2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya kullanıcaksa, öyle bi ortam varsa neysede...yok evde süs durcaksa ne gerek var uçağa, araba al daha iyi :)

misal elfişler pikniğe gidiyo sürekli, o alabilir :) izin veriyorum :))))

yok heriii sende erkekler o kadar inceliklerden anlamaz bosver
neeeekkk sordun mu kocacına heriyi biliyo mu :)

herii demek ,''yok yaa ''falan gibi bşeymi:44:

benimki bilir o inceliği yaa , kızlar bilir benim koca şimdilik türünün son örneği , kibardır , incedir, saygılıdır, düşüncelidir maşallah.

süprizleri akıl alır

o yüzden çok düşünüyorum yoka al bir kravat geç derim çünkü en çok kullandığı şey

eşinin d.günümüydü canım :26:

valla ihtiyaca göre al...bu hediyelerde, süprüzlerde en sevmediğim, düşünme aşaması :)
aaaynennn :)))

Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.

güzel fikir aslında

bende düşünebilirim belki :):):):)
ilahi kızlar çok hoşsunuz :)
koca koca adamlara alıcakları hediyelere bak benim eşim Allahtan sevmez öyle şeyler, koskoca adama kumandalı araba/uçak mı alınır yahu, birde geçsin karşıma oynasın adamdan soğurum walla :44:

yok heriii sende erkekler o kadar inceliklerden anlamaz bosver
neeeekkk sordun mu kocacına heriyi biliyo mu :)
unuttummm

ya kullanıcaksa, öyle bi ortam varsa neysede...yok evde süs durcaksa ne gerek var uçağa, araba al daha iyi :)

misal elfişler pikniğe gidiyo sürekli, o alabilir :) izin veriyorum :))))

Uçuşa Hazır Setler - topmodels.com.tr

bu sitedekiler vr , bayıldııımmmmmmmmmmmm

zuzu aşkolsnkız bize izin çıkmadımı, kulübü var diyorum yaayrışarına katılırız akivite olur bizimki bayılırr

Benim eşim çok beğeniyor valla oturup çocuk gibi oynamaz ama hevesi var işte

yok yok ''heri'' anlamsız yöresel bi söz,geçen gün lafı geçmişti de ondan yazıverdim.

gerci aranızda 30 u gecmiş bi tek ben varım sanırım ama yinede okuyun :)

Andy Rooney der ki...
" Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını aşmış bayanlara de...ğer vermeye başladım."
İşte bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz...
Umurunda degildir çünkü ne düşündüğünüz.

Otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz.
Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.

Otuz yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir...
Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini, ve kimden istediğini bilir.

Otuzunu asmış cok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkinda ne düşündüğünüzü önemser.

Otuz yaş üstü kadın coğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymustur.
Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey bir başka mız mız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.

Otuzunu aşmış kadın, ağırbaşlıdır.Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, size vururken de hic tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak...

Otuzunu asmış kadın övgüler yağdırmakta cok bonkördür, çoğu hak edilmemis bile olsa...
cünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.

Otuzunu asmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir...
Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.

Otuz yaşın üstündeki kadın sizin onun arkadaşına ilgi duymanızı hiç sallamaz..... arkadaşının onun aldatmayacağını bilir.

Kadınlar yasları ilerledikce medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza Hiç gerek yoktur... Onlar her haltınızı bilirler.

Otuz yaşını aşmış bir kadın Kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona cok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir. Çiğ durur...

Otuz üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttürler... Onun icin ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur...
Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir...
Eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.

nekk benm eşimin yaşı 24 ya bil. da oyun oynamayı çok sever. ben de soğuyorum valla suyu kaynatıp dökcem kasasına diyorum.

çikilata paylşm için thanks

Ve

23 yaşında bi zuzu sadece uyumak isterr

nek yaa kocamanadamlar bunun kulübünü kurmuşlar, google den bak istanbul model uçak kulübü diye yaz çıkıyo bissürü kulüpler
ay yok hiç ilgi alanıma girmiyor bakmim arsecim ben
yazın boş bir arsa var buralarda, servisle yanından geçerken koca koca adamların uçak uçurttuğunu görürdüm, yarışırdılar sanırım tuhafıma giderdi.. belki de tuhaf olan benim

nekk benm eşimin yaşı 24 ya bil. da oyun oynamayı çok sever. ben de soğuyorum valla suyu kaynatıp dökcem kasasına diyorum.

Canım bilgisayar oyununun yaşla alakası yok ki. geçen öyle bi topik okudum şikayet etmeyen yok allahtan bizde öyle bişey yok. bi misafir gelirse en fazla bi maç yapar o kadar.

bilgisayar oyunu başka bebeyim yaa, ama ne bilim eline oyuncak araba alıp oynaması bana garip geliyor
kardeşime bile çıkışıyorum (8,5 yaşında) kocaman oldun artık oyuncaklara para verme diye

32 yasında biri olarak

30 lu yaşlardaki kadınlar için yazılanlar inanılmaz hoşuma gitti,

ne güzel ya sizler daha 20 li yaslardasınız... zaman ne cabuk geciyor

aşkolsun kanka sen niye tuhaf olasın, sadece ilgi alanı, merakla alakalı bişey bence, bizimki meraklı olduğu için bende ampuller yandı

onlarda size sindyy bebek alsınbu arada ben oyuncaklarımı saklıyorum kızım olursa onun için
zuzum kışında alırım normalde şuan uzadı almam lazım:18:bacaklarımı halletim dün kollarım kaldı

kızlarrr acil durum :)
eşim bi arkadaşıyla eşini davet edecekmiş nazlandım yorgunum yarın gelsinler dedim, o zaman bu akşam annemlere gidelim deyince yok çağır gelsinler ben sanki istemiyor muyum arkadaşlarının gelmesini dedim.
tatlı napabilirim. acil durum acil durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…