2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Önce ben gitmiştim ama şaka bir tarafa, benim bi yere gittiğim yok
sadece kaptırmiycam kendimi, gereksiz evham yapıyorum, işimden olucam dedim..
Funda her defasında şunu yapmak zorunda mısın?
Senin iş yerinde bol bol zamanın var, lütfen gel topikinin başına (topiğin neşesi olarak görüyor çoğu kişi seni burda)..
Bugünkü olay içinse, rahatsız olan yok yani.. Allahım yarabbim yaa :44:

aman ya kizlar niye tatsizlik yaratiyorsunuz

nektarcim sende yazacagin cümlelere dikkaat edersen iyi olur bazen kirici olabiliyorsun canim

bir kac kez zit yazilarinla karsilasmistim

neyse münakasa yapmak istemiyorum
sana karşıysa özür dilerim, keşke rahatsızlığını o an dile getirseydin
başkalarına karşıysa, herkes istediği cevabı gayet net verebiliyor.. sen takılma benle başkası arasında olanlara )
ay muhabbete bak, olaya bak :s
rahatsız olduğunu öğrenmiş olmam iyi oldu Sinemcim, hadi herkese

o zamanda yazdigim yaziyla belirtmistim

neyse gerek yok bu tarz tartismalara neyse ne gecti gitti bende söyledim bitti gitti#

simdi kavga edicek halimiz yok :)

kızlaaar
yarın sabah ben alıcam yoklamayı.
barış istiyoruz ama birbirimize kıyıyoruz.

bu arada gözlerim çok kötü evden gözlüğümü getirdim takıyorum şimdi. Dün duşa girdim belkim iyi gelir dedim. Sabah kalktım yine aynı içleri kupkuru..

Aranızda gözlüklü olan varmı?

yarenim hadi gözün aydın alyansınıza kavuşmuşsun allah kabul etsin canım okuduğun yasini

elfim benimde gözlüğüm var ama takamıyorum alışkın değilim benimde göz yaşlarım kirliymiş gözlerimin alerjisi var bide uzağı göremiyorum onun için

gitmeyecekmisin fundam bu bayramda anneler bekler bayramlarda gelsin çocuklarımız görelim hasret giderelim diye durumun müsaitse canım git

ya okuduklarıma inanmıyorum, inanmak istemiyorum. kızlar neler olmuş böyle??? demek burdan kopmak, bizden kopmak bu kadar kolay mı? yapmayın Allah aşkına... Fundaaaa, nekkk sizii bekliyoruz yok öyle gitmek arkana bakmadan.

( kaynanam ankarada diye ,k.pedere falan onlarda yemk yapıyom)

akşam eve gittim, yukarı çıktım yemek hazırlamaya....tam hazırlıcaktım melemen yapcaktım, dündednde yemekler vardı....tel çaldı k.peder annesindeymiş orda yicekmiş...bizde akşam babanelere uğrucaktık zaten yarın onlarda ankaraya gidiyo, görelim diye....

Ay bi sinirim bozuldu..babama değil ama ,babaneye

Biz insan değiliz sanki , insan derki kızım işten geldin zaten akşam uğrucaktınız gelin burda yiyelim diye demi, yokkk
Bi bozuldum bi bozuldum ağladım sinirden

eşimde üzülme aşkım onlar insan değilki falan diye teselli ediyo, bugün gidelim, yola gidicekler başka bişy istemiyom senden dedi..dua etsinler eşime yoksa gitmicektim...

Gittik 9,30 a geliyodu... " ayol nerde kaldınız" diyo..." e dedim anca, işten geldik yemek hazırla ye, sonra yarına ymek hazırl falan" dedim...
önümüze koydu çay poğaça..yemedimde içmedimde....

Eşime dedim ama 1 yudum suların içmem

bu arada babam bugün taburcu oldu (inş. bi daha dönmemek üzere )
canım geçmiş olsun inş. dediğin gibi tekrar hastane de yatış durumları olmaz.
Yemek yapim, eşim 10 da gelecekmiş, bu saat bile mutlu ediyo beni yaa olaya bak
ne güzel saat 10 gayet ii bi saat 1'e 2'ye göre. İş durumundan bi haber varmı yarın belli olacak demiştin ama!
bir kac kez zit yazilarinla karsilasmistim
neyse münakasa yapmak istemiyorum
bunları okuyunca diğer kızlar gibi şaşırdım bende ama sinem diğer yazdıklarında uzatmıcam demiş geçti gitti demiş bu da ii bişi. Ama fundaya kızdım yani hemen gitmeyi tercih etti.
aman allahım neler olmuş böyle şok oldum yazacak kelime bulamıyorum
valla bende şok oldum filizcim
kime günaydın dicemm bennnn :95: kimse yokkk
günaydın....

Off ya trendyoldaki çekimi geri almışlar daha zamanı var sanıyordum. U.S. Polodam ayakkabı beğenmiştim babet şeklinde 40 tl di dedim 20 tl ye gelir baktım çek yok

ben anlayamadım yaa
sen babaanne yemeğe gel demedi die mi bu kadar sinirlendin ve ağladın :26:
eşinin onlar insan değilki demesine de şok oldum bilmediğim başka şeyler olabilir ama bana biraz ağır geldi

Off ya trendyoldaki çekimi geri almışlar daha zamanı var sanıyordum. U.S. Polodam ayakkabı beğenmiştim babet şeklinde 40 tl di dedim 20 tl ye gelir baktım çek yok

inanmıoum sana yaa
bak boşa gitti dediler bu kız bunu kullanmıcak galiba hoooop geri aldılar
üzüldüm valla yaa neyse kısmet

:26: hadi yaaaa

ben anlayamadım yaa
sen babaanne yemeğe gel demedi die mi bu kadar sinirlendin ve ağladın :26:
eşinin onlar insan değilki demesine de şok oldum bilmediğim başka şeyler olabilir ama bana biraz ağır geldi

evet eşimin babaneleri oluyolar kendileri...aynen canım zaten regl olcam olamadım diye gerginim, ağladım işte :) diyebilirdi sizde gelin isterseniz diyeee zaten yemeğim var ama insan olarak sorması gerekirdi diye düşünüyorum..

bende öle sanki bişey varmış gibi ağlayınca eşimde sinirlendi öle dedi ve evet bilmediğin çok şey var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…