- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
tatlım bi sen diilsin yaa millet daha beterlerini yaşıo tabiki hiç hoş diil söle bari ben ödemioum die. Bizimde 1 taksit için ödenmedi die beni aramışlardı da ne kötü olmuştum k.pederimi aradım gidioum kızım yoldayım 2gün geçiktik die aranır mı falan dedi nası rahatladım.
bitanesinin kasımda düğünü varmış bütün hazırlıkları tamammış nişanlısı ne kadar acılıdır mahvolmuştur ailesi..allahım daha fazla yürek yanmasın anne babalar yanmasın
Çukurca'da görev yapan Komando Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer'in de timiyle birlikte teröristlerle çarpışırken şehit düştüğü haberi Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Yazla kasabasında yaşayan annesi Fatma Geçer'e askerler tarafından verildi. Gözyaşlarını tutamayan annenin, "Kurbanı 10 gün önce kutladık, oğlumuzu vatana kurban verdik" dediği öğrenildi.
bende çok severim bunuböle şehit haberi duyunca hep bu parça aklıma gelir ve dinleyip ağlarım
http:// fizy.com/tr#s/1aj0t4
Dilekkk güle güle oturunnnnn
x
canım benim alyansım da sıkıyordu, İzmir'e gittiğimizde aldığımız kuyumcuya gittik, genişlettiler. siz de bir sorun kuyumcuya çoğu yapıyor.
yarenay bunu beğendi :)))
günaydınnnn
biz de konuştuk bu sabah eşimle, akşama yorganı çıkartalım diye, battaniyeyle üşüyoruz sabaha karşı.
Benden bukadar kızlar işim çok yaa...
Elfim yeni bi müşteri aldık... şirket hemde yıl ortasında olurmu bu yaaOnun bilgilerini giriyorm...bordrolarını giriyorum 2011 komple
Ve daha işlencek bilançolar var
akşama mesai yapmayım yemeğim yok :) köfte pattis kızartcm bide makarnasyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?