2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

en iyisi :)

nerede yasiyorsun kac yasiindasin biraz kendine bahsedermisin

24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sen yurt dışındasın sanırım yurt dışında doğum yapmayı düşünüyorum bende nasip tabi bakıcam eğer durumlar müsait olursa tabi:):) en azından çocuğumun biraz güvencesi olur die...

bende 24 yasindayim

evet yurtdisinda yasiyorum.

tşk ederim canımm inşallah hayırlı olur hakkımızda. bizim ve bebeğimiz için.

günaydın kızlarrr... yepyeni bir haftaya hazır mısınız bakalım??? haftaya sabah jimanstiğiyle başlıyoruz

Günaydın kızlar....

C.ertesi gece regl oldum..pazar tüm gün evdeydim biara güneş çok güzeldi dışarda yürüdüm çok iyi geldi

Fırında makarna yaptım, eşim bayıldı :))) ama yarısından çoğu kaldı başka yemekte vardı...bende dolaba attım, gidince fırına atcam ısıtcam bişey olmaz heralde....

Van da 7,2 deprem olmuş kızlar, dün gece ağla ağla izledim Insan ların korkusu falan yıkılan binalar,,,içlerinden çıkan insanlar ((

hele bitanesini çıkardılar çocuk şoka girmiş..kardeşim öldü kardeşim öldü diyo...ölmedi diyolar öldü öldü diyo
Ve 5 şehidimiz daha varmış gece çok huzursuz uyuduk eşimle...eşim diyo biz sıcak yataktayız o insanlar sıfır derecede sokaktalar ((( vanda sıfırın altındaymış

Günaydın Kızlar

Bende çok üzünütülüyüm ölü sayısı git gide artıyor. Çarşamba günü kar yağacakmış bide. Allah yardımcıları olsun

Amin (

ben en çokda şundan korkuyom...kar yağarsa arama çalışmaları nasıl oluvak ((( enkaz altındakiler nasıl çıkarılcak (((

günaydın kızlar
bu hafta 'kara bir haftaydı' milletimiz için. rabbim yardımcıları olsun, vatanımızı daha kötüsünden korusun artık.
biz birazdan dükkan için kredi çekmeye gitcez. :18:

biten kara haftadan sonra bu haftaya da pek ii başladığım sölenemez

dilşadcım dükkanınız hayırlı uğurlu olsun
yarenay ve elfi okudum hayat endişelerinizi hepimizde var bu düşünceler tabiki
düşünsen bi türlü düşünmesen başka türlü :26:
zaman ve imkanlar tüm herşeyi değiştirip düzeltebilir. O yüzden şimdiden kendinizi çok fazla düşünüp bunaltarak şuanki yaşamınızı olumsuz hale getirmeyin derim. Hıı sen yapabilio musun derseniz tabi ki ben senin gibi bazen saatlerce ağlıoum elfim ama geçio umarım hepimizin hayatı istediği noktaya gelir.
rubet sende hg aramıza

hoşbulduk canım ne güzel herkes birbirini tanıyo burda ben daha yeni buldum bu siteyi çokta güzel şeyler varmış hem arkadaş ediniyorum hem öğreniyorum çok sevdim wallahi akşam haberleri izleyememiştim hamile olduğum için işten döner dönmez yatıyorumda...sabah gördüm vanda deprem olmuş aayy nasıl korktum en yakın aile dostumuzun kızı ercişe gelin gitmişti sabah sabah nası aradığımı bilmiyorum allaha şükürler olsun bişeyleri yokmuş çok sevindim

rubetcim izleme tabi bebiş için kötü olmasın bide ben gibi çok sulugözsen hiç izleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…