2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Müftünün torununun adı bile berra ise daha hiç kurcalama bence. İsmi rahatlıkla benimse gitsin :)

İyi akşamlar

Son düzenleme:

hadi gözün aydın canım..iyi akşamlar

Elfii iyi fikirmiş müftülük, aklıma gelmezdi benim :)

sen bikere daha bişey sormuştun dimmi neydi o

iyi akşamlar,çıkıyorum ben sıkıldım..herşeyin yanlış anlaşılmasındanda bıktım artık..kendi fikirlerimide yazamıycam artık kim ne anlayıp kim üzerine alınacak diye düşüneceksem hiç yazmam daha iyi..tekrar söylüyorum laf sokmam direk söylerim söyleyeceğimi gerek yok bu tarz şeylere..

Son düzenleme:
Elfii iyi fikirmiş müftülük, aklıma gelmezdi benim :)

sen bikere daha bişey sormuştun dimmi neydi o

Evt canım aramıştım daha önce. altınlarımın bi kısmı duruyor ama ev almıştık ya borcumuz vardı zekat düşüyormu diye aramıştım. düşüyor demişti.

hee hatırladımm :)

kurban kesicekmisiniz kızlarrr

Biz çok istiyoruz daha bu ay bütçesini yapmadık bütün borçları verdikten sonra elimizde kalan paraya bakıcaz. Geçen ay 450 tl lik bi borcumuz kapandı bu ay 450 tl kardayız ama bayramda giriyor araya. Evde olucaz harcama da artıyor öyle.

sizin yükünüz çok ağır canım

valla kuzum 10 bin lira borç varken pek uygun olmaz dimi zaten yokta yani siz?

anladım canım....

Valla bizde de para yok :101: Geçen ayki maaşını bölük pörçük aldı eşim, bişey anlamadık...bu ay inşallah tam verirse bayram üstü...bakıcaz elimizde ne kalıyo, ona göre belki kardeşide verirse para ancak öle...o ihtimalle bile zor almamız....allah büyük ,bakalım

elfim ne güzel bir tanesi kapanmış bende bu ay 2 kredi kartı kapattım 3 ay sonra 2 borç daha kapanıo şubatta çok daha rahat olcaz inş. Ondan sonra geriye sadece araba için çektiğimiz kredi kalıo

elfim ne güzel bir tanesi kapanmış bende bu ay 2 kredi kartı kapattım 3 ay sonra 2 borç daha kapanıo şubatta çok daha rahat olcaz inş. Ondan sonra geriye sadece araba için çektiğimiz kredi kalıo

borç hiç bitmiyor ya bizim 10 yıllık kredimiz var düşününce çok korkuyorum onun için düşünmemeye çalışıyorum

selam kızlar. geçmişi okudum biraz, üzüldüm... hepimiz kızgınız, kırgınız ve üzgünüz. gerilmiş ortam gereksiz yere. herkes kendi fikirlerini söyleyebilmeli burda. keşke gerilmeseydiniz bu kadar. zaten millet olarak zor zamanlar geçiriyoruz, burada birbirimize destek olup sakinleşmeye, rahatlamaya çalışmalıyız. birbirini en çok sevenler yine gerilmişler, alınmışlar. yapmayın kızlar n'olur. herkes kızgınlığını ve üzüntüsünü farklı gösteriyor. umarım yarın herkes bugünkü gerginliği atmış olarak gelir aramıza. ben gidip ortalığı toparlayım biraz. öptüm herkesleri, gelirim yine

çok sevdiğim insanlar var bu topikte, gerçekten iyi ki tanımışım dediklerim
ama çok geriliyorum, zaten işim stresli.. bundan sonra daha az yazmaya karar verdim
sonra telefondaki kişilere tersleniyorum.. eşim arıyor ona kötü davranıyorum..
ve bu kaç oldu.. 1,2,3.. kendim için en iyisi bu galiba..
arada uğrarım akşamları..
"ay girmiycem dedi başka topiklerde takılıyor" olmasın, kafamı dağıtabileceğim topiklere de göz atarım arada..
hadi size iyi sohbetler herkesin öpücüğünü şuraya bırakıyorum, alsın -->

Son düzenleme:
nigarım istediğin yere istediğin kadar yazmakta karar senin tabii ki, biz bu konudan seni sorumlu tutamayız ki. ama biz senin aramızda olmandan çok memnunuz. özleriz seni izlemeyince geçmiyor acısı muhabbetini ilk ben yapmıştım, şahsi fikrimi söylemiştim. herkesin duygularını gösterme ve yaşama biçimi farklı. Funda ile ben aynıyız bu konuda. ama izleyemeyenlere tepki göstermek, yargılamak değil bizim ki. ben sadece izlemeyince vicdani olarak rahat hissetmiyorum kendimi, sanki bizim için ölenlere vefasızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum. o yüzden dedim biz izlemeyince bitecek mi sanki bu ölümler diye. kimseyi yargılamak değildi amacım. eminim fundanın da amacı bu değildi. ama bu şehit haberleri hepimizi çoooook üzdü. bu yüzden de gerildiniz bu kadar. özletme kendini canım, seni çok seviyoruz biz

ben şurdan öpücügün birini alim ve gidiyim kızlar
umarım topikteki durumlarimiz duzelir. Çok zor zamanlar yaşıouz millet olarak bu acılara artık tahammül edilemiyor.
Burada da yuruyus yapildi anitkabire kadar keske katilabilseydim cok isterdim ama sadece hikayeleri okuyup fotoğrafları bakıp
ağlayarak geride kalanlara sabır dileyebilioum

kızlar geçmişi okıyım dedim ama biraz kötü bir gün olmuş herkes için anlaşılan tartışmaya çok üzüldüm o adiler bütün ülkeyi birbirine düşürdüler onlar yüzünden sizler de tartışmış daha da morallerinizi bozmuşsunuz yapmayın lütfen.

fundacım ben de dediklerini nek gibi üzerime alındım ama kötü anlamda değil. ben de haberleri çok fazla izlememeye gayret ediyorum. sonuçta burada ne kadar konuşsak ne kadar sövsek de bunların hiçbir bu olayı durdurmaya çare değil. insanlar sadece (ben de dahil) sadece konuşuyorlar o kadar. ama bunun başka bir çözüm yolu olmalı. o yüzden ne kadar izlesek de izlemesek de bunun kimseye bir faydası yok bu yüzden yok yere birbirinizi kırmanın da anlamı yok. umarım yarın sakin kafayla birbirinizi daha iyi anlar ve barışırsınız kızlar- ki siz zaten küsemezsiniz kiii ))

dilsaşdım kız ismini beğendim duru berra çok hoş gerçekten, ama erkeğinki biraz ağır geldi bana da.

atama yazım hala çıkmadı, pis rektörün bi imzası kaldı adam günlerdir elini kımıldatıp bi çiziktirmeye üşeniyor yok böyle bi şey.......

bu arada babam bugün taburcu oldu (inş. bi daha dönmemek üzere )

Ben de seviyorum seni/sizi yarenim, akşamları evime geldiğimde bakıcam mutlaka
duramam ki sizsiz :)) ama işyerinde topike girmiycem, kendim için, işim için..

Ayşam çok barıştık tatlım yaa, küsüp küsüp barışmak da sıkıyo işte
ööyle "ben kimseyle küs değilim" deyip nötr olayım hadi kapansın konu :))
Geçmiş olsun babacığına, aminn inş bir daha sadece rutin kontrolleri için gider :)

Yemek yapim, eşim 10 da gelecekmiş, bu saat bile mutlu ediyo beni yaa olaya bak

bu alkışlar kocişine o zamannn

aslında yazmak istediğim çok şey vardı!yazdım sildim,yazdım sildim..bişey yazmama gerek yok bişey söylememede allah kalbimi,içimi biliyo oda bana yeter..iyi akşamlar ,iyi sohbetler..kimse topikten ayrılmasın çok önceden yapmak istedim,şimdi gerçekten karar verdim..bundan sonra buraya yazmıycam topiğin huzuru açısından..duygsal şeyler yazmanında manası yok herkes bendeki değerini biliyo zaten..bilmeyeninde bundan sonra bilmesine gerek yok zaten..son olarak sevdiğim animasyonları yapim bari:)
:89::94::102::104::119::124::132:,,,,,:79::79::79::

ya nekk fundaa ikinizde bizi bırakamazsınız. siz bu topikin demirbaşlarısınız. bizsiz olur da sizsiz olmaz. kızımın ismini beğenenlere tşk. oğlumun ismini hep birlikte bulalım eşime onaylatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…