2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

undomiel hoşgeldin canım. bu hafta canımız sıkkın topikçe, şehitler, deprem derken hepimizi bir sıkıntı aldı. onun dışında hepimiz iyiyiz. sen neler yapıyorsun? yoktun ne zamandır.

dilşadcım...allah rahmet eylesin, çok üzüldüm

..

undoo naber....

uff yaaa sinir oldum patroncuum sayesinde 7 ye de yetişemedim, 8 otobüsüne kaldım, eve git 8,30 :84:

dilşadcım...allah rahmet eylesin, çok üzüldüm

..

undoo naber....

uff yaaa sinir oldum patroncuum sayesinde 7 ye de yetişemedim, 8 otobüsüne kaldım, eve git 8,30 :84:

iyiyim zuzu'cum sen nasılsın?

undomiel hoşgeldin canım. bu hafta canımız sıkkın topikçe, şehitler, deprem derken hepimizi bir sıkıntı aldı. onun dışında hepimiz iyiyiz. sen neler yapıyorsun? yoktun ne zamandır.

ya sorma yarenay'cım bende çok üzüldüm valla haklısın uzunca bir zamandır giremedim topiğimize.. valla bir sene nasıl geçti anlamadım.. sanki daha dün gibi tatlım düğün hazırlığımızı paylaştığımız zamanlar..

günaydın kızlar çok hastayım tüm gece uyumadım bademciklerim şişmiş nefes alamadım öle çok üşüdüm ki uyu uyan mahvoldum yaa
mecburen geldim işim var bi doktorla görüşmem var

dilekcim geçmiş olsun. çok dikkat et kendine. havalar biranda çok soğudu. herkes hasta bu aralar...

toprağın 24 şehidi sessizce kabul etmesi beklenemezdi oda sarsıldı....
bu sözü bir yerde okudum sizlede paşlaşmak istedim. bu arada dilekcim geçmiş olsun...

günaydın kızlar çok hastayım tüm gece uyumadım bademciklerim şişmiş nefes alamadım öle çok üşüdüm ki uyu uyan mahvoldum yaa
mecburen geldim işim var bi doktorla görüşmem var

Dilekcim geçmiş olsun. işlerini erken bitirmeye bak dinlenerek iyileşebilirsin ancak

günaydınnn

ohh çok şükür bi yük kalktı üstümden...kdvler bitti gitti :)

kızlar çok teşekkur ederim. :2:
valla çalışıoum ama bugün geldim artık izin almam galiba
2de de bi görüşmem var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…