bizim patron çok gergin bu aralar. neye kızacağını bilemiyoruz. gezinip duruyor ortalıkta, laf sokacak birini arıyor belli. dikkat çekmeyim diye giremiyorum
ya benim kışlık yazlık olayıda duruyor ya. Çok iş var çokkk
ohh ne güzel ya benim esim hic bir seye elini sürmez valla
yyemegini yer kalkar bir tabak bile yerinden kaldirmaz sinir oluyorum bende diyorum ben bu halimle evi temizliyorum insan bir isin ucundan tutar ama hic takan yok
bende cumtsi günü gardolabi döktüm ama belimmin agrisida mahvetti beni yorruldum baya bir yazliklari kaldirdimn kisliklari cikardim sildim dolabi falan bittim yani
sonrada esimin amcasi aradi mangal yapicaz gelin diye yemmek derdinden kkurtuldum allahtan ogün
çoğu aynı valla. benimkide hasta die pazar günü yardım etmez nası olsa dedim. cumartesi cam sil perde yıka. kırlent yıka dolapları temizle haliları topla yıkamaya ver derken mahvoldum pazar günüde birlikte alışveriş yaparız dedim kıyafet falan alalım eşime die tam hazırlanıouz. arkadaşlar aradı size gelcez die benimkide tmm dedi delirdim ben yaa alışverişten sonrada evin bi kaç yerine silikon yapılcaktı. onları yapmadan yatmak yok ona göre misafir çağır dedim. Neyse biz alışveeriş yaptık arkadaşın eşi geldi ben kızla gezdim alışveriş yaptım eşimde erkek erkeğe arkadaşlarıyla takıldı sonra gelip bizi aldılar bize gittik çay pasta börek kuruyemiş meyve tatlı vs derken yine yoruldum. Sonra gece yarısına kadar silikon yaptık sağ sola ve bugün çok yorgunum. ve bademciklerim şişti eşimden mikrop bulaştı galiba
elfişimmm benim de yazlık-kışlık olayı duruyor. cumartesi günü baya güzel temizlik yaptım. ama yatak odamız ve mutfak dolapları kaldı. pazar günü yazlık-kışlık çıkarırım diyordum, burda askerlik yapan arkadaş geldi bize. yürüyüş bandı almayı düşünüyorum, onun için bir yere gittik. oranın üst katında ps3 vardı, arkadaşımla eşim yarım saat kadar oynadılar, ordan pazara gittik. sonra da arkadaşı birliğine bıraktık derken akşam oldu. eve gel, yemek ye, bugüne yemek yap, bulaşıkları toparla derken giysilere ayıracak gücüm kalmadı. bugün eve gidince yapmayı düşünüyorum.
ne güzel erken çıkıyorsun akşama işlerini yapabiliyorsun benim hiç vaktim olmuyor ama kafama dolabı koydum bugün temizlicem. buzdolabının arasındaki camlara örtü seren varmı aranızda?
Kızlar siz fırınınızı her kullanımda siliyonuzmu...neyle ????
Yada genel temizlik yaptığınıza fırını neyle temizliyosunuz...özel bi sıvısı falan varmı onun yaa
benim camı leke leke gibi görünnüyo sinir oluyorum...tabii bende de var hata, ben her defasında silmiyorumşimdi toptan sileyim diyorum ama neyle siliym
Yada genel temizlik yaptığınıza fırını neyle temizliyosunuz...özel bi sıvısı falan varmı onun yaa
benim camı leke leke gibi görünnüyo sinir oluyorum...tabii bende de var hata, ben her defasında silmiyorumşimdi toptan sileyim diyorum ama neyle siliym
Slm millet memleketin hali gibi bizim topiğin halide perişan, kimsenin tek kelime etmeye keyfi yok ,
sizden ricam arkadaşlar, böyle oturmakla olmuyor, herkesin tek tek kendi içinde birşeyler yapması lazım, salı ve çarşamba günü van da kar yağışı bekleniyor, ordaki insanların acilen giyecek battaniye yorgan tarzı şeylere ihtiyacı var. Birimiz bile tek bir tane battaniye göndersek ordaki 1 kişiyi ısıtabiliriz. Bunun için kızılay size yardımcı olacaktır. Lütfen harekete geçelim çok geç olmadan. Topikteki arkadaşlarımda yakınlarındaki insanlara, iş arkadaşlarına komşularına söyleyerek kendi içimizde bir paylaşım yapabiliriz ,illaki örgütlenmeyi beklemeyelim veya ben ne yapabilirim tek başıma demiyelim lütfen.
zuzum öyle örtü değil örtü görünümlü naylon yapışkanlar oluyorya ondan diyorum :) cam çizilmesin yada buharlaşmasın temizliği kolay olsun diye :)
Zuzum öyle örtü değil örtü görünümlü naylon yapışkanlar oluyorya ondan diyorum :) Cam çizilmesin yada buharlaşmasın temizliği kolay olsun diye :)
canım biz işyerindekilere söyledik yarın herkes getirdiklerini bize vericek kolilicez mng kargoya vericez
bende önce senin gibi yapıyordum silmiyordum sonra silmek zor geliyordu artık her kullanımda siliyorum 5 dakikamı almıyor ben mr.muscle ile siliyorum yağları hemen çözüyor
cnm ernetin fırın temizleyicisi var. çok güzel yağ söküyor tavsiye ederim
ben de amway in zoom adlı bir fırın temizleyicisi var onunla siliyorum ama sonrasında fırını çalışıtırıp deterjan buharını atmasını sağlıorum
çünkü fırında kullanılan kimyasallar fırın tekrar çalıştığında çok zararlı hale gelebiliyor.
canım biz işyerindekilere söyledik yarın herkes getirdiklerini bize vericek kolilicez mng kargoya vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?