2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

havuc pataates sogan atiyorum icine beraber kaynatiyorum

daha sonrada robottan geciriyorum

salcami ve az birsey de unumu kavuruyorum nane ile birlikte sonra mercimek corbasini icine doküp kaynatiyorum

ben de böyle yapıyorum ama nane koymuyorum içine. üstüne ya acı toz biber ya da naneyi kzdırıp serviste koyuyorum.

ablam şöyle yapıyor onunki gibi güzel bi mercimek çorbası da hiç bi yerde yemedim:
TAVUK ETLİ MERCİMEK ÇORBASI
2 orta boy patates
2 havuç
... 1 orta boy soğan
yarım yemek kaşığı salça
1 tavuk göğüs
yarım kase kırmızı mercimek
yarım kase sarı mercimek
yarım kase kırık pirinç
tuz
Patates ve havuçları ister minik küp şeklinde doğrayın ister rendeleyin (kaseler en küçüklerden avuç içi kadar olanlardan) mercimek ve pirinçleri yıkıyoruz soğanları küp doğrayıp tereyağı ve salça ile kavuruyoruz üzerine diğer bütün malzemeleri ekliyoruz ve küçük boy düdüklünün maksimum seviyesine kadar su ekliyoruz 20 dk kadar pişiriyoruz,pistikten sonra blendırdan geçiriyoruz.kıvamına bakıp eğer koyu ise biraz sıcak su ekleyebiliriz.

ben yemeğe geçiyorum kızlar rosto köfte yayla çorba ve pilav var hepinize afiyet olsun

Son düzenleme:
canım sıkılıyor. bizim patron sabah sabah yine destan gibi uyarı yazdırdı bana. döşemiş yine. ah Türkiye'de olacaktım, ben de ona döşerdim ama insanın burda eli kolu bağlı kalıyor maalesef. sesini çıkartamıyorsun. o kadar yoğun çalıştık bir teşekkür edilmedi, işler azalınca hemen uyarı yazısı

çok fena acıktım 5 dk. sonra yemeğe gidicem ve gelince bi süre işlerimi bitiricem. Gelemicem

İyi Sohbetler kızlar..

Dışarda güneş yakıyo, biz içerde klima çalıştırıyorz ya :))

şimdi denizkenarından geldim..oturduk arkadaşla çay içtik...10 dk oturduk yüzüm resmen gerildi güneşten...böyle bi muhteşem hava var burda :))

aynen burda da canım.
benm bulaşıklık paslanmaya başlamış, yenisini almaya gittim, bunaldım sıcaktan.

slm millet, herkes iyimi ?

geçmişe göz attım biraz topikte iç savaş çıkmış , arkadaşlar arasında olur böyle yanlış anlaşılmalar ,

herkes üzüntülüydü ondandır. haftasonu iyi olur herkes.

seninkide kron du galiba...

Bende paslanmaz diye aldım ( adam öle sattı) ama paslandı....gidip plastik alcam bende

evet canım bana da öle sattı. 1 yıl dayandı işte. ben de plastik almaya gittim ama alamadım. şeffaf gibi istiyorum ben beyaz olacak ama. renkliler vardı bi de net beyaz vardı. almadım.

haftasonu okadar çok yapmam gereken iş varki anlatamam.

evin temizlenmesi lazım ve bana temizliğe gelen kadın ameliyat olacakmış abla 5/6 ay temizliğe gelemem dedi, kaldım ortada

bende nasılsa kadın gelecek diye, bide yine mesailerden hep geç çıktım diye, bu hafta hiçbirşeye elimi sürmemiştim , herşey şimdi birikti, çamaşır, ütü, evi

silme süpürme , perdeler, halılar için kayınvalideden halı yıkama makinesi almıştım oda var. bu hafta zaten eve hep 10 larda gittim acayip yorgunum ,

bunların hepsini nasıl yapıcam ben yaa

burada dışarıda güneş var, millet rahat geziyor. ama ben içeride üşüyorum ya. hiç sevmiyorum üşümeyi. yarın da hava böyle olur inşallah. güzelll bir temizlik yapmak istiyorum şöyle camı pencereyi açıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…