kızz bu model uçak diyolar işte kulüpleri yarışarı falan var, etkinlikleri var , açık alanda sürekli , bizim orda iki tane var, her önlerinden geçişte bizimki içine düşüyodu iyi aklıma gtirdiniz kızlar. Ama bakalım fiyat ne olacak, 100 tl falansa süperde ben biraz daha pahalılar diye biliyorum , bakalım eve giderken sorayım önünden geçiyorum
harikasınız yaa üstümden büyük yük kalktı
yok heriii sende erkekler o kadar inceliklerden anlamaz bosver
neeeekkk sordun mu kocacına heriyi biliyo mu :)
aaaynennn :)))eşinin d.günümüydü canım :26:
valla ihtiyaca göre al...bu hediyelerde, süprüzlerde en sevmediğim, düşünme aşaması :)
Benim eşim oyuncak arabaları çok seviyor ona doğum gününde kumandalı araba alıcam :)) Öyle ucuzda değiller ama ya 100 tl falan fiyatı.
ihtiyaçlı bişey bulamıyorumki, yokyani , zaten biz ihtiyacımız olunca alışveriş yaptığımız için, normal zamanda kimin ne ihtiyacı varsa ortak kararla alıp bütçe ayırıp alıyoruz:26:
hani bu uçaklar varya gerçekmiş gibi maket uçaklar, çık havada kumandayla uçuruyolar onlara ayılıyo aslında , öyl bişeymi alsam
ilahi kızlar çok hoşsunuz :)güzel fikir aslında
bende düşünebilirim belki :):):):)
unuttummmyok heriii sende erkekler o kadar inceliklerden anlamaz bosver
neeeekkk sordun mu kocacına heriyi biliyo mu :)
ya kullanıcaksa, öyle bi ortam varsa neysede...yok evde süs durcaksa ne gerek var uçağa, araba al daha iyi :)
misal elfişler pikniğe gidiyo sürekli, o alabilir :) izin veriyorum :))))
uçuşa hazır setler - topmodels.com.tr
bu sitedekiler vr , bayıldııımmmmmmmmmmmm
zuzu aşkolsnkız bize izin çıkmadımı, kulübü var diyorum yaayrışarına katılırız akivite olur bizimki bayılırr
ilahi kızlar çok hoşsunuz :)
koca koca adamlara alıcakları hediyelere bakbenim eşim Allahtan sevmez öyle şeyler, koskoca adama kumandalı araba/uçak mı alınır yahu, birde geçsin karşıma oynasın adamdan soğurum walla :44:
herii demek ,''yok yaa ''falan gibi bşeymi:44:
benimki bilir o inceliği yaa , kızlar bilir benim koca şimdilik türünün son örneği , kibardır , incedir, saygılıdır, düşüncelidir maşallah.
süprizleri akıl alır
o yüzden çok düşünüyorum yoka al bir kravat geç derim çünkü en çok kullandığı şey
aaaynennn :)))
koca koca adamlara alıcakları hediyelere bakbenim eşim Allahtan sevmez öyle şeyler, koskoca adama kumandalı araba/uçak mı alınır yahu, birde geçsin karşıma oynasın adamdan soğurum walla :44:
nek yaa kocamanadamlar bunun kulübünü kurmuşlar, google den bak istanbul model uçak kulübü diye yaz çıkıyo bissürü kulüpler
aaaynennn :)))
unuttummm
sanada verdim gittiiii
yok yok ''heri'' anlamsız yöresel bi söz,geçen gün lafı geçmişti de ondan yazıverdim.
gerci aranızda 30 u gecmiş bi tek ben varım sanırım ama yinede okuyun :)
HARİKA BİR YAZI, KESİNLKLE BENİ ANLATIYO DEMEKKİ BEN 30 YAŞ MODUNA GİRMİŞİM
ay yok hiç ilgi alanıma girmiyor bakmim arsecim bennek yaa kocamanadamlar bunun kulübünü kurmuşlar, google den bak istanbul model uçak kulübü diye yaz çıkıyo bissürü kulüpler
nekk benm eşimin yaşı 24 ya bil. da oyun oynamayı çok sever. ben de soğuyorum valla suyu kaynatıp dökcem kasasına diyorum.
bilgisayar oyunu başka bebeyim yaa, ama ne bilim eline oyuncak araba alıp oynaması bana garip geliyornekk benm eşimin yaşı 24 ya bil. da oyun oynamayı çok sever. ben de soğuyorum valla suyu kaynatıp dökcem kasasına diyorum.
ay yok hiç ilgi alanıma girmiyor bakmim arsecim ben
Yazın boş bir arsa var buralarda, servisle yanından geçerken koca koca adamların uçak uçurttuğunu görürdüm, yarışırdılar sanırım tuhafıma giderdi.. Belki de tuhaf olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?