2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatmacım çok sevindim canım, yoksun ne zamandır. Hayırlı olsun bebişin inşallah.

Fatma çok sevindim senin adına çünkü sen çok istiyordun bu bebeği
hayırlı olsun Allah nazarlardan saklasın

fatmacım nasıl hissediyorsun kendini, heyecan ne durumda? nolur başından geçen kötü şeyleri bastırmaya çalış biraz. bu bebişte hamileliğin üzgün ve sıkıntılı geçmesin

Şeyi merak ettim ya sezeryandı ya dikişler açısından sıkıntı olmaz inşallah. daha çok yeniydi çünkü

Şeyi merak ettim ya sezeryandı ya dikişler açısından sıkıntı olmaz inşallah. daha çok yeniydi çünkü

4 ay geçti... drlar bi sıkıntı olmayacagını sölüyorlar zaten bebekde hemen büyümüyor ki.. şuandada rahatım bi sıkıntı yok yani

günaydın kızlar çok hastayım tüm gece uyumadım bademciklerim şişmiş nefes alamadım öle çok üşüdüm ki uyu uyan mahvoldum yaa
mecburen geldim işim var bi doktorla görüşmem var

dilek'cim çok geçmiş olsun cumartesi gününden beri bende senin gibiyim ama güzel bir çözüm buldum gece yatmadan önce vicks ile buguseptin yapıorum gece çok rahat uyuyorum.. tavsiye ederim canım. bir de bol bol su iç

fatma'cım tebrik ederim... daha önce yaşasığın sıkıntıları hiç düşünme... allah bir an önce ellerine almanı nasip eder inşallah bebeğini..

sağolasın... ama korkuyorum işde bişey de hissetmiyorum

Fatmacım hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

Dilşad canım ben dün düşündümde ben sizin dükkana hayırlı olsun demeyi unuttum :)

Dükkanınız hayırlı olsun canım. Bol kazançlarınız olur inşallah.

evet canım kesin öle bişi yapmalıyım çünkü berbat bi gece geçirdim bugün iş ark. vicks al dedi eve giderken almalıyım kesinlikle
Suda çok içmeye çalışıoum kızlar bilir günde 2,5 3 litre içioum ama şuan soğuk ya hiç istemiioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…