evet işte ayşam içten içe biliyorum kimseyle konuşmaz, ki zaten eşimin öyle canımlı cicimli bi konuşma tarzı yoktur, yılışık felan değildir bazı erkekler gibi ama insan öyle düşünmüyo işte(
hatta geçen marketteyiz, sebze aldım eşim onları tarttıracak ben başka bişiler bakıyorum.. gittim kız yeni herhalde minik salatalıkları bulamıyo orda da tuşlarda sebzelerin izimleri yazıyor, eşim de "sağ tarafa bakın isterseniz, ben ben görüyorum burdan".. kız da kıkırdadı "hay allah ben nasıl bulamıyorum".. eşim normal duruyo öyle..Allah sen misin kıza laf atan ben çıldırdım.. gittim yanlarına eşimi ittim, ben tarttırdım sebzeleri, kıza da kötü davranıyorum felan.. eşim kzıdı tabi, yakışıyo mu sana bu davranışların diye...
o tv olayında ben de öyleyim :26: çok abartılı durumum.. dün gece de şey diye ağlıyomuşum sabah hatırlatıyo "keşke seni bukadar çok sevmesem, keşke seni normal sevsem, normal olabilsem" ay Allahım yaa resmen biliyorum durumumu normal değil benim durumum
Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2010 eylülde evlendim 2011 eylülde hamile kaldım şimdi 7 haftalık göbüşümde bebişim var
bende en azından susmaya çalışıcam artık.. benden çok o üzülüyor çünkü :/ben bazen bırakmaya çalışıyorum kendimi böyle durumlarda. sesimi çıkarmıyorum mümkün olduğunca, çünkü diyorum ya çok üstüne gidince de işler kötüye gidiyor, ama bi şey söylemesem bile yine de eşim farkediyo yani kızdığımı bakışlarımdan falan. ya ama napıyım yaaaa:26::26::26::26:
eşim yoldaymış, kaçıyorum
iyi geceler canım
ayşam tıklayıp kaçmışmıyım bilmiyorumforuma girdiğimin bile farkında değilimn
dün gece kabus gibiydi çünkü benim için..
ay nasıl bir gündü cumartesi yaa, eve geldim eşim uyuyodu, yanına yattım anahtarımı kapıya takmışım.. sonra annemlere diye çıkıyoruz eşim kapıyı çekti e anahtar iç tarafta kapıda kaldı
market alışverişi yaptık elimizde poşetler kapıdayız( uğraştık uğraştık açılmıyo, sonra bi kamyon çekti alt kat komşularımız balkonun altına, kamyona merdiven koyup girdi eşim balkondan açtı kapıyı ama bayaa gerildik yani..
sonra yemek felan yaptım ben eşim maçı izledi..
eşimin laptopunu aldım azcık, geçmişe bakim dedim herşey silinmiş.. hiç bişi yok
çıldırdım tabi.. niye siliyosun silecek nerelere girdin naptın diye..
girmedim diyo eşim, ben senin lepini kullanıyorum, ama dinleyen kim(
çünkü o akşam girmiş öncesi yok, delirdim(
yeter artık bıktım sürekli bişi çıkıyo diye, eşim de kızdı ben de bıktım bu kıskançlığından, güvensizliğinden diye..
ama nasıl ağlıyorum böyle bişi yokkk, hiç böyle olmamıştım..
git yanımda durma diyorum, gitmiyor.. sana tahammül edemiyorum şuan dedimm, edemiyosan sen git demez mii.. tutturdum gidiyorum, montumu giydim..kapıyı kilitledi eşim gitmiyceksin saat 11 olmuş diye.. ver anahtarı diye ağlıyorum vermiyo..
sonra naparsan yap al dedi, giydim ayakkabımı tuttu zorla eve soktu( ben banyoya attım kendimi tabi, nasıl kusuyorummm ( ay noldu bana bilmiyorum
konuşalım sonra naparsan yap dedi, konuştuk.. gerçekten girmemiş internete annesinin üzerine yemin etti kuranı öptü...parçaları birleştirince; evet doğru söylediğini anladım..
bana ne oldu bilmiyorum( ama benim o an sorun ettiğim int girmesi değil, sayfaları sıfırlamasıydı.. sonra sarıldı konuştu, konuştu.. öyle uyuya kalmışım ben ağlarken.. uyandım barıştık tabisi.. barışma sonrasını tahmin edersiniz.. uyuduk.. sabah 2 yi geçiyodu kalktım, banyo, kahvaltı derken 4-5 oldu..
eşim işe çıkmadan gene rahat durmadı yine banyo yapmak sorunda kaldım, çok üşüyorum şuan galiba hasta olucam..
off ben hiç iyi değilim kızlar, kendimi de eşimi de çok yapratıyorum kıskançlıklarım yüzünden.. ama benim yerime koyun kendinizi, eşiniz gece çalışsa ve ekipte kızlar da osla.. ona söylüyorum, empati yap diyorum..yapamam çünkü sen çalışamazsın o şekilde diyor.. şimdi de tutturmuş işten çıkıyorum pazartesi, evliliğimiz zedeleniyor bu şekilde olmaz diye.. e iş bulmadan çıkmaması gerekiyor.. gelsin konuşucam
çok uzun yazdım, içimi döktüm ama.. :26:
azcık tutmaya çalışıcam kendimi yarenim evet, onu da yıpratıyorum çünkü.. birde başka biri olucağından değil benimkisi, öyel bişi olmaz yani olsa dokunuşunda hissedersin ama eşim 1 dk ayrılmaz yanımdan evdeyken, dışarıda da öyle elimi hiç bırakmaz mesela.. benim takıntım kimseye bakmasın, konuşmasın.. bu da saçma ben de konuşuyorum işyerindeki erkek iş arkadaşlarımla :26: sakin olucamnigarımmmm ben de çok kıskancımdır ya, burdayken çok rahatım ama şükür. Türkiye'deyken kafayı yiyordum ayrı yerlerde çalışırken. Türkiye'ye dönünce yine aynı olcaz kesin. biraz tutmaya çalış kendini canım. bu kadar fevri davranırsan gerçekten ikiniz için de çok zor olur evliliği yürütmek. seninle çıkarken de aynı işi yapmıyormuydu eşin? şöyle düşün yapcak olsa bekar kalır, kafasına göre takılırdı. ama eşin seni sevmiş ve evlenmiş. seni severken de niye yapsın böyle birşey???
sordum, ben sileli 2-3 gün oluyor bu akşam özellikle evde birlikteyiz diye silmedim dedi.. zaten de 2-3 gündür girmiyorum nete dedi.. e gece sayımı nasıl attın hotmaile de girmedin mi dedim?? sayımı işyerindeki pc den attım dedi, e gece niye pc ni açtın diyorum, maç sonuçlarına baktım ama yemin ederim ie'i kullandım diyor.. bukadar kaçamak cevap bana fazla geldi çıldırdım.. :18: sonra evet benim pc mi açmış gece, ama kim dinliyor.. neyse geçti bakalımGünaydın Kızlar
Nektarcım eşinin bütün sinirlerini zorlamışsın.. Bencede abartılı kıskançlık seninki.
Benim eşim bana takılır sürekli şu firmada şu kız vardı bu firmada bu kız falan kıskandığımda hoşuna gider ama ben yinede bilirim şaka yaptığını. çünkü beni kızdırmaya bayılır.
Eşin seni kızdırmak içinde bişey yapmıyor tartının başındaki kız yeni belli eşinde anlamış hem beklememek için hem yardımcı olmak için söylemiş bunda bişey yok ki bence. Dediğin gibi biraz kendini frenlemeye çalış. Baktın bilgisayarda bütün bilgiler silinmiş önce sor zaten kıskanç olduğun için eşin hemen açıklamasını yapacaktır. önce sor sonra mantıksız gelen bişey varsa o zaman söylen..
valla ben dün bitek süpürdüm evi okadar başka bişey yapmadım, eşim ufoyu oturma odasına monte etti, akşam yaktık...yıkanınca üşümeyelim diye
sonra biraz oturduk ben sıkıldım tabiii yatalım dedik...tabii uyuyamadıkgece1 i geçiyodu...sabah zor kalktım sıcak yataktan yaa... ama açtım klimyı giyinene kadar :)
fundişş parkeler ne durumda
tamam sen bana kız ben kızmicamadam senin için evliliğiniz için işinide bırakıyoo nekkkk.....çok sivri tepkilerin var ....
bi erkek bi koca böyle kıskançlıklar yapsa ,kvgalar çıkarsa derizki doktora gitsin normal değil...sende farkındasın normal olmadığını ama hiçbişey yapmıyosun arkadaşım...biraz frenle kendini...herşeyi geçtim kendine zarar...kendini hasta ediceksin yaa...
okadar ağlarsan kusarsın tabii kıyamam
ben sana kızıyorum ama sen bana kızma olurmu
fundam bence de birikimdi bendeki.. biliyosun çok bunaldım yalnız, onu görememekten felangünaydın kızlar
geçmişi okuya okuya geldim nektarcım seni çok iyi anlıyorum seninki sadece kıskançlıktan olmadı patlama noktası bence eşin geç geliyo yalnızsın çok sıkılıyosun özlüyosun ,onu çok az görüyosun böyle oluncada aklına birsürü şey geliyo..onun geçmişi neden kontrol ediyosun canım şüphelendiğin bi durum falanmı var?bu kadar yıpratma kendini hasta olursun canım..evliliğinizi yıpratma..bide eşine kızlar falan bakıyosa onuda kıskanıyo olabilirsin ..bencede eşin yeni bi iş bakmaya başlasın canım yoksa çok yıpranacaksınız..umarım herşey yoluna girer giriş çıkış saatleriniz aynı olur yanında olurda sende kıskanmazsın..
ayşam kıskanırmıyım diye sormuşun çok değil canım ya kıskandırıcak şekilde bişey söylerse sinirlenebilirimdün akşam nişana gittik deimki çok güzel bi kız vardı bayıldım resmen dedim gerçektende kız çok güzeldi manken gibiydi..dediki boşver benim gözümdesen dünyalar güzelisin dedi :98:öyle olmasam bile mutlu oldum..
canımm güle güle kullanın..eşine de bravocanım parkeler eve gittiğimde bitmişti adamlar dediki 2 saat hiç temizlik yapmıycaksınız silikon kuruycak dedi..dışarda işlerimiz vardı onları hallettik sonra yicek bişeyler aldık kayınvaldemde var yedik hemen temizliğe giriştik çok batmamıştı ama tahta tozu vardı illaki çok hoş oldu çok beğendik içimize sindi komple temizlik yaptık eşimde kayınvaldemde çok yardım etti sağ olsunlar salonumun perdesi mekanizmalı oturma odası katlamalı ben çıkarıp takamıyorum kayınvaldem çıkardı ben yıkadım o taktı ev tertemiz oldu sadece salonumun koltuğu silinecek kaldı onuda silerim ben bi akşam..eşime bi kere daha aşık oldum okadar yardımcı olduki o olmasa ben yapamazdımpazargünüde görümcemin doğum günü için hediye almaya çıktık ona ayakkabı aldık akşamda nişan vardı oaraya gittik 9 gibi geldik dinlendik biraz ama sabah hiç uyanmak istemedik çok yorulmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?