2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben çok heves ettimdi bunlara, ama devriliyosa almam :26:
fundam benim de hiç çalışasım yok bugün

sallanıyo canım boşver bence benim halı shaggy ondanda olabilir ben memnun değilim ama
çok canım sıkılıyo hiç sebibi yokken içimde böyle bi kasvet sıkıntı var

annemler tatilden dönmüşler yemeği yeyince az o tarafa kayıyım bari özledim :)

eşim sabah annemlerin evin önünden geçerken geldi mi bizim çifte kumrular dedi, gelecekler dedim, sana yakında bi kardeş gelmezse iidir bu kadar otel faslından sonra dio. ama baldız var ben de, değişiklik olsun kayınço isterim dio :)

benimkinin aynısı benimki kahve beyaz o renk uyuyo diye o renk almışrım istersen düzde koyabiliyodun istersen bu şekildedebiz burda bi mobilyacıdan almıştık zuzu

nekadar almıştın canımmm

görüntü süper ama kullanışsız ben sevmiyorum zuzum bitane düzlerden alıcam en mantıklısı onlar

hadi yaa, ama evet görüntü süper

zuzu sen facedeki yeni eklediğin fotolarında ne kadar küçük görünüyosun

Gerçektenmi :)))

dilek gelemdi dimmi bugün hiç? nerde kaldı acaba?
10 dk ya gelmezse zuzum yok yazabilirsin kendisini

Kaç yaşındalar anne baba

hayra yor canımm
evet hayırdır inşallah
nekadar almıştın canımmm

hadi yaa, ama evet görüntü süper

Gerçektenmi :)))
canım salon takımını aldığımızda hediye istedik genelde küçük de olsa hediye verirler ya ben bu sehpaları çok beğendim bunu isterim dedim aldıkevet zuzum küçük gösteriyosun
kızlar havalardan dolayı kendimizi kötü hissediyoruz kötü düşünmeyin.
evet havadan olabilir(

Son düzenleme:
kızlar hadisenin bikinili fotolarını çekmişler ıyyyçok çirkin bi kadın ya..kızlar nete bikinili hadise yazın çıkar turuncu renkli

ANLADIM CANIM..

EŞİMDER ZATEN KÜÇÜĞÜM BIDIĞIM DİYE :))

47-52 ama bizden gençler maşallah elele gezerler hala, senede 4-5 kez tatil yaparlar

MAŞALLAH MAŞALH

Bırr üşüdümm :2:

Gidip yemek yiyim bariii ,iyi öğlenler yavrucuklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…