hehehehe
beni akşam 6 buçuk 7 den sonra bi uyku bastırıyor zatenn
sonra gece 3 te uykuyu alıp uyanıyorum adamı uyandırıp sohbet etmeye çalışıyorum
kuru fasulyeyi pişirince fırınlıyor musunuz???
ben bu hediye işini hiç beceremiyorum yaa. bakıyorum cidden ihtiyacı olan bi şey varsa alıyorum. mesela ben de senden fikir alarak evlilik yıldönümünde ya güzel bi yemek ya da bi otel ayarlıcam bulursam
vuuuuuuuuuuuuuu çok kızdın die profilinden baktım ne sorduğuna
mevsimlik bişeler al mesela çok özel bişe almak değilse niyetin.
:26: yooo ilk defa duydum..
sen nasıl yapıyosun tarif edermisin
pier loti deki butik otel de düşünüyorum ben
onda rahatımda hediye olayı sakat bendede
özel bişeyden sz konusu mesela ne olabilirki
ben bu hediye işini hiç beceremiyorum yaa. bakıyorum cidden ihtiyacı olan bi şey varsa alıyorum. mesela ben de senden fikir alarak evlilik yıldönümünde ya güzel bi yemek ya da bi otel ayarlıcam bulursam
Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.
ihtiyaçlı bişey bulamıyorumki, yokyani , zaten biz ihtiyacımız olunca alışveriş yaptığımız için, normal zamanda kimin ne ihtiyacı varsa ortak kararla alıp bütçe ayırıp alıyoruz:26:
hani bu uçaklar varya gerçekmiş gibi maket uçaklar, çık havada kumandayla uçuruyolar onlara ayılıyo aslında , öyl bişeymi alsam
Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.
güzel fikir aslında
bende düşünebilirim belki :):):):)
canım benm fasulye tencerede 15 dk da pişiyo ıslamaya falan gerek kalmıyo, pişiriyorum, helimelenince, tek kişilik güveçlere koyup fırına veriyorum. 10 dk kadar sonra alıp hemen servis yapıyorum.
benim eşim bayılıyor avmlerde mutlaka toyzz lara bakıyoruz. Bide diyorki bi tane alalım önce ben oynayayım sonra oğlum oynasın :)))
Kumandalı uçaklarda güzel. Öyle bişey alabilirsin evet.
nt de 89 lira bu ay o uçaklar
güzel fikir aslında
bende düşünebilirim belki :):):):)
benim eşim bayılıyor avmlerde mutlaka toyzz lara bakıyoruz. Bide diyorki bi tane alalım önce ben oynayayım sonra oğlum oynasın :)))
hatta kızlar uçağın özel yapım olması daha iyi değilmi, yani üstünde mesela ismimiz olsa, veya resmimiz falan gibi
hatta kızlar uçağın özel yapım olması daha iyi değilmi, yani üstünde mesela ismimiz olsa, veya resmimiz falan gibi
hmm anladım canım, güveçte güzel olur
..
Ay kzılar hadi araba neysede...uçağı nerde uçurtcaksınız yaa....bide okadar para verceksinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?