ayşaaaamm naberrr :)))
DD nek kaçmışş.
iyidir canım. yetenek sizsiniz i izliyordum eltimlerde, her reklam arasında yok böyle dans'ın reklamını veriyorlar bi de en son Adriana Lima'yı gösteriyorlar ya gıcık oluyorummm kıskanıyoum yaa kociş bakmasın istiyorum eltimlerin evinde de bişey diyemedim :)))) bi de kadının .ıçı gözüküyor yaaa, siz böyle şeyleri kıskanır mısınz? ben eşimin gözlerini falan kapatırım
ahahaahahah :))) ilahi ayşam :))) bazen kıskançlığım tutarsa belkim :))
benim kociş uyuyo yaa...bende 1 saat önce düğünden geldim, kociş mangaldaydı arkileriyle rakıyı fazla kaçırmış...ben tam kardeşimle salona gidiyodum apt.kapısında karşılaştık ( salon bize çok yakın )...bizi bıraktı gelmiş uyumuş evde... is ve rakı kokuyo
kaldırayım bari yatağa...sabah yıkarım komple çarşafı falan...
DD nek kaçmışş.
iyidir canım. yetenek sizsiniz i izliyordum eltimlerde, her reklam arasında yok böyle dans'ın reklamını veriyorlar bi de en son Adriana Lima'yı gösteriyorlar ya gıcık oluyorummm kıskanıyoum yaa kociş bakmasın istiyorum eltimlerin evinde de bişey diyemedim :)))) bi de kadının .ıçı gözüküyor yaaa, siz böyle şeyleri kıskanır mısınz? ben eşimin gözlerini falan kapatırım
yazık sızmış ha :))) düğüne ne giydin bu arada?????
bizde dün ögleden ssonrageldik kizlar
3 günde olsa cok güzel gecti. Ailemi gördüm alisveris yaptim sevdigim seyleri yedim
güzeldi hersey...
kızlar bende gidiyorum...
24 ekime kadar yokum... o zaman görüşmek üzere
sevgiyle kalın....
yeşil fasulye salatası:
fasulyeyi ayıklayıp ortadan da kesin, dilme fasulye şeklinde.
haşlayın. piştiğinde servis tabağına alıp soğutun, sarımsaklı yoğurt koyun karıştırın. üzerine çok az sıvıyağda kırmızı biber dökün. ben sadece sumak döktüm emrivaki yaptıkları için umursuzca hazırlıycam.
yeşil mercimek salatası:
mercimeği yıkayıp haşlayın,soğutun.kuru soğan doğrayın incecik. varsa kırmızı kelem doğrayın. benm yoktu doğramadım. biraz da marul doğrayın. bir kasede biraz sıvıyağ 1 yemek kaşığı mayonez, tuz ve limonu karıştırıp salatanın üzerine dökün.afiyet olsun fıstıklar
Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..
eşim aradı kayınvalidem para istiyormuş kurbn için. 300 ben vereyim üstünü siz koyun demiş,allahım ya bebeğimiz olacak diye biz borçları bitirmeye çalıştıkça kadın bizden para istiyor ha bire. daha 1 hafta önce 165 lira verdik. yok de diyorum yok mu ki diyo. ben halsiz halsiz işe gidiyorum 3 kuruş fazla kazanalım die, adam saçıyor. hem bir hisse ortak ödenip kesilirmiymiş yaaa. arayım anneni dedim ben sölerim dedi. benden gizli verirsen helal yerine harama girersin haberin olsun dedim.
sağ canım 2500 maaş alıyorlar kendi evleri, alışmış eşimin eline. bekarken her kazandığını vermiş bunca yıldır, 1 yıl oldu hala oğlunun evlendiğini kabul edemiyor kaynanam. her hafta 150-200 buluyor isteyecek bişey. sinirden ölecem ya bu kadar stres ii deil bakalım sonum ne olacak. geçende de bana babaanne demesin hazır değilim teyze ya da hala desin dior. boğacam yaaa.
zuzucum ama siz aynı evdesiniz değil mi kaynınla.
hem bizim bu ay açık öğretime harç yatırmamız gerekiyor, dersanenin taksiti başlıyor bu ay ve 150 lira da ayrıca taksitimiz var. benm kartım 750 lira onun kartı hariç, bu kadar mı düşüncesizlik olur ya. annesi ha bire kendini acındırıyor, oğlum elektiriği ödeyemedik, oğlum telefonu ödeyemiyoruz, doğalgazımızı bu ay sen ödesen falan diyor, kaynım da çalışıyor ve bekar. sevgili değiştiriyor ha bire, bütün maaşını o kızlarla yiyor ve yetmiyor eşimden abi buluşmaya gidecem 20 lira verir misin die sürekli para alıyor.
ayşam tıklayıp kaçmışmıyım bilmiyorumnekk naber???
ayşam tıklayıp kaçmışmıyım bilmiyorumforuma girdiğimin bile farkında değilimn
dün gece kabus gibiydi çünkü benim için..
ay nasıl bir gündü cumartesi yaa, eve geldim eşim uyuyodu, yanına yattım anahtarımı kapıya takmışım.. sonra annemlere diye çıkıyoruz eşim kapıyı çekti e anahtar iç tarafta kapıda kaldı
market alışverişi yaptık elimizde poşetler kapıdayız( uğraştık uğraştık açılmıyo, sonra bi kamyon çekti alt kat komşularımız balkonun altına, kamyona merdiven koyup girdi eşim balkondan açtı kapıyı ama bayaa gerildik yani..
sonra yemek felan yaptım ben eşim maçı izledi..
eşimin laptopunu aldım azcık, geçmişe bakim dedim herşey silinmiş.. hiç bişi yok
çıldırdım tabi.. niye siliyosun silecek nerelere girdin naptın diye..
girmedim diyo eşim, ben senin lepini kullanıyorum, ama dinleyen kim(
çünkü o akşam girmiş öncesi yok, delirdim(
yeter artık bıktım sürekli bişi çıkıyo diye, eşim de kızdı ben de bıktım bu kıskançlığından, güvensizliğinden diye..
ama nasıl ağlıyorum böyle bişi yokkk, hiç böyle olmamıştım..
git yanımda durma diyorum, gitmiyor.. sana tahammül edemiyorum şuan dedimm, edemiyosan sen git demez mii.. tutturdum gidiyorum, montumu giydim..kapıyı kilitledi eşim gitmiyceksin saat 11 olmuş diye.. ver anahtarı diye ağlıyorum vermiyo..
sonra naparsan yap al dedi, giydim ayakkabımı tuttu zorla eve soktu( ben banyoya attım kendimi tabi, nasıl kusuyorummm ( ay noldu bana bilmiyorum
konuşalım sonra naparsan yap dedi, konuştuk.. gerçekten girmemiş internete annesinin üzerine yemin etti kuranı öptü...parçaları birleştirince; evet doğru söylediğini anladım..
bana ne oldu bilmiyorum( ama benim o an sorun ettiğim int girmesi değil, sayfaları sıfırlamasıydı.. sonra sarıldı konuştu, konuştu.. öyle uyuya kalmışım ben ağlarken.. uyandım barıştık tabisi.. barışma sonrasını tahmin edersiniz.. uyuduk.. sabah 2 yi geçiyodu kalktım, banyo, kahvaltı derken 4-5 oldu..
eşim işe çıkmadan gene rahat durmadı yine banyo yapmak sorunda kaldım, çok üşüyorum şuan galiba hasta olucam..
off ben hiç iyi değilim kızlar, kendimi de eşimi de çok yapratıyorum kıskançlıklarım yüzünden.. ama benim yerime koyun kendinizi, eşiniz gece çalışsa ve ekipte kızlar da osla.. ona söylüyorum, empati yap diyorum..yapamam çünkü sen çalışamazsın o şekilde diyor.. şimdi de tutturmuş işten çıkıyorum pazartesi, evliliğimiz zedeleniyor bu şekilde olmaz diye.. e iş bulmadan çıkmaması gerekiyor.. gelsin konuşucam
çok uzun yazdım, içimi döktüm ama.. :26:
evet işte ayşam içten içe biliyorum kimseyle konuşmaz, ki zaten eşimin öyle canımlı cicimli bi konuşma tarzı yoktur, yılışık felan değildir bazı erkekler gibi ama insan öyle düşünmüyo iştecnm yaa çok iyi anlıyorum seni sanırım ikimiz de aynıyız bu kıskançlık konusunda. dün yazdım ya adriana lima çıkıo tv'de die gıcık oldum falan((
bize de bi kere aynısı olmuştu, sen neden geçmişi sildin die basmıştım kalayı. bizim bilg. bazen otomatik siliyor sanırım yine öyle olmuş ama çok kızmıştım.
ya çok garip bi durum. mesela benim şimdi çalıştığım odada bikaç erkek olsa ben onlara sadece meraba meraba derim yani. biliyorum aynı şekilde eşim de böyle bir ortamda aynısını yapar.
ama elimde diil sanki sabah akşam muhabbet ediyorlarmış gibi kafamda kurarım.
canım nolur biraz daha sakin olmaya çalış, çünkü bazen ben şöyle düşünüyorum bu kadar çok sıkarsam yapacağı yoksa da yapar ne bileyim...
üff sevmiyoum şu kıskançlık huyumu yaaaa benim de yaramı deştin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?