evet aynı gibi duruyobenimki kıyafetlerin asılı olduğu raf varya hani orda bi köşeyi yaptım oraya koyuyorum kullanmadıklarımı karşı komşunun kızına verdim bi kısmıda çocuk odasında ..başka nereye konurki:44:
bi düşündeüm eşime bi dolap mı yaptırsam diye ama o dolabı da koycak yer yok ki evde :101:
o ne ya kadınlar erkek ayakkabılarına yöneldi erkekler kadın
ay resmen mide bulandırıcı ama :120:o ne ya kadınlar erkek ayakkabılarına yöneldi erkekler kadın
benim de yok zuzum, bundan istiyorum ben de :))ya ben bide sehpa istiyorum, oturma odamda sehpa yok hani zigon sehpalarmı ne diyolar yaa..yada biara renkli sehpalar vardı onlardan istiyorum..salondaki deri sehpaları kullanmk zorunda kalıyorum...salonunda düzenni bozmak istemiyorum... nette varmı bildiğiniz...ben burda baktım bir iki yere istediğim gibi bulamadım
iyi bir hafta gecirmemiz dilegimle.........
canım, bizim yemek odası takımının bank ı var bi tane. üstünde 2 kişilik minderli kısmı var çıkarılabiliyor. oturma odasında o üst kısımlarını alıp sehpa olarak kullanıyoruz, hem de uzun olduğu için rahat rahat yemeğimizi yiyoruz. misafir geldiğinde üstlerini hemen koyup bank yapıyoruz onu
ay resmen mide bulandırıcı ama :120:
benim de yok zuzum, bundan istiyorum ben de :))
Eki Görüntüle 274474
ay resmen mide bulandırıcı ama :120:
benim de yok zuzum, bundan istiyorum ben de :))
Eki Görüntüle 274474
ama bunlar tekken devrilmez dimmi nektar
ikeada vardı bunlardan, nette de var birsürü.. :26:yaa bu çok güzel.... nerden baktın hep brda da varmıdırkii :)
arkadaşım kullanıyor şuan sorayım ona bi ara :26:ama bunlar tekken devrilmez dimmi nektar
funda peki devriliyorlar mı?benimkinin aynısıbenimki kahve beyaz o renk uyuyo diye o renk almışrım istersen düzde koyabiliyodun istersen bu şekildede biz burda bi mobilyacıdan almıştık zuzu
ikeada vardı bunlardan, nette de var birsürü.. :26:
arkadaşım kullanıyor şuan sorayım ona bi ara :26:
funda peki devriliyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?