2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

face de oturmuş siyaset yapıyo millet ya. bu nasıl bir insanlık nasıl bir zihniyet,nasıl bir acı yaşamaktır. siyasetin ne yeri ne zamanıdır. sinirlerimi hoplattılar sabah sabah.

face de oturmuş siyaset yapıyo millet ya. bu nasıl bir insanlık nasıl bir zihniyet,nasıl bir acı yaşamaktır. siyasetin ne yeri ne zamanıdır. sinirlerimi hoplattılar sabah sabah.

ama bunun siyasetlede çok yakından bağlantısı var o köpekler mecliste siyaset yapıolar çünkü bizim devletimizi yöneten siyasetçilerde buna izin verio yasa çıkarıo yasa değişikliği yapıo

bunun günü bugün değil, herkes yapsın siyasetini ama önce ortak bir acı var, orda buluşulsun, kimse birbiriyle yüz göz olmadan, acıyı paylaşarak, bir olarak yaşasın bu günü.

bunun günü bugün değil, herkes yapsın siyasetini ama önce ortak bir acı var, orda buluşulsun, kimse birbiriyle yüz göz olmadan, acıyı paylaşarak, bir olarak yaşasın bu günü.

aaa olurmu hiç...herkes birbirinin kuruğuna basmaya çalışıyo....
tek yürek olcaklarına ,aman biri bi açık versinde kendi içimizde birbirimizi yiyelim diyolar...

kızlar şehit haberlerini okuyunca söylemeyi unuttum kayınvalidem bizim halıların parasını ödememiş aylardır. adam eşimi aramış icraya vercem demiş, eşim gitmiş geçen ayın 21 inde 250 lira çekmiş karttan. ben dün ekstre de gördüm. kızarım diye söyleyememiş. akşam kayınvalidem ikinizde çalışıosunuz para verin de kurban keseyim deyince söyledim ben de. bana alınan eşyaları ödememişsin, önceden ödemiycem deseydin de azar azar verseydik ayda 250 250 zorlayacak bizi çok bunalttın dedim. napıyım unuttum diyo ne yüzsüz kadın yaaa.

kendine yemek takımı çatal bıçak takımı ekmek kızartma makinası şarjlı süpürge ehliyet aldı bunları ödemeyi unutmadı ama oğlunun evine aldığı halının parasını ödemeyi unuttu.

:26::26::26::26: ay yok artıkk

harbiden yüzsüzmüş...

....

insan ödeyemiyosa sölerdi yaa, nekadar kötü bişey adam aramasa icraya direk verse nolcaktı

çok ayıp hadi evinize icra gelse ne olacaktı amama yüzsüzmüş..kaç ay ödeyeceksiniz canım:26:

benmle yarışıyor, ben de şarjlı süpürge gördü gitti aldı, yemek takımımı beğendi gitti aldı, koşa koşa ehliyet aldı, elektriği ödemedi bize ödetti ne deyim ki daha yaa kayınvalide die bi sevgi bırakmadı bende. kendi yaptı.kendi çekecek.

sınır ötesi harekat başladı, komandolar kuzey ırakta, intikamımız acı olcak. okudukça sinirleniyorum, işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıcam. gelen giden niye gözlerin dolu diye soruyor ha bire gövde gösterisi, ha bire laf... havlayacak köpek dişini göstermiyor işte. aynı anda 8 yere baskın yapmış köpekler. dünyanın en güçlü ordusuyuz güya, bizden daha iyi organize oluyorlar. Allah'ım bu nasıl acıdır, nasıl dayanır aileleri, eşleri... sabır ver ya Rabbim, sabır ver...

önce kendi sınırımızdaki teröristleri kazımadan ırak a gidilse ne olcak???

bitanesinin kasımda düğünü varmış bütün hazırlıkları tamammış nişanlısı ne kadar acılıdır mahvolmuştur ailesi..allahım daha fazla yürek yanmasın anne babalar yanmasın

kızlar ben okudukça kötü oluyorum yaa, çıkayım en iyisi
kafamı dağıtacak bişiler yapim..

tatlım bi sen diilsin yaa millet daha beterlerini yaşıo tabiki hiç hoş diil söle bari ben ödemioum die. Bizimde 1 taksit için ödenmedi die beni aramışlardı da ne kötü olmuştum k.pederimi aradım gidioum kızım yoldayım 2gün geçiktik die aranır mı falan dedi nası rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…