buharlaşma dolap soğuk sen kapağını açtığında içeri sıcak hava girmesinden kaynaklanır onu hiç bir zaman engelleyemezsin; tencerelerini yada saklama kaplarını sürükleyerek değil de kaldırarak alırsan çizilmez.
Yaa o tapırlara bayılıyom :))) kaynanamda var 3-5 tane ....
çok da pahalı bee
Diyet mi :)
hmm anladım sirken, bi sorayım bakalım...aman onada bişey sor, alana kadar bırakmaz peşini :))))
buharlaşma dolap soğuk sen kapağını açtığında içeri sıcak hava girmesinden kaynaklanır onu hiç bir zaman engelleyemezsin; tencerelerini yada saklama kaplarını sürükleyerek değil de kaldırarak alırsan çizilmez.
Yaa o tapırlara bayılıyom :))) kaynanamda var 3-5 tane ....
çok da pahalı bee
kızz moonstar diye de var aynısı tupperın.
ben 1 seri almıştımtupper dan sonra bunu keşfettim, ondan aldım aynen lens malzemesinden falan yapıyolar. mikrodalgaya makineye falan herşeye giriyo.
Sirkencim hoşgeldin
temizlik açısındanda kolay oluyormuş ama bu akşam normal çıkarıp yıkayıp tek tek kurutucam artık. Buharlaşma için dediğin mantıklı ama görünüm çirkin oluyor
ben de dün fırının kapağıyla baya uğraştım, mr. muscle ile temizledim ben. bizim fırın ocak kaç kişinin elinden geçtiği belli olmadığı için bembeyaz olmuyor, öncekilerden kalan kalıntılar var. ama yine de temizlik gösteriyor kendini. ben en son hiç deterjan değmemiş bezlerle siliyorum, ama çalıştırmak iyi fikir. kapağını açık mı bırakıp çalıştırıyorsunuz kızlar???
sirkennnn kız senin diyete mi ihtiyacın var ki??? ayyy bunalıma gircem bak senin yüzünden
kapağı kapalı çalıştırıyorum daha sonra açıyorum. anneme kalsa asla çamaşır suyu gibi deterjanlar kullanmamalıymışım. şimdilik böyle yapıyorum ama ilerde bebek filan olursa nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorum. Belki teknoloji daha da gelişir kendi kendini temizleyen akıllı fırınlar çıkar ya da hiç kalıntı bırakmayan deterjanlar..
Tatilden döndüp tartıda 61 i görünce ve bir çok kıyafetimin içine zorla sığmaya çalışınca ihtiyacımın oldugunu vücudum resmen bağırdı
boyun kaç senin canım???
hele o renkli renkli olanları harika:d annem satıyodu onlardan daha önce benim çeyizi yaptıktan sonra bıraktı satmayı hemde çok kullanışlılaar o zamanlar boşuna uğraşıyon napıcam falan diodum şimdi iyiki koymuş diyorum:d
domestos ve yağ çözler işini görür ancak sonrasında deterjan kalıntısını iyice uzaklaştır ki yaptığın yemeklere bulaşmasın. Amway ürünleri her yerde satılıyor bildiğim kadarıyla internette bile var.
kızz moonstar diye de var aynısı tupperın.
Ben 1 seri almıştımtupper dan sonra bunu keşfettim, ondan aldım aynen lens malzemesinden falan yapıyolar. Mikrodalgaya makineye falan herşeye giriyo.
bir yetmişbir (171 yazdım ama mesaja çok kısa dedi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?