- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
biz de galiba oturma odasından taşınıcaz hafta sonu, salona geçicez
çok soğuk oluyor oturma odası.. Doğal gazı tüm gece çalıştırıyoruz ama salonda yanmadığı halde eşit sıcaklıkta
o oda tüm kış sıcacık.. Kocaman olmasına rağmen :44:
Ama yemek masamın sandalyeleri beyazSürekli temizlik yapmam gerekecek
bizde oturma odasına geçtik...küçük orası :)
salonun kliması daha güzel ısıtıyo aslında ama ben salonda oturmak istemiyom, mifasir odası orası bence :)))
evlendik evleneli daha 1 ay falan oturmuşuzdur oturma odasında, hep salondaydık aldım hevesimi :))
elfiii oturma odasına geçince bizde tv yi duvara monte ediyoruz... Biri geldimi ordan çıkarıp hopp tv ünitesine :))
eşim duvara küçük bi raf yaptı bide..uydu alıcısı +dvd için
akşama tarhana çorbası yapacaktım zuzudan özendim. Minik minik doğranmış 2 avuç kadar etim vardı onuda tantuni yapacaktım kaynanam zaten akşamları yemiyor bize yeterdi. Görümcem msnden yazıyor akşama ne yemek var biz size gelicez. Kocası 9 da geliyor o saate kadar bekliyoruz oda yetmiyomuş gibi tantuni iptal hadi bakalım yemek düşün.
bizim oturma odası olmayacak malesef. 1 yatak odamız 1 kaynana odası 1 çocuk odası zaten ev 3 +1 ..
ben salonu misafir geldiğinde kullanıyorum sadece oturma odamı çok seviyorum küçük şirin tam eşimle bize göreorda otruyoruz hep
olsun canım yeter ...
Hmm bak şimdi bozdu planlarıYemeğim yok deseydin...gelince birlikte yapalım de bakalım ne dicek :)
sende çalışıyn sonuçta...kocasınıu bekliyosa yapsın eşine yemek sizde yiyin o da yesin :)
evet o eti sulu bi yemek yap, yahni tarzında.. baharatlarını güzel ayarlayınca harika oluyor sulu et yemeğiBide böyle diyor annemi aradımda akşam müsait mi diye gelicez. akşama ne yemek var
Soru aynen böyle.
geldiğinde hiç yardım etmez en son geldiğinde eşi kaş göz işareti yapıyordu sofrayı gösterip topla gibisinden. Çocuk durmuyorki napıyım diyor yalandan. bide çocuğu veriyor bize o yemek saatine kadar gelmiyor eşiyle birlikte geliyorlar.
2 yumurta kırsanda yerim diyor bide dedim bari o eti sote yapayım evet güzel olur dedi
yanına da jöle bulyonlu bir pilav , ımmm süperNeyse haftasonu yemiştim tantuni :) Yemeseydim çok üzülürdüm canım istiyordu. Sulu yemek yaparım evet.
Elfi görümceni kasteTtimsinirlenMiş yazmışım şimdi diyceksiniz ne diyo bu diye
bide böyle diyor annemi aradımda akşam müsait mi diye gelicez. Akşama ne yemek var
soru aynen böyle.
Geldiğinde hiç yardım etmez en son geldiğinde eşi kaş göz işareti yapıyordu sofrayı gösterip topla gibisinden. çocuk durmuyorki napıyım diyor yalandan. Bide çocuğu veriyor bize o yemek saatine kadar gelmiyor eşiyle birlikte geliyorlar.
2 yumurta kırsanda yerim diyor bide dedim bari o eti sote yapayım evet güzel olur dedi
yanına da jöle bulyonlu bir pilav , ımmm süper
acıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?