elfişim sendeki gelcek kaygısının en az 2 misli var bende. düşünsene daha mobilyalarımız bile yok. şuanda gurbetteyiz, yaşım 28 olmak üzere ve çocuk da yok. daha dönüş yapcaz, ev almaya çalışcaz, mobilya alcaz. hepsini düşündükçe inanılmaz karamsar oluyorum. arada bir diyorum bari bebiş yapsak da, biri aradan çıkmış olsa. bebişi de ev yok, mobilya yok nasıl dünyaya getireyim? karman çormanım, bazen çok üzülüyorum. ama zamana bırakmak dışında yapabileceğim hiç birşey yok şuan için. sen de zamana bırak canım, Allah'tan hayırlısını dileyip, dua etmek en güzeli.
başım ağrıyo((
çok işim var...bugü arkiye gidicekttik kızlarla , ben gidemicem galiba..mesai yapmam lazım....
elfi benim daha 1 bilanço 6 işletme kdvlerim var(( ve o yeni gelen şirket
pazartesi son nasıl yetişcek...bugün bitirmem lazım hepsini((((
canım bende bugün sallıyorum işleri ama pazartesi bi başlıcam ki sorma. O hafta pek gelemicem bende. Geçici vergileri unutma zuzum. önümüzdeki hafta işlerimize odaklanalım.
evett
Görüşürüzzzz
merabalaar bende 2010da evlenenlerdenim nişanlılık sürecim baya çetin geçti:):) eşimle sorunum yoktu ama ailesi ikimizinde canını yakıyodu allahtan eşim bana ben eşime destek olduk ve mutlu sona ulaştık...ewlenmeden ewimizi aldık öyle çok bi borcumuz yok benim ailem hep destekti zaten bi çok şeyde bize şimdi hamileyim ve ailem çok hoş karşılamadı tamam bende çok hoş karşılamadım ama ne bilim koydu sanırım hep destekken böyle tepki vermeleri annemle konultum kızım çocuğun olmasına sewindim zamanlaman yanlış tamam mutlusun ama borcunuz war sen işe yeni girdin en azından bi güvenceniz olmasını istedim biz elimizden geleni yaparız zaten bunun için yaşıyoruz ama zamanın çok kötü seni şimdi hamilesin diye işten çıkarsalar napıcaksın benim gönlüm gözünün gördüğünü canının istediğini alman seni düşünüyorum ben falan dedi ama koydu işte
hayirlisi olsun canim insan bir yerden sonrada cocuk istiyor 1sene gectikten sonra.
3 -4 ay daha erteleseydiniz en azindan yine 1 sene gibi calisirdin hamileykende.
nekadarlik hamilesinn canim ?
elfişim sendeki gelcek kaygısının en az 2 misli var bende. düşünsene daha mobilyalarımız bile yok. şuanda gurbetteyiz, yaşım 28 olmak üzere ve çocuk da yok. daha dönüş yapcaz, ev almaya çalışcaz, mobilya alcaz. hepsini düşündükçe inanılmaz karamsar oluyorum. arada bir diyorum bari bebiş yapsak da, biri aradan çıkmış olsa. bebişi de ev yok, mobilya yok nasıl dünyaya getireyim? karman çormanım, bazen çok üzülüyorum. ama zamana bırakmak dışında yapabileceğim hiç birşey yok şuan için. sen de zamana bırak canım, Allah'tan hayırlısını dileyip, dua etmek en güzeli.
ewlendiğimden beri çalışıyorumki sadece iş değiştirdim 2 aylık hamileyim bende istemiyodumki korunurken oldu napıım allahın taktiri
saglik olsun olmus artik bir kere
bende 28 haftalik hamileyim.
ne is yapiyorsun ?
bi inşaat firmasının satış ofisinde satış danışmanıyım şimdilik iş yerinden kimseye söylemedim:):) karnım belli olana kadar söylemicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?