- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Canım o kadar şeyi yiyince çiğ köfteye yer kalmayacak
bu akşam 1 aydır her cuma yatılı gelen arkadaşlar geliyor :) ama çiğ köfte yapacak, yarın da getirdikleri temizlik robotuyla halılarımı yıkayacak iki sevgili :)
dün gece karnıyarık için patlıcanları kızarttım, cicibebeli tatlı yaptım. Karnıyarık içi için kıyma hariç malzemeleri doğrayıp dolaba attım gidince hemen kavurcam, eşim kartla al kıymayı ama yarım kilo al dedi yeter zaten 4 kişiyiz. Mercimek çorba ve pilav yapcam. Elma kompostosu da yaptım akşaaam azcıkk tarçınlı :) cacık ve salata yapcam, açılmamış 5 lt şalgam suyumuz vardı dolaba attım sabah. çiğköfteyle ii gider.
ha bi de ıspanaklı gül böreği yapcam, sosyete mantısı olandan :)
canım o kadar şeyi yiyince çiğ köfteye yer kalmayacak
Günaydinnn
herkese
günaydın canım nasıl bebiş
ama pilavın yanına başka bişe yapmıyorum bakın :d
sabaha da belki keşkek yaparım. Bilio musunuz keşkeği?
evet sinemcim misafirim var akşama ve sabaha :)
bebişe ve anneciğine afiye olsun ismin ne koyacaksınız?
zuzu, her yerde farklı yapılıyor aynı mı acaba benm eşimde yemezdi ama benm yaptığımı 2 tabak yiyor kayınvalide çatlıyor, 20 sene yediremedim sen yediriyorsun diyor, eşimde benm hanım güzel yapıyo da ondan dior :) ben yağda salçayı ve eti kavuruyorum yarma nohut ve su ekleyip baharat koyup düdüklüyü kapatıyorum 1 buçuk saat sonra açıyorum. servis yaparken tabaklara kızdırılmış tereyağı ve kırmızı toz biberle koyuyorum. ben çok seviyorum ama damak tadı tabii.
evet sinemcim misafirim var akşama ve sabaha :)
bebişe ve anneciğine afiye olsun ismin ne koyacaksınız?
Zuzu, her yerde farklı yapılıyor aynı mı acaba benm eşimde yemezdi ama benm yaptığımı 2 tabak yiyor kayınvalide çatlıyor, 20 sene yediremedim sen yediriyorsun diyor, eşimde benm hanım güzel yapıyo da ondan dior :) ben yağda salçayı ve eti kavuruyorum yarma nohut ve su ekleyip baharat koyup düdüklüyü kapatıyorum 1 buçuk saat sonra açıyorum. Servis yaparken tabaklara kızdırılmış tereyağı ve kırmızı toz biberle koyuyorum. Ben çok seviyorum ama damak tadı tabii.
valla bilmiyom canım...burda genelde dediğim gibi düğünde falan olduğundan...kazanlarla yapıyolar... Dövüyolar 2 kişi falan kocaman tokmaklarla :)
ama denemek lazım kendim için değilde, anneme yapayım :)
valla canim degismez ise eger berk düsündük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?