- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
eşim artık kendi dükkanımızı açmak istiyordu bu akşam dükkan devreden biriyle görüşecek. uygun fiyat verirse alıcaz, 25 bin kadar çıkarabiliyoruz, inşallah daha fazla istemez ve bebiş nasibiyle geliyordur
zaten bu kızgınlıklar kırgınlıklar ağlamalar o söylenen son sözlerden, yapılan son hareketlerden değil birikimlerden oluyor, zuzu bence bu yüzden dolmuş, taşmış artık.
eşim artık kendi dükkanımızı açmak istiyordu bu akşam dükkan devreden biriyle görüşecek. uygun fiyat verirse alıcaz, 25 bin kadar çıkarabiliyoruz, inşallah daha fazla istemez ve bebiş nasibiyle geliyordur
Kızlar ya halılarımı yıkamaya vereli çok olmadı ama açık renk diye çok kirlendi. Bu sefer ben silmek istiyorum ne ile silsem daha iyi olur
canım silince kir dibe gömülüyor diye ben hiç silmiyorum ama idareten sileyim diyorsan kosla kullan bence.
amin kızlar tşk
zuzucum benm kayınvalidem de öyle, yemeğe çağırıyorum 5 buçuk, 6da eve geldiğimi biliyor. 7 de geliyor, kurulup oturuyor ben telaşla uğraşıyorum masaya bi bardak su koyayım bu gelin hamile yoruluyor demiyor, yedikten sonrada masadan 1 adım ötedeki tezgaha bişey almıyor. eşime diyormuş ki hiç arayıp sormuyo gelmiyo tek başına. ben kışın günlük 8 euro veren kadın istihdamı kursuna gidiyordum, işte şu gün gitme gezmeye gidecez bugün gitme kesilsin paran şu geliyor yardım et falan diodu. utanıyomuş gelin gelemedi,kursa gidiyor demeye, o utanıyor diye ben günlük 18 liradan vazgeçecekmişim. hiç umrumda değil valla. yardım falan da etmesin. ben de artık ona etmiyorum.
İdareten silicem canım bayramdam sonra yıkatmaya vericem. perdeler kirli camlar mutfak dolapları kapılar offfffffffff çok iş var daha.
benim de perdelerim var ya. geçen bayram evde yokuz diye sallamıştım, bu bayram şart.
elfişim bence de halıyı en iyi koslayla temizlersin tatlım.
kızlar ben hasta oluyorum galiba ya. üşüyorum çok, ki burda öyle üşünecek bir hava yok. dün akşam da ateşim çıktı biraz. hapşurup durdum. sabah eşim benden erken kalkıp hazır çorbalardan yapmış banasıcak sıcak içtim sabah, iyi geldi.. ama şimdi yine üşümeye başladım:2::2::2:
kızlar ben hasta oluyorum galiba ya. üşüyorum çok, ki burda öyle üşünecek bir hava yok. Dün akşam da ateşim çıktı biraz. Hapşurup durdum. Sabah eşim benden erken kalkıp hazır çorbalardan yapmış banaSıcak sıcak içtim sabah, iyi geldi.. Ama şimdi yine üşümeye başladım:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?