2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Anlaşılan dün herkeste adriana krizi yaşanmış bende güzel kadın dedim. Eşim yok be hiçte güzel değil sen daha güzelsin dedi. bende tabi tabi dedim :)

kızlar şuna baksanıza tam ısırmalık
http: //www.posta.com.tr/video?VideoID=6153

Güle güle kullann funda...gözün aydın hadi
teşekkürler zzuzum üzerimden büyük bir yük kalktı
kesinlikle sendeki birikimin patlak vermesi kendini çok suçlama bence ben niye bu kadar tepki verdim falan diye sinirlerin yıprandı sabretmeye çalışıyosun işten çıksa borçları düşünüyosun çıkmasa geç geliyo yalnız kalıyosun çıkmazdasın..allah yardımcın olsun canımeşin seni çok seviyo çok beğeniyo ki gerçekten güzelsin onu sakın bunaltıp kendinden soğutma canım
Fundacım parkeleriniz hayırlı olsun. güle güle gezin üstlerinde :)))

Nektarcım dir derdim var başlığını okuma yasağı getiricez sana
sağol canım benim ..evet derdim varı okumayın kızlar

teşekkür ederim tatlım ..evet kupayı haketti

günaydınn bayanlarr
bence de okumayın şu derdi olanları insan ister istemez etkileniyor. dün benm kociş de 10 gibi geldi ben de ağladım nerdeydin ne halt yiyodun die, bişe yapsam seni 10 dk da bir arar mıyım dedi, baktım haklı gülme geldi bana, napıyım özlüyorum huysuz oluyorum dedim. üstelik dün işe akşamüstü gitti :)

Havaların kasvetinden galiba herşeye ağlayasımız geliyor. Dün mont beğendim defacto da. eşim dedi biraz daha dolanalım bulamazsak bunu alırız. bi tane 36 beden kalmıştı. giyerkende çok beğendi gezindik bulamadım hadi onu almaya gidelim dedi. Gittik tabisi satılmış sonra demezmi aslında onu ben hiç beğenmemiştim diye. Başladım söylenmeye.Dedim sıkılıyorsun alışverişte ondan beğendim diyorsun güzel olmadığını düşündüğün halde, bulamayınca gerçek fikrini söylüyosun böyle kaldı :) ya nerden uyduruyorsun anlamıyorumki dedi. Yakası açık seni sıcak tutmaz diye düşündüm bugün gidip alacakmış alma dedim triplendim sonra ayakkabılıkta bana çok yardımcı oldu diye tribimi kaldırdım :))

biz bayanlar ne fenayızbende hafta sonu lous vuıtton çantaları satan bi yer buldum kahveli tabalı o renk çantam yoktu 1 tane vardı onuda kardeşime vermiştim ..aldım aşkım diyorum öbür ayda sana bişeyler alalım diyorum

ay kızlar benm izin yattı yaaa...bitek arefe yi veriyo bana...eşimde 4 gün için gitmem dedi...gitmicez,, izmir e gideriz kalırız 2 gün gezeriz dedi...ama ben para harcamak istemiyorum da aslında...çünkü bana mont kot akkabi( 2 çift) , eşime mont kot almak istiyorum, oyüzden param olsun yaa

bunu bende çok yapıyorum yaa

kızlar dün aklıma geldi size sormak...çantalarınızı nerde tutuyonuz , ben gardoplaba koyuyorum ama bazen hiçç dikkat etmiyorum...böle üst üste çuval gibi karman çorman oluyo, sinir oluyorum...kimisini de elbise askısına asıyorum gardolapta

yazık ya ama kendine gelince kıyamıyo almaya bana gelince alıyoöbür ayda ona alıcaz hakkını yiyemem:132:
bende soracaktım aynen bende oraya koyuyorum şimdilik sığıyo sayısı arttıkça sığmayacak

Son düzenleme:
ben sezonu geçince bazanın altına kaldırıyorum, mevsimi gelince yine gardroba giriyorlar :)

sensin güzel
okumamaya çalışıcam o bölümü

tribimi kaldırdım
ben de çok yapıyorum bunu, ve o öbür ay eşiem hiç gelmiyo yine kendimi katıyorum bi şekilde araya
benimkilerin yarısı askıda, yarısı tekli koltuğun altında

eşler aynı model galiba :))) kendine almaz kıyamaz, bana gelince hiç düşünmez canım yaa

funda ben rafa değilde , elbiseleri astığım bölüme koyuyorum yere :) bikaçı akıda... acaba bi rafını çantalaramı ayırsam diyorum ama...rafların hepsinide kullanıyorum :44:
gerçekten sinir oluyorum bu duruma çünkü 3 tane uzun abiyem ver onların etekleri benm çantalar ufff yere bakmak istemiyom gardolabı açınca

ay şimdi gazetede okuyorum, bu Serhat Kidil nedir öyle yaa
adam ama topuklu giyiyor, nekadar iticiii :120:

evet aynı gibi duruyobenimki kıyafetlerin asılı olduğu raf varya hani ordabi köşeyi yaptım oraya koyuyorum kullanmadıklarımı karşı komşunun kızına verdim bi kısmıda çocuk odasında..başka nereye konurki:44:

Aynen bende askıların olduğu dolabın yerine koyuyorum hepside üst üste. Bi kaç aydır sürekli küçük kullanıyorum onları askıya asıyorum büyükler hep yerde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…