2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bazen bırakmaya çalışıyorum kendimi böyle durumlarda. sesimi çıkarmıyorum mümkün olduğunca, çünkü diyorum ya çok üstüne gidince de işler kötüye gidiyor, ama bi şey söylemesem bile yine de eşim farkediyo yani kızdığımı bakışlarımdan falan. ya ama napıyım yaaaa:26::26::26::26:

bende en azından susmaya çalışıcam artık.. benden çok o üzülüyor çünkü :/
bakalım bir sonraki kriz nezaman olucak (ay Allahım olmasın inşallah tabi de)

selam kızlar herkese hayırlı haftalar. ben cumartesi günü 3,30 gibi çıktım işten. eve gittim ütülerime başladım hemen tam kazandaki su bitmişti, ablam geldi, oturduk kahve içtik. sonra eşim geldi üstüne. o kendine tost yaparken ben de kalan ütüleri bitirdim. ama fena yoruldum ve başım ağrıyordu. sonra oturduk tv izledik. özlemişim kocişi, saat 2 gibi falandı yattık. pazar sabahı 12'de patron uyandırdı, hala uyuyon mu falan die. kahvaltını yap da gel, bi iş var dedi
saat 2 gibi geldim ofise 4'te çıktım. eve girmeden Girne yollarına vurduk kendimizi. akşam da 10 gibi geldik eve. biraz oturduk tv'ye baktık, duş alıp yattık 11 gibi. evime bakamadım, temizlik yapamadım, yemek yok. artık hafta içi eve gittikçe yavaş yavaş yapcam hepsini.

nigarımmmm ben de çok kıskancımdır ya, burdayken çok rahatım ama şükür. Türkiye'deyken kafayı yiyordum ayrı yerlerde çalışırken. Türkiye'ye dönünce yine aynı olcaz kesin. biraz tutmaya çalış kendini canım. bu kadar fevri davranırsan gerçekten ikiniz için de çok zor olur evliliği yürütmek. seninle çıkarken de aynı işi yapmıyormuydu eşin? şöyle düşün yapcak olsa bekar kalır, kafasına göre takılırdı. ama eşin seni sevmiş ve evlenmiş. seni severken de niye yapsın böyle birşey???

sinemcim Türkiye seyahatinin iyi geçmesine çok sevindim tatlım. bebişe de iyi gelmiştir memleket havası

Günaydın Kızlar

Nektarcım eşinin bütün sinirlerini zorlamışsın.. Bencede abartılı kıskançlık seninki.

Benim eşim bana takılır sürekli şu firmada şu kız vardı bu firmada bu kız falan kıskandığımda hoşuna gider ama ben yinede bilirim şaka yaptığını. çünkü beni kızdırmaya bayılır.

Eşin seni kızdırmak içinde bişey yapmıyor tartının başındaki kız yeni belli eşinde anlamış hem beklememek için hem yardımcı olmak için söylemiş bunda bişey yok ki bence. Dediğin gibi biraz kendini frenlemeye çalış. Baktın bilgisayarda bütün bilgiler silinmiş önce sor zaten kıskanç olduğun için eşin hemen açıklamasını yapacaktır. önce sor sonra mantıksız gelen bişey varsa o zaman söylen..

adam senin için evliliğiniz için işinide bırakıyoo nekkkk.....çok sivri tepkilerin var ....

bi erkek bi koca böyle kıskançlıklar yapsa ,kvgalar çıkarsa derizki doktora gitsin normal değil...sende farkındasın normal olmadığını ama hiçbişey yapmıyosun arkadaşım...biraz frenle kendini...herşeyi geçtim kendine zarar...kendini hasta ediceksin yaa...

okadar ağlarsan kusarsın tabii kıyamam

ben sana kızıyorum ama sen bana kızma olurmu

ben biraz işleri toparlayıp geliyorum kızlar. o zamana kadar size hoş sohbetler

Benim cumartesi günlerim standart geçti yine. Eve gider gitmez temizlik eşimle birlikte yemek yapmak sadece erken yattık pazar sabahı kahvaltıya taa anadolu yakasına kahvaltıya gittik eşimin halasına. 09:30 da evden çıktık 11 de ordaydık 2 de kalktık ordan 3 te avm ye girdik bana mont bakacaktık beğenemedim yemek yedik sadece. Eve geldik saat 8 e geliyordu biraz dışarı çıkalım dedi eşim. Öylece gezindik malatya pazarına girdik bana kuru üzüm ceviz leblebi kuru dut aldık kan yapsın diye :) Eve geldik ayakkabılığı temizledik yazlık ayakkabıları kaldırdık kışlıkları çıkardık ben silinecekleri sildim eşim deri olanları boyadı. ayakkabılığı sildik bi güzel yerleştirdik sildiklerim kurusun diye gazete serdim yere bu akşam onları kutularına koyup kaldırıcam. bi yandanda yok böyle dansı izledik sonra yattık haftasonu bitti. bu arada merak ettim saydım ayakkabılarımı.. Abiye ayakkabılar ile birlikte 16 tane varmış benimde :)

valla ben dün bitek süpürdüm evi okadar başka bişey yapmadım, eşim ufoyu oturma odasına monte etti, akşam yaktık...yıkanınca üşümeyelim diye
sonra biraz oturduk ben sıkıldım tabiii yatalım dedik...tabii uyuyamadık gece1 i geçiyodu...sabah zor kalktım sıcak yataktan yaa... ama açtım klimyı giyinene kadar :)

fundişş parkeler ne durumda

günaydın kızlar
geçmişi okuya okuya geldim nektarcım seni çok iyi anlıyorum seninki sadece kıskançlıktan olmadı patlama noktası bence eşin geç geliyo yalnızsın çok sıkılıyosun özlüyosun ,onu çok az görüyosun böyle oluncada aklına birsürü şey geliyo..onun geçmişi neden kontrol ediyosun canım şüphelendiğin bi durum falanmı var?bu kadar yıpratma kendini hasta olursun canım..evliliğinizi yıpratma..bide eşine kızlar falan bakıyosa onuda kıskanıyo olabilirsin ..bencede eşin yeni bi iş bakmaya başlasın canım yoksa çok yıpranacaksınız..umarım herşey yoluna girer giriş çıkış saatleriniz aynı olur yanında olurda sende kıskanmazsın..
ayşam kıskanırmıyım diye sormuşun çok değil canım ya kıskandırıcak şekilde bişey söylerse sinirlenebilirimdün akşam nişana gittik deimki çok güzel bi kız vardı bayıldım resmen dedim gerçektende kız çok güzeldi manken gibiydi..dediki boşver benim gözümdesen dünyalar güzelisin dedi :98:öyle olmasam bile mutlu oldum..

azcık tutmaya çalışıcam kendimi yarenim evet, onu da yıpratıyorum çünkü.. birde başka biri olucağından değil benimkisi, öyel bişi olmaz yani olsa dokunuşunda hissedersin ama eşim 1 dk ayrılmaz yanımdan evdeyken, dışarıda da öyle elimi hiç bırakmaz mesela.. benim takıntım kimseye bakmasın, konuşmasın.. bu da saçma ben de konuşuyorum işyerindeki erkek iş arkadaşlarımla :26: sakin olucam

sordum, ben sileli 2-3 gün oluyor bu akşam özellikle evde birlikteyiz diye silmedim dedi.. zaten de 2-3 gündür girmiyorum nete dedi.. e gece sayımı nasıl attın hotmaile de girmedin mi dedim?? sayımı işyerindeki pc den attım dedi, e gece niye pc ni açtın diyorum, maç sonuçlarına baktım ama yemin ederim ie'i kullandım diyor.. bukadar kaçamak cevap bana fazla geldi çıldırdım.. :18: sonra evet benim pc mi açmış gece, ama kim dinliyor.. neyse geçti bakalım

canım parkeler eve gittiğimde bitmişti adamlar dediki 2 saat hiç temizlik yapmıycaksınız silikon kuruycak dedi..dışarda işlerimiz vardı onları hallettik sonra yicek bişeyler aldık kayınvaldemde var yedik hemen temizliğe giriştik çok batmamıştı ama tahta tozu vardı illaki çok hoş oldu çok beğendik içimize sindi komple temizlik yaptık eşimde kayınvaldemde çok yardım etti sağ olsunlar salonumun perdesi mekanizmalı oturma odası katlamalı ben çıkarıp takamıyorum kayınvaldem çıkardı ben yıkadım o taktı ev tertemiz oldu sadece salonumun koltuğu silinecek kaldı onuda silerim ben bi akşam..eşime bi kere daha aşık oldum okadar yardımcı olduki o olmasa ben yapamazdımpazargünüde görümcemin doğum günü için hediye almaya çıktık ona ayakkabı aldık akşamda nişan vardı oaraya gittik 9 gibi geldik dinlendik biraz ama sabah hiç uyanmak istemedik çok yorulmuşuz

tamam sen bana kız ben kızmicam
ben öyle sivri tepki vermezdim hiç noldu bana bilmiyorum ama yine kendime yaptım ağladım ağladım başka bişi yok o sinirle ağzımdan geri dönüşü olmiycak şeyler de çıkabilirdi ama kötü hiç bişi demedim (

fundam bence de birikimdi bendeki.. biliyosun çok bunaldım yalnız, onu görememekten felan
bugün konuşucak, ya çalışma saatlerimi değiştirin yada işten çıkıcam diycekmiş :26:
misal bak eşinin dediği şey var ya onu eşim hep yapar bana.. ki ben birini görünce hemen söylerim, ay ne güzel kız "benim kuzum daha güzel" der hemen.. öyle olmasam da hoşuma gider adriana lima olayında dün gece şakalaşıyoruz, nasılll güzel kadın yaa diyorum "saçımı tutmuş minik bi parça ayırmış, şu teline bile değişmem adriana da kimmiş" diyo.. işte saçma bişe ben ve adriana kıyaslanmaz ama insanın hoşuna gidiyor..
eşimden şüphelendiğim bişe yok, neden geçmişi kontrol ettiğime gelince.. o malum siteler var ya onlara giriyor mu diye bakıyorum 4-5 aydır, kk daki başlıkları okudukça içime kurt düşüyo.. ki bilirim eşim girmez, hoşlanmaz o tür şeylerden.. itici bulur..ama işte ne bilim :26:

Son düzenleme:
Havalar çok soğudu ya buz gibi. acayip bi kadın benim kaynana ya. hala pike ile yatıyor bide girp olmuş üşüyorum diyo yatağa girince yok soğuk değil diyor. dün tam yatıcaz eşime dedim benim içim hiç rahat değil havalar çok soğudu diğer uyku setinin yorganını çıkaralım örtelim dedim .Sonra çıkardık uyuyordu üstünü örttük. Sabah diyor ben üşümüyordum ki keşke kirletmeseydiniz. Hasta olmuş tir tir titriyor hala yorganın temizliğini düşünüyor. eşiminde çok hoşuna gitti annesini düşünmem :)

canımm güle güle kullanın..eşine de bravo
benim eşim bu hafta sonu hiç yardım etmedi temizliğe, gerçi o çıkarken ben daha başlamamıştım.. boşver yapma ben hafta içi süpürürüm evi dedi ama :))

Günaydın demedim ben Günaydınlaaar, hayırlı haftalar

Fundacım parkeleriniz hayırlı olsun. güle güle gezin üstlerinde :)))

Nektarcım dir derdim var başlığını okuma yasağı getiricez sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…