buyur gel bn kahvalti yapiyorum.
saol canımmm
4ümüz yerdik :d hehehehe
biz birazdan öğle yemeğine çıkcaz sen kahvaltı yapıosunevde olmak başka tabii.
ben çok heves ettimdi bunlara, ama devriliyosa almam :26:canım halıda falan sallanıyo devrilicek diye korkuyorum düz zeminde duruyodoğtaşdada var
ben çok heves ettimdi bunlara, ama devriliyosa almam :26:
fundam benim de hiç çalışasım yok bugün
hayra yor canımmsallanıyo canım boşver bencebenim halı shaggy ondanda olabilir ben memnun değilim ama
çok canım sıkılıyo hiç sebibi yokken içimde böyle bi kasvet sıkıntı var
benimkinin aynısıbenimki kahve beyaz o renk uyuyo diye o renk almışrım istersen düzde koyabiliyodun istersen bu şekildede biz burda bi mobilyacıdan almıştık zuzu
görüntü süper ama kullanışsız ben sevmiyorum zuzum bitane düzlerden alıcam en mantıklısı onlar
zuzu sen facedeki yeni eklediğin fotolarında ne kadar küçük görünüyosun
eşim sabah annemlerin evin önünden geçerken geldi mi bizim çifte kumrular dedi, gelecekler dedim, sana yakında bi kardeş gelmezse iidir bu kadar otel faslından sonra dio. Ama baldız var ben de, değişiklik olsun kayınço isterim dio :)
dilek gelemdi dimmi bugün hiç? Nerde kaldı acaba?
10 dk ya gelmezse zuzum yok yazabilirsin kendisini
evet hayırdır inşallahhayra yor canımm
canım salon takımını aldığımızda hediye istedik genelde küçük de olsa hediye verirler yanekadar almıştın canımmm
hadi yaa, ama evet görüntü süper
Gerçektenmi :)))
evet havadan olabilirkızlar havalardan dolayı kendimizi kötü hissediyoruz kötü düşünmeyin.
Kaç yaşındalar anne baba
evet hayırdır inşallah
canım salon takımını aldığımızda hediye istedik genelde küçük de olsa hediye verirler yaben bu sehpaları çok beğendim bunu isterim dedim aldık evet zuzum küçük gösteriyosun
evet havadan olabilir(
47-52 ama bizden gençler maşallahelele gezerler hala, senede 4-5 kez tatil yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?