- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Anlaşılan dün herkeste adriana krizi yaşanmış bende güzel kadın dedim. Eşim yok be hiçte güzel değil sen daha güzelsin dedi. bende tabi tabi dedim :)
bence de lazım banaFundacım parkeleriniz hayırlı olsun. güle güle gezin üstlerinde :)))
Nektarcım dir derdim var başlığını okuma yasağı getiricez sana
teşekkürler zzuzum üzerimden büyük bir yük kalktıGüle güle kullann funda...gözün aydın hadi
kesinlikle sendeki birikimin patlak vermesi kendini çok suçlama bence ben niye bu kadar tepki verdim falan diye sinirlerin yıprandı sabretmeye çalışıyosun işten çıksa borçları düşünüyosun çıkmasa geç geliyo yalnız kalıyosun çıkmazdasın..allah yardımcın olsun canımtamam sen bana kız ben kızmicam
ben öyle sivri tepki vermezdim hiç noldu bana bilmiyorumama yine kendime yaptım ağladım ağladım başka bişi yok o sinirle ağzımdan geri dönüşü olmiycak şeyler de çıkabilirdi ama kötü hiç bişi demedim (
fundam bence de birikimdi bendeki.. biliyosun çok bunaldım yalnız, onu görememekten felan
bugün konuşucak, ya çalışma saatlerimi değiştirin yada işten çıkıcam diycekmiş :26:
misal bak eşinin dediği şey var ya onu eşim hep yapar bana.. ki ben birini görünce hemen söylerim, ay ne güzel kız "benim kuzum daha güzel" der hemen.. öyle olmasam da hoşuma gideradriana lima olayında dün gece şakalaşıyoruz, nasılll güzel kadın yaa diyorum "saçımı tutmuş minik bi parça ayırmış, şu teline bile değişmem adriana da kimmiş" diyo.. işte saçma bişe ben ve adriana kıyaslanmaz ama insanın hoşuna gidiyor..
eşimden şüphelendiğim bişe yok, neden geçmişi kontrol ettiğime gelince.. o malum siteler var ya onlara giriyor mu diye bakıyorum 4-5 aydır, kk daki başlıkları okudukça içime kurt düşüyo.. ki bilirim eşim girmez, hoşlanmaz o tür şeylerden.. itici bulur..ama işte ne bilim :26:
sağol canım benim ..evet derdim varı okumayın kızlarFundacım parkeleriniz hayırlı olsun. güle güle gezin üstlerinde :)))
Nektarcım dir derdim var başlığını okuma yasağı getiricez sana
canımm güle güle kullanın..eşine de bravo
benim eşim bu hafta sonu hiç yardım etmedi temizliğe, gerçi o çıkarken ben daha başlamamıştım.. boşver yapma ben hafta içi süpürürüm evi dedi ama :))
Günaydın demedim benGünaydınlaaar, hayırlı haftalar
Havaların kasvetinden galiba herşeye ağlayasımız geliyor. Dün mont beğendim defacto da. eşim dedi biraz daha dolanalım bulamazsak bunu alırız. bi tane 36 beden kalmıştı. giyerkende çok beğendi gezindik bulamadım hadi onu almaya gidelim dedi. Gittik tabisi satılmış sonra demezmi aslında onu ben hiç beğenmemiştim diye. Başladım söylenmeye.Dedim sıkılıyorsun alışverişte ondan beğendim diyorsun güzel olmadığını düşündüğün halde, bulamayınca gerçek fikrini söylüyosunböyle kaldı :) ya nerden uyduruyorsun anlamıyorumki dedi. Yakası açık seni sıcak tutmaz diye düşündüm bugün gidip alacakmış alma dedim triplendim sonra ayakkabılıkta bana çok yardımcı oldu diye tribimi kaldırdım :))
Havaların kasvetinden galiba herşeye ağlayasımız geliyor. Dün mont beğendim defacto da. eşim dedi biraz daha dolanalım bulamazsak bunu alırız. bi tane 36 beden kalmıştı. giyerkende çok beğendi gezindik bulamadım hadi onu almaya gidelim dedi. Gittik tabisi satılmış sonra demezmi aslında onu ben hiç beğenmemiştim diye. Başladım söylenmeye.Dedim sıkılıyorsun alışverişte ondan beğendim diyorsun güzel olmadığını düşündüğün halde, bulamayınca gerçek fikrini söylüyosunböyle kaldı :) ya nerden uyduruyorsun anlamıyorumki dedi. Yakası açık seni sıcak tutmaz diye düşündüm bugün gidip alacakmış alma dedim triplendim sonra ayakkabılıkta bana çok yardımcı oldu diye tribimi kaldırdım :))
biz bayanlar ne fenayızbende hafta sonu lous vuıtton çantaları satan bi yer buldum kahveli tabalı o renk çantam yoktu 1 tane vardı onuda kardeşime vermiştim ..aldım aşkım diyorum öbür ayda sana bişeyler alalım diyorum
bunu bende çok yapıyorum yaa
kızlar dün aklıma geldi size sormak...çantalarınızı nerde tutuyonuz , ben gardoplaba koyuyorum ama bazen hiçç dikkat etmiyorum...böle üst üste çuval gibi karman çorman oluyo, sinir oluyorum...kimisini de elbise askısına asıyorum gardolapta
sensin güzelteşekkürler zzuzum üzerimden büyük bir yük kalktı
kesinlikle sendeki birikimin patlak vermesi kendini çok suçlama bence ben niye bu kadar tepki verdim falan diye sinirlerin yıprandı sabretmeye çalışıyosun işten çıksa borçları düşünüyosun çıkmasa geç geliyo yalnız kalıyosun çıkmazdasın..allah yardımcın olsun canımeşin seni çok seviyo çok beğeniyo ki gerçekten güzelsin onu sakın bunaltıp kendinden soğutma canım
sağol canım benim ..evet derdim varı okumayın kızlar
teşekkür ederim tatlım ..evet kupayı haketti
tribimi kaldırdımHavaların kasvetinden galiba herşeye ağlayasımız geliyor. Dün mont beğendim defacto da. eşim dedi biraz daha dolanalım bulamazsak bunu alırız. bi tane 36 beden kalmıştı. giyerkende çok beğendi gezindik bulamadım hadi onu almaya gidelim dedi. Gittik tabisi satılmış sonra demezmi aslında onu ben hiç beğenmemiştim diye. Başladım söylenmeye.Dedim sıkılıyorsun alışverişte ondan beğendim diyorsun güzel olmadığını düşündüğün halde, bulamayınca gerçek fikrini söylüyosunböyle kaldı :) ya nerden uyduruyorsun anlamıyorumki dedi. Yakası açık seni sıcak tutmaz diye düşündüm bugün gidip alacakmış alma dedim triplendim sonra ayakkabılıkta bana çok yardımcı oldu diye tribimi kaldırdım :))
ben de çok yapıyorum bunu, ve o öbür ay eşiem hiç gelmiyo yine kendimi katıyorum bi şekilde arayabiz bayanlar ne fenayızbende hafta sonu lous vuıtton çantaları satan bi yer buldum kahveli tabalı o renk çantam yoktu 1 tane vardı onuda kardeşime vermiştim ..aldım aşkım diyorum öbür ayda sana bişeyler alalım diyorum
benimkilerin yarısı askıda, yarısı tekli koltuğun altındabunu bende çok yapıyorum yaa
kızlar dün aklıma geldi size sormak...çantalarınızı nerde tutuyonuz , ben gardoplaba koyuyorum ama bazen hiçç dikkat etmiyorum...böle üst üste çuval gibi karman çorman oluyo, sinir oluyorum...kimisini de elbise askısına asıyorum gardolapta
yazık ya ama kendine gelince kıyamıyo almaya bana gelince alıyoöbür ayda ona alıcaz hakkını yiyemem:132:
bende soracaktım aynen bende oraya koyuyorum şimdilik sığıyo sayısı arttıkça sığmayacak
eşler aynı model galiba :))) kendine almaz kıyamaz, bana gelince hiç düşünmez canım yaa
funda ben rafa değilde , elbiseleri astığım bölüme koyuyorum yere :) bikaçı akıda... acaba bi rafını çantalaramı ayırsam diyorum ama...rafların hepsinide kullanıyorum :44:
gerçekten sinir oluyorum bu duruma çünkü 3 tane uzun abiyem ver onların etekleri benm çantalar ufff yere bakmak istemiyom gardolabı açınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?