- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
müftünün torununun ismi de berraymış. çok hayırlı bir isim koymanızda bir sakınca yok ahirette çağırılacağı ismin böyle olması çok güzel ama ben bu akşam hadislerden araştırma yapayım yarın tekrar ulaşın dedi. içim rahatladı. ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar evden devam ederim.
müftünün torununun ismi de berraymış. çok hayırlı bir isim koymanızda bir sakınca yok ahirette çağırılacağı ismin böyle olması çok güzel ama ben bu akşam hadislerden araştırma yapayım yarın tekrar ulaşın dedi. içim rahatladı. ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar evden devam ederim.
Elfii iyi fikirmiş müftülük, aklıma gelmezdi benim :)
sen bikere daha bişey sormuştun dimmi neydi o
evt canım aramıştım daha önce. Altınlarımın bi kısmı duruyor ama ev almıştık ya borcumuz vardı zekat düşüyormu diye aramıştım. Düşüyor demişti.
hee hatırladımm :)
kurban kesicekmisiniz kızlarrr
hee hatırladımm :)
kurban kesicekmisiniz kızlarrr
biz çok istiyoruz daha bu ay bütçesini yapmadık bütün borçları verdikten sonra elimizde kalan paraya bakıcaz. Geçen ay 450 tl lik bi borcumuz kapandı bu ay 450 tl kardayız ama bayramda giriyor araya. Evde olucaz harcama da artıyor öyle.
valla kuzum 10 bin lira borç varken pek uygun olmaz dimi zaten yokta yani siz?
Biz çok istiyoruz daha bu ay bütçesini yapmadık bütün borçları verdikten sonra elimizde kalan paraya bakıcaz. Geçen ay 450 tl lik bi borcumuz kapandı bu ay 450 tl kardayız ama bayramda giriyor araya. Evde olucaz harcama da artıyor öyle.
elfim ne güzel bir tanesi kapanmış bende bu ay 2 kredi kartı kapattım 3 ay sonra 2 borç daha kapanıo şubatta çok daha rahat olcaz inş. Ondan sonra geriye sadece araba için çektiğimiz kredi kalıo
çok sevdiğim insanlar var bu topikte, gerçekten iyi ki tanımışım dediklerim
ama çok geriliyorum, zaten işim stresli.. bundan sonra daha az yazmaya karar verdim
sonra telefondaki kişilere tersleniyorum.. eşim arıyor ona kötü davranıyorum..
ve bu kaç oldu.. 1,2,3.. kendim için en iyisi bu galiba..
arada uğrarım akşamları..
"ay girmiycem dedi başka topiklerde takılıyor" olmasın, kafamı dağıtabileceğim topiklere de göz atarım arada..
hadi size iyi sohbetlerherkesin öpücüğünü şuraya bırakıyorum, alsın -->
Ben de seviyorum seni/sizi yarenim, akşamları evime geldiğimde bakıcam mutlaka
duramam ki sizsiz :)) ama işyerinde topike girmiycem, kendim için, işim için..
Ayşam çok barıştık tatlım yaa, küsüp küsüp barışmak da sıkıyo işte
ööyle "ben kimseyle küs değilim" deyip nötr olayım hadi kapansın konu :))
Geçmiş olsun babacığına, aminn inş bir daha sadece rutin kontrolleri için gider :)
Yemek yapim, eşim 10 da gelecekmiş, bu saat bile mutlu ediyo beni yaa olaya bak
aslında yazmak istediğim çok şey vardı!yazdım sildim,yazdım sildim..bişey yazmama gerek yok bişey söylememede allah kalbimi,içimi biliyo oda bana yeter..iyi akşamlar ,iyi sohbetler..kimse topikten ayrılmasın çok önceden yapmak istedim,şimdi gerçekten karar verdim..bundan sonra buraya yazmıycam topiğin huzuru açısından..duygsal şeyler yazmanında manası yok herkes bendeki değerini biliyo zaten..bilmeyeninde bundan sonra bilmesine gerek yok zaten..son olarak sevdiğim animasyonları yapim bari:)
:89::94::102::104::119::124::132:,,,,,:79::79::79::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?