- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bioxcin den numunelerim geldi :)
bugün kimsenin havası yerinde değildi sanırım. yarın da çoğunluk yarım gün çalışıyor. umarım pazartesi günü herkes burda olur ve eskisi gibi güzel muhabbetlerimize döneriz kızlar.
günaydın Kızlar
Dün gece bende bi sinir harbi yaşadım resmen Ortada hiç bişey yokken 2 saat boyunca ağladım. Gelecek kaygısı var bende evin kredisi çocuk olursa kim bakacak annem bize uzakta oturuyor kaynanam hastalığı bahane ediyor falan derken sinirlerim boşaldı eşimle 2 saat boyunca konuştuk sonuç herşeyi oluruna bıraktık sabah keyfim yerinde uyandım saçlarımı yıkadım tabi kaynana yine banyoyu işgal etmişti 6 da uyanıyor elini yüzünü yıkaması dişlerini fırçalaması 1 saat sürüyor uykuda kalmış galiba bekledim onu. Saçlarımı yıkadım jöle sürdüm dalgalı yaptım geç kaldık tabi neyse evden çıktık suratı 5 karış oralı olmadım hiç. Boğazı arıyordu öksürüp duruyordu bizde geç kaldığımız için acele ediyorduk sormadık hiç halini ona bozuldu galiba.
Tabi şimdi eşim aradı yine moralim bozuldu. Görümcem geçen hastaneye gitti içinde kızının bi künyesi bi bileziği olan keseyi eşime vermiş eşimde sanırım kaybetmiş bulamıyormuş. bide git onları al şimdi
günaydın canımm
onları insan düşününce elfim kafayı yiyor bencede zamana ve oluruna bırak düşündükçe ve plan yapmaya çalıtıkca olmayıncada insan daha çok yıpranıyor sen elinden geleni yap allahım bunları görüp muhakkak işlerinde sana bir çare sunacaktır kaynananıda boşver işe geç kalmışın bide onunlamı uğraşıcaksın o söylesin nolcak yani o sana soruyomu nasılsın diye .eşin hatırlamıyormu canım nere koyduğunu evdeyse muhakkak bulunur nereye gidecek işyeri ne arabaya baksın iyice bi yerden çıkar muhakkak
günaydın Kızlar
Dün gece bende bi sinir harbi yaşadım resmen Ortada hiç bişey yokken 2 saat boyunca ağladım. Gelecek kaygısı var bende evin kredisi çocuk olursa kim bakacak annem bize uzakta oturuyor kaynanam hastalığı bahane ediyor falan derken sinirlerim boşaldı eşimle 2 saat boyunca konuştuk sonuç herşeyi oluruna bıraktık sabah keyfim yerinde uyandım saçlarımı yıkadım tabi kaynana yine banyoyu işgal etmişti 6 da uyanıyor elini yüzünü yıkaması dişlerini fırçalaması 1 saat sürüyor uykuda kalmış galiba bekledim onu. Saçlarımı yıkadım jöle sürdüm dalgalı yaptım geç kaldık tabi neyse evden çıktık suratı 5 karış oralı olmadım hiç. Boğazı arıyordu öksürüp duruyordu bizde geç kaldığımız için acele ediyorduk sormadık hiç halini ona bozuldu galiba.
Tabi şimdi eşim aradı yine moralim bozuldu. Görümcem geçen hastaneye gitti içinde kızının bi künyesi bi bileziği olan keseyi eşime vermiş eşimde sanırım kaybetmiş bulamıyormuş. bide git onları al şimdi
günaydın herkese kızlarrr
elficim sormuşsun ya alıntı yapmamışım, cnm orda nerdeyse bütü öğretmenler gen, hepsi öğrenci gibi duruyor zaten, o yüzden beni pek garipsemediler. ama beni tdaha tanımayan öğretmenler odaya girdiğim zaman öğrenci zannediolar falan :)))
şimdilik öğrencilerimle aram iyi, inş. hep böyle olur
cnm sanırım bu genel olarak kayınvalidelerin doğasında var, ya da hepimizin doğasında var diyim. illa ki bizi kendi çocuklarından ayırıyorlar, ama biz de yani onlara kendi annelerimiz gibi davranamıyoruz. benim elimde diil mesela, annem gelse bu oda ne dağınık böyle dese mesela "amaan anne toplarım bi ara" falan der geçerim alınmam, ama k.valide bunu dese bozulurum.
o yüzden k.validenin tavırlarını pek de dikkate alma öyle çok da üstüne düşme ki kendini bi şey zannetmesinnası alışırsa öyle gider çünkü, habire sizden bi şey beklemesin.
gelecek oalayı şu an için sanıyorum çoğumuzda muallakta. ama cnm en azından kendi evinizi almak gibi bi girişimde bulundunuz bu bile güzel bi şey. ilerde inş. zamanla daha da rahata çıkarsanız belki kredileri daha fazla fazla yatırıp daha erken zamanda bitirirdiniz belli mi olur. şimdiden böyle üzme kendini(((
günaydınnn...
elfim üzülme canım
inşallah bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?