2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu ben hem persue diye bir deterjanı hem locu hem de zoomu aldığım için net hatırlayamıyorum ancak 16-17 gibi bi şeydi. Cillit bangin yağ çözücüsü yada domestos da iyi oluyor. Bu aralar daha çok diyet topiklerinde geziyorum :)

Arse bizde de iki tane sıfır battaniye vardı ananede duruyordu aradık ekipler gelip alıyorlarmış. Eğer fırsatım olursa akşama da bi şeyler hazırlayacam

Katılıyorum evet , tencere falan çok çizer, benim tupper lar var hiç tencereyle buzdolabına bişey koym uyorum hep onlara boşaltıp koyuyorum,
hep daha düzgün duruyo dolap ( bütün saklama kaplarımı dikdörtgen ve kare aldım )

Yaa o tapırlara bayılıyom :))) kaynanamda var 3-5 tane ....

çok da pahalı bee

Diyet mi :)

hmm anladım sirken, bi sorayım bakalım...aman onada bişey sor, alana kadar bırakmaz peşini :))))

çok da pahalı bee

hele o renkli renkli olanları harika annem satıyodu onlardan daha önce benim çeyizi yaptıktan sonra bıraktı satmayı hemde çok kullanışlılaar o zamanlar boşuna uğraşıyon napıcam falan diodum şimdi iyiki koymuş diyorum

Diyet mi :)

hmm anladım sirken, bi sorayım bakalım...aman onada bişey sor, alana kadar bırakmaz peşini :))))

domestos ve yağ çözler işini görür ancak sonrasında deterjan kalıntısını iyice uzaklaştır ki yaptığın yemeklere bulaşmasın. amway ürünleri her yerde satılıyor bildiğim kadarıyla internette bile var.

Sirkencim hoşgeldin

temizlik açısındanda kolay oluyormuş ama bu akşam normal çıkarıp yıkayıp tek tek kurutucam artık. Buharlaşma için dediğin mantıklı ama görünüm çirkin oluyor

çok da pahalı bee

kızz moonstar diye de var aynısı tupperın.
ben 1 seri almıştımtupper dan sonra bunu keşfettim, ondan aldım aynen lens malzemesinden falan yapıyolar. mikrodalgaya makineye falan herşeye giriyo.

Sirkencim hoşgeldin

temizlik açısındanda kolay oluyormuş ama bu akşam normal çıkarıp yıkayıp tek tek kurutucam artık. Buharlaşma için dediğin mantıklı ama görünüm çirkin oluyor

bir de yıkadıktan sonra sıcak suyla durulursan rafları çok daha kolay kuruyor. Ben sonra bir de saç kurutma makinesi kullanıyorum o zaman hiç su zerresi kalmıyor

ben de dün fırının kapağıyla baya uğraştım, mr. muscle ile temizledim ben. bizim fırın ocak kaç kişinin elinden geçtiği belli olmadığı için bembeyaz olmuyor, öncekilerden kalan kalıntılar var. ama yine de temizlik gösteriyor kendini. ben en son hiç deterjan değmemiş bezlerle siliyorum, ama çalıştırmak iyi fikir. kapağını açık mı bırakıp çalıştırıyorsunuz kızlar???

sirkennnn kız senin diyete mi ihtiyacın var ki??? ayyy bunalıma gircem bak senin yüzünden

kapağı kapalı çalıştırıyorum daha sonra açıyorum. anneme kalsa asla çamaşır suyu gibi deterjanlar kullanmamalıymışım. şimdilik böyle yapıyorum ama ilerde bebek filan olursa nasıl bir çözüm bulurum bilmiyorum. Belki teknoloji daha da gelişir kendi kendini temizleyen akıllı fırınlar çıkar ya da hiç kalıntı bırakmayan deterjanlar..

Tatilden döndüp tartıda 61 i görünce ve bir çok kıyafetimin içine zorla sığmaya çalışınca ihtiyacımın oldugunu vücudum resmen bağırdı

boyun kaç senin canım???

ne güzel :)))

domestosla sileyim ben bi :)

kızz moonstar diye de var aynısı tupperın.
Ben 1 seri almıştımtupper dan sonra bunu keşfettim, ondan aldım aynen lens malzemesinden falan yapıyolar. Mikrodalgaya makineye falan herşeye giriyo.

moonstar mı :) bakayım canım netten

bir yetmişbir (171 yazdım ama mesaja çok kısa dedi )

ayyyy benim kilom seninle aynı, ama boyum 160 cm ah ben neler yapayım, hangi diyetlere başvurayım bilemiyorum ki. benim kadar yemekten zevk alan biri nasıl diyet yapar yaaaa

sirken mrh
bizimde hepimizin derdi galiba düğünden sonra hepimizde kilo artışı olmuş
ben pilates topu aldım titreşimli kemer kullandım maydonoz suları içtim
ama yok o göbek hala benimle

çok kötüyüm on dk önce bi haber aldım mahvoldum, ayaklarım titriyor, hatta tüm bedenim...
ilkokuldan beri tanıdığım arkadaşım geçen yıl üniv. de okurken lise aşkıyla evlendi, çocuk polisti, kız bu yıl okulu bitirdi ramazan sonu doğum yaptı ve 2 aylık bebeğiyle taini çıktı, muş a matematik öğretmeni olarak gitti. hafta sonu bebekleriyle beraber van ercişte bir alışveriş merkzinde cennete gittiler. cenazeleri yoldaymış. rabbim mekanlarını cennet eylesin.

valla ben de eve yürüyüş bandı almaya karar verdim, şöyle 750-1000 tl arası birşey bulursam alcam. dün baktıklarımızın en ucuzu 1250 tl'di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…