociş kuru fasulyeye ba-yı-lır.

benim konu araya kaynadııı allloooooo kızlarr bişey sordukkk ne hediye alıcamm yaa kimse bişey demiyo

ben bu hediye işini hiç beceremiyorum yaa. bakıyorum cidden ihtiyacı olan bi şey varsa alıyorum. mesela ben de senden fikir alarak evlilik yıldönümünde ya güzel bi yemek ya da bi otel ayarlıcam bulursam

eşim bi araba bulmuş, demin aradı....

şahin 6000 tl :) .... çok güzel modifiyelidiyo hoşuna gitmiş ama hayır dedim.. 6 bin liramız yok dedim

bizde bayılırız...işte dün baygınlık geçirdim :))))

uyku iyice basar artık sana

Kızlarrrr banada yardımmmmmmmm,, ben hala doğum günü için hediye düşünmedim, program hazır anlatmıştım sizede, hediye almadan olmaz, ama ne alınabilir artık alacak hediye bulmakta zorlanıyorum:26:

vuuuuuuuuuuuuuu çok kızdın die profilinden baktım ne sorduğuna
mevsimlik bişeler al mesela çok özel bişe almak değilse niyetin.

benim konu araya kaynadııı allloooooo kızlarr bişey sordukkk ne hediye alıcamm yaa kimse bişey demiyo

eşinin d.günümüydü canım :26:

valla ihtiyaca göre al...bu hediyelerde, süprüzlerde en sevmediğim, düşünme aşaması :)

banada ağırlık çöktü 2.5 tane lahmacun yemişimama bu sabah kahvaltı yapamadık
arse ne tür bişey düşünüyosunki neye ihtiyacı varsa veya neyi çok almak istiyosa onu al

bizde bayılırız...işte dün baygınlık geçirdim :))))

uyku iyice basar artık sana

hehehehe
beni akşam 6 buçuk 7 den sonra bi uyku bastırıyor zatenn
sonra gece 3 te uykuyu alıp uyanıyorum adamı uyandırıp sohbet etmeye çalışıyorum
kuru fasulyeyi pişirince fırınlıyor musunuz???

of walla sıkıntı bastı battaniye attım makineye dön dön bitmedi bi türlü.
daha bi makine de renkli var yıkanacaaaak, ütüleneceeeek.....

arse valla hediye konusu çok problem ya. ben evlilik yıl dönümümüzde eşimin tuttuğu takımın eşofman takımı ve yağmurluğunu almıştım. çoooook sevinmişti. o tarz birşeyler alabilirsin canım.

ben bu akşam ciğer yapmayı düşünüyorum yanına da spagetti tabii ciğer için markete uğramam lazım. bu akşam bir de ütü yapcammmm

banada ağırlık çöktü 2.5 tane lahmacun yemişimama bu sabah kahvaltı yapamadık
arse ne tür bişey düşünüyosunki neye ihtiyacı varsa veya neyi çok almak istiyosa onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…