2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:26: yooo ilk defa duydum..

sen nasıl yapıyosun tarif edermisin

ben bu hediye işini hiç beceremiyorum yaa. bakıyorum cidden ihtiyacı olan bi şey varsa alıyorum. mesela ben de senden fikir alarak evlilik yıldönümünde ya güzel bi yemek ya da bi otel ayarlıcam bulursam

pier loti deki butik otel de düşünüyorum ben
onda rahatımda hediye olayı sakat bendede

vuuuuuuuuuuuuuu çok kızdın die profilinden baktım ne sorduğuna
mevsimlik bişeler al mesela çok özel bişe almak değilse niyetin.

özel bişeyden sz konusu mesela ne olabilirki

:26: yooo ilk defa duydum..

sen nasıl yapıyosun tarif edermisin

canım benm fasulye tencerede 15 dk da pişiyo ıslamaya falan gerek kalmıyo, pişiriyorum, helimelenince, tek kişilik güveçlere koyup fırına veriyorum. 10 dk kadar sonra alıp hemen servis yapıyorum.

Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.

ben bu hediye işini hiç beceremiyorum yaa. bakıyorum cidden ihtiyacı olan bi şey varsa alıyorum. mesela ben de senden fikir alarak evlilik yıldönümünde ya güzel bi yemek ya da bi otel ayarlıcam bulursam

ihtiyaçlı bişey bulamıyorumki, yokyani , zaten biz ihtiyacımız olunca alışveriş yaptığımız için, normal zamanda kimin ne ihtiyacı varsa ortak kararla alıp bütçe ayırıp alıyoruz:26:

Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.

hani bu uçaklar varya gerçekmiş gibi maket uçaklar, çık havada kumandayla uçuruyolar onlara ayılıyo aslında , öyl bişeymi alsam

Kumandalı uçaklarda güzel. Öyle bişey alabilirsin evet.

canım benm fasulye tencerede 15 dk da pişiyo ıslamaya falan gerek kalmıyo, pişiriyorum, helimelenince, tek kişilik güveçlere koyup fırına veriyorum. 10 dk kadar sonra alıp hemen servis yapıyorum.

hmm anladım canım, güveçte güzel olur

..

Ay kzılar hadi araba neysede...uçağı nerde uçurtcaksınız yaa....bide okadar para verceksinizzz

Dolaptan kavun yedim ,dondum :2:

Funda kışında gidiyomusun sir e kol için

BEN BELKİM LAZERE BAŞLARIM YAA... ABLAMDA HİÇ KALMADI

Son düzenleme:
hmm anladım canım, güveçte güzel olur

..

Ay kzılar hadi araba neysede...uçağı nerde uçurtcaksınız yaa....bide okadar para verceksinizzz

kızz bu model uçak diyolar işte kulüpleri yarışarı falan var, etkinlikleri var , açık alanda sürekli , bizim orda iki tane var, her önlerinden geçişte bizimki içine düşüyodu iyi aklıma gtirdiniz kızlar. ama bakalım fiyat ne olacak, 100 tl falansa süperde ben biraz daha pahalılar diye biliyorum , bakalım eve giderken sorayım önünden geçiyorum

harikasınız yaa üstümden büyük yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…