walla mıaman ya kizlar niye tatsizlik yaratiyorsunuz
nektarcim sende yazacagin cümlelere dikkaat edersen iyi olur bazen kirici olabiliyorsun canim
walla mıben senle hiç "konuşmuyorum ki" topikte Sinemcim, merak etme yazmiycam zaten :))
sana karşıysa özür dilerim, keşke rahatsızlığını o an dile getirseydinbir kac kez zit yazilarinla karsilasmistim
neyse münakasa yapmak istemiyorum
sana karşıysa özür dilerim, keşke rahatsızlığını o an dile getirseydin
başkalarına karşıysa, herkes istediği cevabı gayet net verebiliyor.. sen takılma benle başkası arasında olanlara)
ay muhabbete bak, olaya bak :s
rahatsız olduğunu öğrenmiş olmam iyi oldu Sinemcim, hadi herkese
günaydın kızlar. dün evdeki nette problem vardı yine, giremedim o yüzden. eşimin alyansını aldım, çok şükür tam istediğimiz gibi, yepyeni olmuş. içime sindi yani, eşim de çok sevindi. ilk aldığımız günkü gibi pırıl pırıl ve sağlam.
dilekcim iyi dileklerin için saol canım. 2012 yılında İzmir'de istediğimiz gibi bir ev bulabilmek için hepinizin dualarına ihtiyacım var canım. dün akşam kocişime çorba ısmarladım, o da fırında patatesli tavuk yaptı bana kıyak olsun diye, yanına pilav yaptım. bu akşam kocişe puding yapcam süpriz olsun. ne zamandır istiyordu. bir de dün akşam şehitlerimize yasin okudum, yapabileceğim tek o vardı, ben de kendimi öyle rahatlatayım dedim. Allah kabul etsin inşallah. hala aklıma geldikçe içim kan ağlıyor. dün bir de benim burda asker olan arkadaşım aradı, haberleri sordu. ona anlatırken çok kötü hissettim. o da asker sonuçta... Allah tüm askerlerimizi ve vatandaşlarımızı korusun bu it sürüsünden!!!
bu arada gözlerim çok kötü evden gözlüğümü getirdim takıyorum şimdi. Dün duşa girdim belkim iyi gelir dedim. Sabah kalktım yine aynı içleri kupkuru..
Aranızda gözlüklü olan varmı?
Kızlar annemle konuştum bu hafta ne kadar çabuk geçti dedim banada öyle geldi dedi ..bayram yaklaşıyo ya dahada çabuk geçer dedi ne alakası varki anne dedim sen geliceksin ya dedi..gitsem bi türlü gitmesem bi türlü hadi ben ne yapıyım şimdi
canım geçmiş olsun inş. dediğin gibi tekrar hastane de yatış durumları olmaz.bu arada babam bugün taburcu oldu (inş. bi daha dönmemek üzere)
ne güzel saat 10 gayet ii bi saat 1'e 2'ye göre. İş durumundan bi haber varmı yarın belli olacak demiştin ama!Yemek yapim, eşim 10 da gelecekmiş, bu saat bile mutlu ediyo beni yaa olaya bak
bunları okuyunca diğer kızlar gibi şaşırdım bende ama sinem diğer yazdıklarında uzatmıcam demiş geçti gitti demiş bu da ii bişi. Ama fundaya kızdım yani hemen gitmeyi tercih etti.bir kac kez zit yazilarinla karsilasmistim
neyse münakasa yapmak istemiyorum
valla bende şok oldum filizcimaman allahım neler olmuş böyle şok oldum yazacak kelime bulamıyorum
günaydın....kime günaydın dicemm bennnn :95: kimse yokkk
Biz insan değiliz sanki , insan derki kızım işten geldin zaten akşam uğrucaktınız gelin burda yiyelim diye demi, yokkk
Bi bozuldum bi bozuldum ağladım sinirden
eşimde üzülme aşkım onlar insan değilki falan diye teselli ediyo, bugün gidelim, yola gidicekler başka bişy istemiyom senden dedi..dua etsinler eşime yoksa gitmicektim...
Off ya trendyoldaki çekimi geri almışlar daha zamanı var sanıyordum. U.S. Polodam ayakkabı beğenmiştim babet şeklinde 40 tl di dedim 20 tl ye gelir baktım çek yok
Off ya trendyoldaki çekimi geri almışlar daha zamanı var sanıyordum. U.S. Polodam ayakkabı beğenmiştim babet şeklinde 40 tl di dedim 20 tl ye gelir baktım çek yok
ben anlayamadım yaa
sen babaanne yemeğe gel demedi die mi bu kadar sinirlendin ve ağladın :26:
eşinin onlar insan değilki demesine de şok oldum bilmediğim başka şeyler olabilir ama bana biraz ağır geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?