2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfişim sendeki gelcek kaygısının en az 2 misli var bende. düşünsene daha mobilyalarımız bile yok. şuanda gurbetteyiz, yaşım 28 olmak üzere ve çocuk da yok. daha dönüş yapcaz, ev almaya çalışcaz, mobilya alcaz. hepsini düşündükçe inanılmaz karamsar oluyorum. arada bir diyorum bari bebiş yapsak da, biri aradan çıkmış olsa. bebişi de ev yok, mobilya yok nasıl dünyaya getireyim? karman çormanım, bazen çok üzülüyorum. ama zamana bırakmak dışında yapabileceğim hiç birşey yok şuan için. sen de zamana bırak canım, Allah'tan hayırlısını dileyip, dua etmek en güzeli.

başım ağrıyo ((

çok işim var...bugü arkiye gidicekttik kızlarla , ben gidemicem galiba..mesai yapmam lazım....

elfi benim daha 1 bilanço 6 işletme kdvlerim var (( ve o yeni gelen şirket

pazartesi son nasıl yetişcek...bugün bitirmem lazım hepsini ((((

dün o kadar çok ağladım ki rahatladım ama içime atmaktan çok dolmuşum meğerse. Kayınvalidem gelmezse bizde eşya alıcaz gelse bile en azından perdesiydi kornişiydi bir sürü masraf olacak. senin içinde çok zor ama bende yakında 26 olucam ne kadar çok isterdim çocuğum olsun şimdi. Ama hayat şartları böyleyken sadece beklemek gerekiyor. Bende artık kötü düşünmeyip hep dua edicem. Hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.

Canım bende bugün sallıyorum işleri ama pazartesi bi başlıcam ki sorma. o hafta pek gelemicem bende. geçici vergileri unutma zuzum. Önümüzdeki hafta işlerimize odaklanalım.

az kaldı... evde güzel bir temizlik yapıp hemen arkasından ıspanaklı börek yapmayı planlıyorum kızlar

herkese iyi tatille

hayırlı olsun dilşadcım...

nekadara anlaştınız ayıptr sorması:)

...
ben daha işteyim kızlar ve 1 saat daha burdayım
sonra anneme uğrucam 5 dk bişeyler atıştırcam...arkinin bebeği oldu onu görmeye gidicez kızlarla

25 bin canım ama bu sadece hava parası. Tşk ederim. Amin inşallah hayırlı olur.

merabalaar bende 2010da evlenenlerdenim nişanlılık sürecim baya çetin geçti:):) eşimle sorunum yoktu ama ailesi ikimizinde canını yakıyodu allahtan eşim bana ben eşime destek olduk ve mutlu sona ulaştık...ewlenmeden ewimizi aldık öyle çok bi borcumuz yok benim ailem hep destekti zaten bi çok şeyde bize şimdi hamileyim ve ailem çok hoş karşılamadı tamam bende çok hoş karşılamadım ama ne bilim koydu sanırım hep destekken böyle tepki vermeleri annemle konultum kızım çocuğun olmasına sewindim zamanlaman yanlış tamam mutlusun ama borcunuz war sen işe yeni girdin en azından bi güvenceniz olmasını istedim biz elimizden geleni yaparız zaten bunun için yaşıyoruz ama zamanın çok kötü seni şimdi hamilesin diye işten çıkarsalar napıcaksın benim gönlüm gözünün gördüğünü canının istediğini alman seni düşünüyorum ben falan dedi ama koydu işte

hayirlisi olsun canim insan bir yerden sonrada cocuk istiyor 1sene gectikten sonra.

3 -4 ay daha erteleseydiniz en azindan yine 1 sene gibi calisirdin hamileykende.

nekadarlik hamilesinn canim ?

iyi pazarlar kızlar...

dilşadcım dükkanınız hayırlı olsun canım, inşallah bebişin bereketiyle geliyordur

rutubet canım merak etme, torunlarını kucaklarına alınca bu düşündüklerinin hepsini unuturlar. sanırım sizin için de süpriz bir bebiş olmuş. annene bunu anlat, anlayış gösterir canım.

hayirlisi olsun canim insan bir yerden sonrada cocuk istiyor 1sene gectikten sonra.

3 -4 ay daha erteleseydiniz en azindan yine 1 sene gibi calisirdin hamileykende.

nekadarlik hamilesinn canim ?

ewlendiğimden beri çalışıyorumki sadece iş değiştirdim 2 aylık hamileyim bende istemiyodumki korunurken oldu napıım allahın taktiri

ahh ahhh

kizlaar bizde dönücez diyoruz 4 seneye kadar aynen bizimde türkiyede ev yok ev alincak esyaa

offf dünyanin paraasi düsünüyoruz hep burasi rahat issiz olsan devlet parani veriyor amma türkiyede öyle degil.

bende seneye calisicam artik cocugu kaynanama birakicam 9 aylik falan olmus olur ben calisana kadar zaten cocugum. 4-5 saat isler oluyor fabrikallarda ins. denk gelir cünkü cocuk olunca dogal olarak masrafda artiyor.

birde türkiyeye gidip gelmek cok masraf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…