dilsad üzüldüm allah rahmet eylesin. çok zor bir durum geride kalanlara sabır versin.
yarenay evin müstakil bir ev mi yoksa apartman dairesi mi? Çünkü yürüyüş bantları çok gürültü yapıyormuş alt kat komşulara
geçen bir arkadaşıma gittim onlar da almışlar alalı 4-5 ay olmuş ama hiç çdoğru dürüst kullanmamışlar evde elinin altında olması bi şey ifade etmiyor yürüyen insan çıkıp dışarda da yürüyor. dolmuşa otobüse biniyor iki durak önce iniyor yine yürüyüşünü yapıyor.
çok kötüyüm on dk önce bi haber aldım mahvoldum, ayaklarım titriyor, hatta tüm bedenim...
ilkokuldan beri tanıdığım arkadaşım geçen yıl üniv. de okurken lise aşkıyla evlendi, çocuk polisti, kız bu yıl okulu bitirdi ramazan sonu doğum yaptı ve 2 aylık bebeğiyle taini çıktı, muş a matematik öğretmeni olarak gitti. hafta sonu bebekleriyle beraber van ercişte bir alışveriş merkzinde cennete gittiler. cenazeleri yoldaymış. rabbim mekanlarını cennet eylesin.
merhaba kızlarbi slm veriyim dedim arkadaşlarıma
canım benim inan burda yürüyemiyorsun. dolmuş, otobüs zaten yok. her yere şahsi arabanla gidiyorsun mecbur. o da kapının önünde in, kapının önünde bin. ben buraya geldiğimden beri biraz da o yüzden kilo aldım. ben yalnız yürümeyi de sevmiyorum, eşim de çok geç ve yorgun geliyor. olmuyor yani. biz apartmanda 3. kattayız canım. akşamları yarım saat katlanıversinler ne diyim.
komşunla papaz olmayacaksan süper. Ama açık konuşmak gerekirse benim üstümden biri böyle çok gürültü yapsa ben razı olmazdım :) Benim de çok yürüme imkanım olmuyor ama işte ne kurtarsam kar gözüyle bakıyorum. Bazen avmlere sırf yürümek için hareket olsun diye gidiyorum.
dilşadcım, başınız sağolsun canım, Allah ailesine sabırlar versin. hayat işte ne zaman nerde olacağımız bilinmiyor ki...
burdaki avm(!) leri görsen bayılırsın canımorda bile yürümek için aynı katta 10 tur atmak lazım, ancak keser
çok kötüyüm on dk önce bi haber aldım mahvoldum, ayaklarım titriyor, hatta tüm bedenim...
ilkokuldan beri tanıdığım arkadaşım geçen yıl üniv. de okurken lise aşkıyla evlendi, çocuk polisti, kız bu yıl okulu bitirdi ramazan sonu doğum yaptı ve 2 aylık bebeğiyle taini çıktı, muş a matematik öğretmeni olarak gitti. hafta sonu bebekleriyle beraber van ercişte bir alışveriş merkzinde cennete gittiler. cenazeleri yoldaymış. rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Zeynepcim işlerin yoğunluğundan unuttum galiba. Nereye gidiyordun canım?
memlekete gidiyorum canım görümcenin kızının bileziğini buldunuzmu canım
İyi yolculuklar canım kendine çok iyi bak. Öpüyorum seni
Evet canım bulduk eşimin diğer montunun cebinden çıktı :)
İyi yolculuklar canım kendine çok iyi bak. Öpüyorum seni
Evet canım bulduk eşimin diğer montunun cebinden çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?