2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dükkan konusunda tşk kızlar.
biz de kosla aldık ama makina için olanı. 9.90 a aldık elde olan ne kadar bilmiorum.

ha bi de ıspanaklı gül böreği yapcam, sosyete mantısı olandan :)

canım o kadar şeyi yiyince çiğ köfteye yer kalmayacak

Bencede elfiii

ama pilavın yanına başka bişe yapmıyorum bakın
sabaha da belki keşkek yaparım. bilio musunuz keşkeği?

evet sinemcim misafirim var akşama ve sabaha :)
bebişe ve anneciğine afiye olsun ismin ne koyacaksınız?
zuzu, her yerde farklı yapılıyor aynı mı acaba benm eşimde yemezdi ama benm yaptığımı 2 tabak yiyor kayınvalide çatlıyor, 20 sene yediremedim sen yediriyorsun diyor, eşimde benm hanım güzel yapıyo da ondan dior :) ben yağda salçayı ve eti kavuruyorum yarma nohut ve su ekleyip baharat koyup düdüklüyü kapatıyorum 1 buçuk saat sonra açıyorum. servis yaparken tabaklara kızdırılmış tereyağı ve kırmızı toz biberle koyuyorum. ben çok seviyorum ama damak tadı tabii.

valla canim degismez ise eger berk düsündük.

merhaba herkese nasılsınız

ben biraz rahatsızım boğazlarım şişmiş ağrıyor bynum tutuldu ses falan gitti hasta oluyorum galiba

akşam okudum yazamadım .

herkes gergin sıkıntılı üzüntülü istemeden arkadaşlar üzerine alınmış birbirlerinin sözlerini fundam nekim biraz sakinleşin ama geri dönün buraya gelmeden olmaz siz

valla bilmiyom canım...burda genelde dediğim gibi düğünde falan olduğundan...kazanlarla yapıyolar... Dövüyolar 2 kişi falan kocaman tokmaklarla :)

ama denemek lazım kendim için değilde, anneme yapayım :)

valla bilmiyom canım...burda genelde dediğim gibi düğünde falan olduğundan...kazanlarla yapıyolar... Dövüyolar 2 kişi falan kocaman tokmaklarla :)

ama denemek lazım kendim için değilde, anneme yapayım :)

biz öyle ezip dövmüyoruz. damak tadı canım. benm canım istedi sabah kahvaltı tabağı hazırlayıp kaselere de bundan yapıp koyayım. konuşunca iice aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…