2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende kışlıkları vakumlu hurçlara koymuştum dün bi açtım kırış kırışlar zaten dün bir sürü ütüm vardı en son çok yoruldum eşime dedim 2 gömleği ütüle diye. Şimdi hurçtan çıkarıp tek tek ütülemem lazım
bayram temizliği yapmam lazım

çok şükür benim eşyaların hepsi burda olmadığından ben vakumlu hurca değil de normal hurçlara koydum, onları da yatağın altına attım. şimdi çıkartıp ütülemeye gerek yok. hemen giyebiliyoruz. hatta bugün ilk defa uzun kollu giydim ordan çıkartıp.

kk ya tebrikler fon için . süper olmuş. bize de bu yakışırdı

bizde oturma odasına geçtik...küçük orası :)

salonun kliması daha güzel ısıtıyo aslında ama ben salonda oturmak istemiyom, mifasir odası orası bence :)))

evlendik evleneli daha 1 ay falan oturmuşuzdur oturma odasında, hep salondaydık aldım hevesimi :))

elfiii oturma odasına geçince bizde tv yi duvara monte ediyoruz... Biri geldimi ordan çıkarıp hopp tv ünitesine :))
eşim duvara küçük bi raf yaptı bide..uydu alıcısı +dvd için

Akşama tarhana çorbası yapacaktım zuzudan özendim. Minik minik doğranmış 2 avuç kadar etim vardı onuda tantuni yapacaktım kaynanam zaten akşamları yemiyor bize yeterdi. görümcem msnden yazıyor akşama ne yemek var biz size gelicez. Kocası 9 da geliyor o saate kadar bekliyoruz oda yetmiyomuş gibi tantuni iptal hadi bakalım yemek düşün.

Bizim oturma odası olmayacak malesef. 1 yatak odamız 1 kaynana odası 1 çocuk odası zaten ev 3 +1 ..

bizim evde 3 yatak odası var, 2'sinde çift kişilik birer yatak, diğerinde tek kişilik 2 yatak var. ama tek kişilik yatakların olduğu odayı depo yaptık biz, hiç girmiyoruz oraya. valizler, kullanılmayan koliler var orda. salondayız yaz-kış.

Ben salonu misafir geldiğinde kullanıyorum sadece oturma odamı çok seviyorum küçük şirin tam eşimle bize göre orda otruyoruz hep

bizim oturma odası olmayacak malesef. 1 yatak odamız 1 kaynana odası 1 çocuk odası zaten ev 3 +1 ..

olsun canım yeter ...

Hmm bak şimdi bozdu planları Yemeğim yok deseydin...gelince birlikte yapalım de bakalım ne dicek :)
sende çalışıyn sonuçta...kocasınıu bekliyosa yapsın eşine yemek sizde yiyin o da yesin :)

ben de çok severim oturma odamı.. minicik..
ama çok soğuk oluyor, ısınmıyor..gereksiz doğalgaz yakmamak için salona geçicez..
biz de salonda daha hiç oturmadık.. girmiyoruz bile o odaya..
misafir olunca orda yemek yeniyo sadece, birde k.validemleri orda yatırıyorum.. :))
mecburiyet bizimkisi..
..

Son düzenleme:
ben salonu misafir geldiğinde kullanıyorum sadece oturma odamı çok seviyorum küçük şirin tam eşimle bize göre orda otruyoruz hep

bende öle düşünüyorum ama eşim annesigilden alışmış, onlar hep salonda yani büyük odadalar...

şimdi sığamıyo küçük odaya...geniş olsun istiyo..

Bide böyle diyor annemi aradımda akşam müsait mi diye gelicez. akşama ne yemek var

Soru aynen böyle.

geldiğinde hiç yardım etmez en son geldiğinde eşi kaş göz işareti yapıyordu sofrayı gösterip topla gibisinden. Çocuk durmuyorki napıyım diyor yalandan. bide çocuğu veriyor bize o yemek saatine kadar gelmiyor eşiyle birlikte geliyorlar.

2 yumurta kırsanda yerim diyor bide dedim bari o eti sote yapayım evet güzel olur dedi

evet o eti sulu bi yemek yap, yahni tarzında.. baharatlarını güzel ayarlayınca harika oluyor sulu et yemeği

Elfi görümceni kasteTtimsinirlenMiş yazmışım şimdi diyceksiniz ne diyo bu diye

Son düzenleme:
Neyse haftasonu yemiştim tantuni :) Yemeseydim çok üzülürdüm canım istiyordu. Sulu yemek yaparım evet.

yumurta kır ozaman

Melemen yap yaa bide makarna tamm....

Enişte bey olmasa melemen+çay bile yeterdi ama neysee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…