2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilsad üzüldüm allah rahmet eylesin. çok zor bir durum geride kalanlara sabır versin.

yarenay evin müstakil bir ev mi yoksa apartman dairesi mi? Çünkü yürüyüş bantları çok gürültü yapıyormuş alt kat komşulara
geçen bir arkadaşıma gittim onlar da almışlar alalı 4-5 ay olmuş ama hiç çdoğru dürüst kullanmamışlar evde elinin altında olması bi şey ifade etmiyor yürüyen insan çıkıp dışarda da yürüyor. dolmuşa otobüse biniyor iki durak önce iniyor yine yürüyüşünü yapıyor.

canım benim inan burda yürüyemiyorsun. dolmuş, otobüs zaten yok. her yere şahsi arabanla gidiyorsun mecbur. o da kapının önünde in, kapının önünde bin. ben buraya geldiğimden beri biraz da o yüzden kilo aldım. ben yalnız yürümeyi de sevmiyorum, eşim de çok geç ve yorgun geliyor. olmuyor yani. biz apartmanda 3. kattayız canım. akşamları yarım saat katlanıversinler ne diyim.

dişadcım çok üzüldüm başınız sağolsun canım.

dilşadcım, başınız sağolsun canım, Allah ailesine sabırlar versin. hayat işte ne zaman nerde olacağımız bilinmiyor ki...

komşunla papaz olmayacaksan süper. Ama açık konuşmak gerekirse benim üstümden biri böyle çok gürültü yapsa ben razı olmazdım :) Benim de çok yürüme imkanım olmuyor ama işte ne kurtarsam kar gözüyle bakıyorum. Bazen avmlere sırf yürümek için hareket olsun diye gidiyorum.

burdaki avm(!) leri görsen bayılırsın canım orda bile yürümek için aynı katta 10 tur atmak lazım, ancak keser

dilşadcım, başınız sağolsun canım, Allah ailesine sabırlar versin. hayat işte ne zaman nerde olacağımız bilinmiyor ki...

öyle de canım, face sinde şunu yamış bi fotonun altına
İnsan söz veriyor doğarken ölmeye...
Ölüm'ü gör, akşam gözlüm,sen dur
ben bir bakayım gidipte dönmeyen
dönen olduysa bile görülmeyen
ölüler ülkesine...
... Eğer ölüm aratacaksa yaşamı
Ve vaden benden evvelse
Devşirsinler ömrümü ömrünle...
Yeter ki akşam gözlüm
sen,benden önce gitme..

içim parçalanıyor, eşi kendi ve 2 aylık bebeği aynı anda can veriyor.duası kabul olmuş, çok zor geldi inanmak.

dilşadcım, başınız sağolsun canım, Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.

dilşadcığım başın sağolsun allah sabır versin. ailesine ve sevdiklerinede sabır versin rabbim .

tşk kızlar. aminnn mekanları cennet olsun küçük melekleriyle.
bugün çok mutluydum, eşim kendi iş yerini açıyor, kredi çektik geldik, masama oturdumm, tel ve acı haber, çok ii değilim sıkıntıdan karnıma inceden sancı giriyor. eşim ve bebeğim için kendimi toparlamaya çalışacağım görüşürüz kızlar ben çıkıyorum. anneme gidip biraz uzanmak ii gelecek sanırım.

merhaba kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum

hafta sonum alışveriş ve dinlenmekle geçti.grip olmuşum çok fenayım.kışlık bişeyler aldım (uzun hırka kalın,deri ceket,yarım bot,2tane kzak aldım )bugünde çok yoruldum evi süpür sil toz al banyo tuvalet yıka ütü yap kocamada yemek yaptım karnıbahar haşlayıp kızarttım birde kuru patlıcan ve biber dolması pişirdim valizmi hazırladım sevis saatimi bekliyorum 7 otobüsüm kalkıyor.

kendinize iyi bakın size hoş sohbetler hepinizi çok öpüyorum.

Dilşadcım yaaaaaaa çok üzüldüm cnm walla okurken kanım çekildi. mekanları cennet olsun inş. allah sabır versin sevenlerine ((((

bu arada dükkanınız hayırlı olsun

İyi yolculuklar canım kendine çok iyi bak. Öpüyorum seni

Evet canım bulduk eşimin diğer montunun cebinden çıktı :)

ohhhhhh süper haber bu, yoksa yazık olacaktı boşa para vermek!!!

bugün yine okuldaydım boş günüm olmasına rağmen. göreve başlama yazısını yazacaklardı ve ben onu gerekli yerlere götürecektim güya, olmadı tabi yetişmedi bu prosedürler beni çok bunaltıyor yaaaa. bi taraftan da bu hafta baya yoğunuz sınav haftası çünkü, ve sınavları bizim ofis hazırlıyor. en ufak bi hata bile olmaması için baya uğraşıoz.

bu h.sonu temizlik yapmadım ben, ev temizdi çünkü. birazdan yorganlara falan kılıf geçiricem artık akşamları yiden iyiye soğuk oluyor. böyle dedikçe Van geliyor aklıma. bugün okulda bayaa bi eşya yığmışlardı bahçeye Van için toplanıyordu sağolsun öğrenciler falan ne buldularsa getirmişler çuvallarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…