- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
rubetcim izleme tabi bebiş için kötü olmasın bide ben gibi çok sulugözsenhiç izleme
Bu arada atlamışım ya rubet hoşgeldin aramıza. Bebişinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
Van'daki depremde ölü sayısı 217'yi bulmuş ve daha enkaz çalışmaları devam ediyor. Allah bu soğukta yardımcıları olsun ya.
kızlar bol'u merak ediyorum ya, ne zamandır girmiyor.
allah yardimcilari olsun
cok üzüldüm cok insan öldü
terör,deprem
allah yardimcimiz olsun
bende merak ediyorum doğum yaptımı acaba?
bendeee :18:..................
Benimde bu haftasonum farklı geçti cumartesi kardeşlerimle buluşup bakırköy pazarına gittik. baya gezindik eve çok yorgun gittim. eşim balık yapmıştı bende canım helva istiyordu aldım. evide dağıtmıştı biraz topladım oturduk sohbet ettik tv seyrettik güzel bi gün geçirdim pazar günüde 11 de kalktım bi güzel yıkandım kahvaltıyı hazırladım sonra dedim bugün temizlik yapayım . beyaz eşyaları dolapları sildim ondan öncede evi süpürmüştüm. Haftaya evi temizlicem mutfak bitti bi tek buzdolabı kaldı onuda bu akşam silicem dün akşam düğüne gittik kimseleri yoktu diye mecburen oynadık eşimin sınıf arkadaşı ve aileler samimi. almanyada akrabaları kız tarafıda çok azdı. Dedik bari oynayalım güzel olsun düğünleri.
Eşime sitem ettim çağırdım gel yatak örtüsünü serelim diye dedim bundan sonra 100 tl temizlik ücreti arıyıcaz ben yetişemiyorum tekim ve ev büyük. Hergün kafamda plan yapıyorum nereleri temizlesem hangi gün ne yapsam diye. eşimde diyor ben yapayım temizliği 100 tl bana ver ben evi temizlerken kimseden para alıyormuyum diye biraz hırladım gürledim. kendi haline bıraktım odanın kapısınıda kapatıyor sanki ayıp bişey yapıyormuş gibi gizli saklı eline bezlerde aldı odada ne iş yapıyor acaba diye merak ediyordum bi ara gittim odanın bi güzel tozunu almış benden güzel yapmış bazanın altını açmış hurçları tek tek düzenliyordu hoşuma gitti benimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?