2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zaten bu kızgınlıklar kırgınlıklar ağlamalar o söylenen son sözlerden, yapılan son hareketlerden değil birikimlerden oluyor, zuzu bence bu yüzden dolmuş, taşmış artık.

eşim artık kendi dükkanımızı açmak istiyordu bu akşam dükkan devreden biriyle görüşecek. uygun fiyat verirse alıcaz, 25 bin kadar çıkarabiliyoruz, inşallah daha fazla istemez ve bebiş nasibiyle geliyordur

zaten bu kızgınlıklar kırgınlıklar ağlamalar o söylenen son sözlerden, yapılan son hareketlerden değil birikimlerden oluyor, zuzu bence bu yüzden dolmuş, taşmış artık.

evet canım aynen,,, taaa başından beri verilen sözler tutulmadıki zaten hiç bizamn beklemedim bişeyler onlardan...onun içinde hiç yüzlerine vurmadım dile getirmedim..
geçen senede kaynanam ankaradaya gittiğinde bi arayıp sormadılar, beni aramasını değil 2 tane torunu 1 evladı var..ne yiyonuz ne içiyonuz sormadı daha da üstüne babama demişki... eşim için, hiç aramıyo gelmiyo bayadır

genede eşim babanesine nekadar kızıyosa bi okadar da çok seviyo

inşallah canım, hayılıysa beri, değilse geri olsun

Kızlar ya halılarımı yıkamaya vereli çok olmadı ama açık renk diye çok kirlendi. Bu sefer ben silmek istiyorum ne ile silsem daha iyi olur

amin kızlar tşk
zuzucum benm kayınvalidem de öyle, yemeğe çağırıyorum 5 buçuk, 6da eve geldiğimi biliyor. 7 de geliyor, kurulup oturuyor ben telaşla uğraşıyorum masaya bi bardak su koyayım bu gelin hamile yoruluyor demiyor, yedikten sonrada masadan 1 adım ötedeki tezgaha bişey almıyor. eşime diyormuş ki hiç arayıp sormuyo gelmiyo tek başına. ben kışın günlük 8 euro veren kadın istihdamı kursuna gidiyordum, işte şu gün gitme gezmeye gidecez bugün gitme kesilsin paran şu geliyor yardım et falan diodu. utanıyomuş gelin gelemedi,kursa gidiyor demeye, o utanıyor diye ben günlük 18 liradan vazgeçecekmişim. hiç umrumda değil valla. yardım falan da etmesin. ben de artık ona etmiyorum.

Kızlar ya halılarımı yıkamaya vereli çok olmadı ama açık renk diye çok kirlendi. Bu sefer ben silmek istiyorum ne ile silsem daha iyi olur

canım silince kir dibe gömülüyor diye ben hiç silmiyorum ama idareten sileyim diyorsan kosla kullan bence.

ya bende sinir olurum öle şeye...misafiri sana güvenip mi çağırıyomuş...sen içinden gelirse zaten gidersin ki , kursun varmışş

babanede öle , bişey yapsın canı bişey istesin, hemen kaynanamı arar gel yap diye... bu pazar niye gelmediniz şu pazar niye gelmediniz yazık yanii ben kaynanama üzülüyom...
o bana hiç öle şeyler yapmıyo valla Allah var

sanki utanılcak bişey yapıyosun da, utanıyomuş

İdareten silicem canım bayramdam sonra yıkatmaya vericem. perdeler kirli camlar mutfak dolapları kapılar offfffffffff çok iş var daha.

ay neden hatırlattın, benimde perdeler yıkancak

ramazan bayramına yıkıcaktım ,kaldı canım istemedi :)

benim de perdelerim var ya. geçen bayram evde yokuz diye sallamıştım, bu bayram şart.

elfişim bence de halıyı en iyi koslayla temizlersin tatlım.

günaydın kızlarr.

dilsadcım inş. bebek kısmetiyle geliyordur dediğin gibi. Eşin kendi yeri olursa çok daha rahat eder, gerçi bir dükkanın sorumluluğunu üstlenmek de çok zor ama ne de olsa kendi işinin başında olacak inş. olur cnm..

ben de halılarımı hiç silmedim. yani tamamını. bi şey dökülürse hemen koslaysa siliveriyorum o kadar.ama geel anlamda silme yapmadım hiç.ayramdan önce benim de perdeler yıkanacak camla silinecek. mutfağın halısını da yıkatmaya vericem geçen sefer elimizde yıkamıştık tam istedğim gibi olmadı.

kızlar ben hasta oluyorum galiba ya. üşüyorum çok, ki burda öyle üşünecek bir hava yok. dün akşam da ateşim çıktı biraz. hapşurup durdum. sabah eşim benden erken kalkıp hazır çorbalardan yapmış bana sıcak sıcak içtim sabah, iyi geldi.. ama şimdi yine üşümeye başladım:2::2::2:

dilşadcım bu arada inşalla hayırlısı olur dükkan konusunda. bebişin kısmetine olur umarım.

Canım grip başlangıcı gibi galiba. dikkat et kendine. Ihlamur varsa iç bi tane.

Bugün okulun yokmu ayşam..

bu arada nasıl gidiyor canını sıkan durumlar oluyormu. Karşılarında gencecik öğretmen görenlerin tepkisi varmı ?

affin kocana :)))

inşallah grip olmadan geçirirsin hemen yaa

yaa oralarda taylond mu ne varya grip tozu hani...onlardan al iç

bildiğim kadarıyla yok ama, ben mutfağı bir karıştırayım canım, saol.

bu akşam 1 aydır her cuma yatılı gelen arkadaşlar geliyor :) ama çiğ köfte yapacak, yarın da getirdikleri temizlik robotuyla halılarımı yıkayacak iki sevgili :)
dün gece karnıyarık için patlıcanları kızarttım, cicibebeli tatlı yaptım. karnıyarık içi için kıyma hariç malzemeleri doğrayıp dolaba attım gidince hemen kavurcam, eşim kartla al kıymayı ama yarım kilo al dedi yeter zaten 4 kişiyiz. mercimek çorba ve pilav yapcam. elma kompostosu da yaptım akşaaam azcıkk tarçınlı :) cacık ve salata yapcam, açılmamış 5 lt şalgam suyumuz vardı dolaba attım sabah. çiğköfteyle ii gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…