2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam kızlar nasılsınız....
pof çok soğuk ve sıkıcı bi gün işteyim keşke evde olsaydım eşimle beraber....
öğretmenler gitti ben kaldım okulda 6 ya kadarda doğalgaz servisini beklicem ağlamak istiyorum müdür kurucularla toplantıda öğretmenler izin istedi gitti ben niye duruyorsam hiç bi işim yok

ben de akşama kadar doğalgazcıları bekledim, duşa bile girmedim gelebilirler diye 7 de aradım gelemiyoruz dediler.

dilekcim maşallah ayakkabı hızına yetişilmiyor güle güle kullan foto isteriz ama tabii ki de :))

ben bişi yapmadım bugün,sabah buzdolabını sildim sadece, sonra da eltimdeydim bebişi sevdim falan öyle geçti vakit. ama yarın büyük temizlik beni bekliyor ev baya tozlandı+mutfak dolaplarımı silicem üffffffffff

nekk naber???

ayşaaaamm naberrr :)))

DD nek kaçmışş.
iyidir canım. yetenek sizsiniz i izliyordum eltimlerde, her reklam arasında yok böyle dans'ın reklamını veriyorlar bi de en son Adriana Lima'yı gösteriyorlar ya gıcık oluyorummm kıskanıyoum yaa kociş bakmasın istiyorum eltimlerin evinde de bişey diyemedim :)))) bi de kadının .ıçı gözüküyor yaaa, siz böyle şeyleri kıskanır mısınz? ben eşimin gözlerini falan kapatırım

ahahaahahah :))) ilahi ayşam :))) bazen kıskançlığım tutarsa belkim :))

benim kociş uyuyo yaa...bende 1 saat önce düğünden geldim, kociş mangaldaydı arkileriyle rakıyı fazla kaçırmış...ben tam kardeşimle salona gidiyodum apt.kapısında karşılaştık ( salon bize çok yakın )...bizi bıraktı gelmiş uyumuş evde... is ve rakı kokuyo

kaldırayım bari yatağa...sabah yıkarım komple çarşafı falan...

yazık sızmış ha :))) düğüne ne giydin bu arada?????

bakarsa baksın kız nolceekk :)

bizde dün ögleden ssonrageldik kizlar

3 günde olsa cok güzel gecti. Ailemi gördüm alisveris yaptim sevdigim seyleri yedim

güzeldi hersey...

yazık sızmış ha :))) düğüne ne giydin bu arada?????

evet :)))

kumaş pantolan , topuklu akkabi :) bide bluz giydim foto çektim ama boydan değil :) sadece bluzu görebilirsiniz canım :) eklicem biara :)))

bizde dün ögleden ssonrageldik kizlar

3 günde olsa cok güzel gecti. Ailemi gördüm alisveris yaptim sevdigim seyleri yedim

güzeldi hersey...

ohh negüzel canımmmm

kızlar bende gidiyorum...
24 ekime kadar yokum... o zaman görüşmek üzere

sevgiyle kalın....

Sabah eşim buharlarmış arabanın camına F kalp O yaptı aşkım bak dedi. Kalbi karaladı kaynanam buda ben aranızdaki diken dedi..

canım sana iyi yolculuklar nereye gittiğini bilmiyorum ama bol bol gez eğlen fotolarını bekliyoruz.

dilşadcığım tarifler için çok teşekkür ederiz yeşil mercimek salatasını denicem.

elfim kaynanan ne olduğunu biliyor yani insanın kendisinin ne olduğunu bilmesi güzel ama böyle söylemese daha iyiydi niye böyle yaparlar anlamıyorum.

dilşadcığım kaynanan nasıl kadın anlamıyorum insan evli çocuğuna yardım eder hemde bebeği olacak sen o halinle işe gidiyosun aldıkları parada gayeti iyi o para yetmezse yuh derim yani sizin halinizi görmüyomu .insan torununa hala teyze demesini istermi torunu olsun diye can atan insanlar var bana babanne desin diye bırak demesin

enkidu canım öyle ama bizim gibi düşünmüyor napıyım. dün akşam düşündüm artık kendimi onun için üzmiycem. eşim de artık her şeyin farkında sadece birşey söyleyemiyor, zamanla iyice anlayacaktır. ben evimde eşimle mutluyum huzurluyum ya gerisi ne yaparsa yapsın.
sinemcim hg canım. yarasın bebişe yedikleri

selammm kimsesiz topic :))))

bugün pek bi boştu benim için. Temizlik yapmam lazımdı ama insanın içinden hiç mi gelmez, gelmedi yaaa yine de zorla başladım ve bitirdim temizliğimi. Oturma odasına halıyı da serdim artık soğuk oluyor.

Akşama henüz tam bi yemek yok dilsad kociş de evde olmayında doğru dürüst yemek yapmıyorum. aklımdan karnıbahar geçiyordu ama, belki birazdan yaparım. gündüz de domates soslu makarna yapmıştım tam pişerken kociş geldi pide getirmiş onu yedik.

huhuuuu :)

kızlar kaynanamı yolcu ettik 7 de....bende yarına nohut yaptım...bulgur pilavı ve ıspanak da kaldı :))

ay otur otur totoşum ağrıdı

ayşam tıklayıp kaçmışmıyım bilmiyorum foruma girdiğimin bile farkında değilimn
dün gece kabus gibiydi çünkü benim için..
ay nasıl bir gündü cumartesi yaa, eve geldim eşim uyuyodu, yanına yattım anahtarımı kapıya takmışım.. sonra annemlere diye çıkıyoruz eşim kapıyı çekti e anahtar iç tarafta kapıda kaldı
market alışverişi yaptık elimizde poşetler kapıdayız ( uğraştık uğraştık açılmıyo, sonra bi kamyon çekti alt kat komşularımız balkonun altına, kamyona merdiven koyup girdi eşim balkondan açtı kapıyı ama bayaa gerildik yani..
sonra yemek felan yaptım ben eşim maçı izledi..
eşimin laptopunu aldım azcık, geçmişe bakim dedim herşey silinmiş.. hiç bişi yok
çıldırdım tabi.. niye siliyosun silecek nerelere girdin naptın diye..
girmedim diyo eşim, ben senin lepini kullanıyorum, ama dinleyen kim (
çünkü o akşam girmiş öncesi yok, delirdim (
yeter artık bıktım sürekli bişi çıkıyo diye, eşim de kızdı ben de bıktım bu kıskançlığından, güvensizliğinden diye..
ama nasıl ağlıyorum böyle bişi yokkk, hiç böyle olmamıştım..
git yanımda durma diyorum, gitmiyor.. sana tahammül edemiyorum şuan dedimm, edemiyosan sen git demez mii.. tutturdum gidiyorum, montumu giydim..kapıyı kilitledi eşim gitmiyceksin saat 11 olmuş diye.. ver anahtarı diye ağlıyorum vermiyo..
sonra naparsan yap al dedi, giydim ayakkabımı tuttu zorla eve soktu ( ben banyoya attım kendimi tabi, nasıl kusuyorummm ( ay noldu bana bilmiyorum
konuşalım sonra naparsan yap dedi, konuştuk.. gerçekten girmemiş internete annesinin üzerine yemin etti kuranı öptü...parçaları birleştirince; evet doğru söylediğini anladım..
bana ne oldu bilmiyorum ( ama benim o an sorun ettiğim int girmesi değil, sayfaları sıfırlamasıydı.. sonra sarıldı konuştu, konuştu.. öyle uyuya kalmışım ben ağlarken.. uyandım barıştık tabisi.. barışma sonrasını tahmin edersiniz.. uyuduk.. sabah 2 yi geçiyodu kalktım, banyo, kahvaltı derken 4-5 oldu..
eşim işe çıkmadan gene rahat durmadı yine banyo yapmak sorunda kaldım, çok üşüyorum şuan galiba hasta olucam..
off ben hiç iyi değilim kızlar, kendimi de eşimi de çok yapratıyorum kıskançlıklarım yüzünden.. ama benim yerime koyun kendinizi, eşiniz gece çalışsa ve ekipte kızlar da osla.. ona söylüyorum, empati yap diyorum..yapamam çünkü sen çalışamazsın o şekilde diyor.. şimdi de tutturmuş işten çıkıyorum pazartesi, evliliğimiz zedeleniyor bu şekilde olmaz diye.. e iş bulmadan çıkmaması gerekiyor.. gelsin konuşucam
çok uzun yazdım, içimi döktüm ama.. :26:

Son düzenleme:

cnm yaa çok iyi anlıyorum seni sanırım ikimiz de aynıyız bu kıskançlık konusunda. dün yazdım ya adriana lima çıkıo tv'de die gıcık oldum falan ((
bize de bi kere aynısı olmuştu, sen neden geçmişi sildin die basmıştım kalayı. bizim bilg. bazen otomatik siliyor sanırım yine öyle olmuş ama çok kızmıştım.

ya çok garip bi durum. mesela benim şimdi çalıştığım odada bikaç erkek olsa ben onlara sadece meraba meraba derim yani. biliyorum aynı şekilde eşim de böyle bir ortamda aynısını yapar.
ama elimde diil sanki sabah akşam muhabbet ediyorlarmış gibi kafamda kurarım.

canım nolur biraz daha sakin olmaya çalış, çünkü bazen ben şöyle düşünüyorum bu kadar çok sıkarsam yapacağı yoksa da yapar ne bileyim...

üff sevmiyoum şu kıskançlık huyumu yaaaa benim de yaramı deştin ((

evet işte ayşam içten içe biliyorum kimseyle konuşmaz, ki zaten eşimin öyle canımlı cicimli bi konuşma tarzı yoktur, yılışık felan değildir bazı erkekler gibi ama insan öyle düşünmüyo işte (
hatta geçen marketteyiz, sebze aldım eşim onları tarttıracak ben başka bişiler bakıyorum.. gittim kız yeni herhalde minik salatalıkları bulamıyo orda da tuşlarda sebzelerin izimleri yazıyor, eşim de "sağ tarafa bakın isterseniz, ben ben görüyorum burdan".. kız da kıkırdadı "hay allah ben nasıl bulamıyorum".. eşim normal duruyo öyle..Allah sen misin kıza laf atan ben çıldırdım.. gittim yanlarına eşimi ittim, ben tarttırdım sebzeleri, kıza da kötü davranıyorum felan.. eşim kzıdı tabi, yakışıyo mu sana bu davranışların diye...
o tv olayında ben de öyleyim :26: çok abartılı durumum.. dün gece de şey diye ağlıyomuşum sabah hatırlatıyo "keşke seni bukadar çok sevmesem, keşke seni normal sevsem, normal olabilsem" ay Allahım yaa resmen biliyorum durumumu normal değil benim durumum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…