şaka gibisin :))
duyarlı olalım, üzülmeyelim diye izlememezlik yapmayalım dedin ya
ben duyarsızım tamam, tartışma çıkmasın
tartışacak da değilim de zaten..
neyse bişi yazmim daha fazla, topikten çıkıyorum
iyi muhabbetler size kızlar
topik durulsun die konuyu değiştirmeyi başaramadım sanırım.
kızlar bebek kız olursa duru berra olacak
erkek olursa bayezid olsun diyoruz ablam bayezid güzel değil ağır bir isim diyor. babam amasya tarihi yazıyor, o da beğenir diye düşünmüştüm çünkü 2. bayezidin baya hatırası var burada. ne dersiniz* sizce de çocuğa yakışmayacak isim mi?
şaka gibi olan bence sensin .. Benim laf sokmaya falan ihtiyacım yok sana bişey söyleyecek olsam merak etme direk söylerdimm..ben sana dedim kendi adıma yazdım dedim duyarlı davranalım dedim..her söylediğim şeyde neden sana laf soktuğumu düşünüyosun onu hele hiç anlamış değilim zaten..seni sevmiyor olsam ,tamam haklısın diycem üzerine alınıyo diycem..neyse bencede uzamasın..
topik durulsun die konuyu değiştirmeyi başaramadım sanırım.
Kızlar bebek kız olursa duru berra olacak
erkek olursa bayezid olsun diyoruz ablam bayezid güzel değil ağır bir isim diyor. Babam amasya tarihi yazıyor, o da beğenir diye düşünmüştüm çünkü 2. Bayezidin baya hatırası var burada. Ne dersiniz* sizce de çocuğa yakışmayacak isim mi?
canım peygamber efendimizin değiştirdiği isim berre
biz berra yı tercih ediyoruz zaten duyuş açısından da anlam olarak da bereketli hayırlı demek
kuzum ikinizde birbirinizi yanlış anladınız yaaSen çok üzülüosun benim gibi ağlaya ağlayada olsa yinede takip ediosun izliosun.
Nigarda bakmak istemio dayanamıoum die.
şurda nerdeyse 10 saat tüm hafta konuşup dertleşiouz lütfen yapmayın böle. Benim hatrım için dicem bu ne kadar etkili tabiki bilemem :26:
Topikte tüm arkadaşlıklarımız için
Elfim başımızdakiler anca ceplerini doldurmaya bakıyo...
Hepimiz barış olsun, şehitler olmasın ..savaşlar olmasın istiyoruz tabikii..sadece bunu dile getiriş ve tepkimiz farklı olabilir...
canım ben şunu okumuştum
Peygamberimiz hanımlarından ikisinin ilk isimlerini değiştirmiştir. Biri Cüveyriye, diğeri Zeynep binti Cahş annemizdir. Her ikisinin ilk isimleri "Berre" idi. ayrıca üvey kızının adı da "Berre" iken onu "Zeynep" olarak değiştirmiştir. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir
bilmiyorum yaaa. şimdi kafam karıştı, hamile kaldığımdan beri hep kız olursa kesin bu dedik, sanki çocuğumun adı o ama değiştirmem gerekiyor gibi hissettim şimdi
hnm bu sinir ne acaba pkk istedigide buuuuuu
biz bile burda birbirimizi yiyiyoruz . şehit sayısını bile saklıyorlar insanlar ayaklanmasın diye. Bu nasıl mantık anlamadım yapabildikleri sadece bu. Aman millet ayaklanmasın bide onlarla uğraşmayalım mantığındalar.
hnm bu sinir ne acaba pkk istedigide buuuuuu
kusura bakmayin yanliş yere yazmişim galiba
diyanetten isim uygun ama müftü beyle bi konuşayım 5 dk sonra tekrar arayın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?