2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bi düşündeüm eşime bi dolap mı yaptırsam diye ama o dolabı da koycak yer yok ki evde :101:

o ne ya kadınlar erkek ayakkabılarına yöneldi erkekler kadın

Eklentiler

• $serhat_kidil_single_kapak.webp
    18 KB · Görüntüleme: 16
bi düşündeüm eşime bi dolap mı yaptırsam diye ama o dolabı da koycak yer yok ki evde :101:

eşimde bana diyo balkonu kapattırıp oraya sana giyinme odası yaptırıyım diyobende diyorum çocuk olacağı için anca orası kalabalık odası olabilir şuanki kalabalık odası çünkü çocuk odası olacak diyorumherkes bana çocuk soruyo ya off sıkıldım bu durumdan

Son düzenleme:
ya ben bide sehpa istiyorum, oturma odamda sehpa yok hani zigon sehpalarmı ne diyolar yaa..yada biara renkli sehpalar vardı onlardan istiyorum..salondaki deri sehpaları kullanmk zorunda kalıyorum...salonunda düzenni bozmak istemiyorum... nette varmı bildiğiniz...ben burda baktım bir iki yere istediğim gibi bulamadım

canım, bizim yemek odası takımının bank ı var bi tane. üstünde 2 kişilik minderli kısmı var çıkarılabiliyor. oturma odasında o üst kısımlarını alıp sehpa olarak kullanıyoruz, hem de uzun olduğu için rahat rahat yemeğimizi yiyoruz. misafir geldiğinde üstlerini hemen koyup bank yapıyoruz onu

o ne ya kadınlar erkek ayakkabılarına yöneldi erkekler kadın
ay resmen mide bulandırıcı ama :120:

benim de yok zuzum, bundan istiyorum ben de :))
Eki Görüntüle 274474

iyi bir hafta gecirmemiz dilegimle.........

sağol bebikk

canm ama ben küçük küçük oluyo yaa..3 lü 4 lü ...çay falan çıkardığımda milletin önüne koyayım sehpa öle istiyom..orta sehpası değil...oda küçük zaten

ay resmen mide bulandırıcı ama :120:

benim de yok zuzum, bundan istiyorum ben de :))
Eki Görüntüle 274474

yaa bu çok güzel.... nerden baktın hep brda da varmıdırkii :)

yaa bu çok güzel.... nerden baktın hep brda da varmıdırkii :)
ikeada vardı bunlardan, nette de var birsürü.. :26:

ama bunlar tekken devrilmez dimmi nektar
arkadaşım kullanıyor şuan sorayım ona bi ara :26:

benimkinin aynısı benimki kahve beyaz o renk uyuyo diye o renk almışrım istersen düzde koyabiliyodun istersen bu şekildedebiz burda bi mobilyacıdan almıştık zuzu
funda peki devriliyorlar mı?

ben by sehpacıdan aldım zigonlarımı. boyları daha yüksek diğer zigonlardan ve ahşabı daha kalın. tavsiye ederim. eğilmek zorunda kalmıyorsunuz en küçüğünde bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…