2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım 3 gün 5 gün değil 10 aydır vermemiş. adam haklı borç eşimin adınaydı senet sepet. eşimi aramış kim bekler 10 ay. ya yüzsüz işte gidip ödememiş, öde desem ödeyecek mi, akşam diorum çocuk askere gidecek para yollaman lazım hiç sesi çıkmıyor. kesin onu da bize yollatacak her ay.

Çukurca'da görev yapan Komando Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer'in de timiyle birlikte teröristlerle çarpışırken şehit düştüğü haberi Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Yazla kasabasında yaşayan annesi Fatma Geçer'e askerler tarafından verildi. Gözyaşlarını tutamayan annenin, "Kurbanı 10 gün önce kutladık, oğlumuzu vatana kurban verdik" dediği öğrenildi.

haklılar insanlar napsınlar ne desinler ya lanet olsun yaa

böle şehit haberi duyunca hep bu parça aklıma gelir ve dinleyip ağlarım
http:// fizy.com/tr#s/1aj0t4

kızlar size evimin fotosunu yükledim her yeri tek tek çektim fotolara başlık notlarımı da düştüm ve sizlere sunuoum.

dilekcim allahım evinizde ağız tadıyla mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin.

dilek bayıldım evine, puzzlelar hariç (hepsi gothik resim gibi, tablo tadındaları seviyorum ben)
süs eşyaların, annenin yaptığı herşey çok zevkli, maskeye bittim..
koltukların da harika.. güle güle oturun canım :))

benim tek süs eşyam 1 tane vazo, onun dışında hiç süsüm yok, çerçevem var 4 tane onlara da foto yaptırmadım henüz,
evimizde fotomuz bile yok, o derece boşboş evim.. zamanla olur inş

Son düzenleme:
Dilekcim bende çok beğendim evini. Ağız tadıyla güle güle oturun. Annenede hayran kaldım çok becerikli bi kadın..

dilekcim evinizde huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah.

canim okulum var sali carsm persb.

Nekkk üzülme benimde koskoca evde bitanecik fotomuz var , o da piknikte çekildiğimiz bi foto

Haa pardon 1 tane salonda duvarda düğün resmimiz vardı,unutmuşum onu

..
Benden bukadar kızlar işim çok yaa...
Elfim yeni bi müşteri aldık... şirket hemde yıl ortasında olurmu bu yaa Onun bilgilerini giriyorm...bordrolarını giriyorum 2011 komple

Ve daha işlencek bilançolar var

akşama mesai yapmayım yemeğim yok :) köfte pattis kızartcm bide makarnasyon :)

Kolay gelsin canım inş. evrakları çok değildir Benimde işlerim birikti ya hala tembellik yapıyorum bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…