- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
dilsad'cım nasılsın canımm???
evet canım kesin öle bişi yapmalıyım çünkü berbat bi gece geçirdim bugün iş ark. vicks al dedi eve giderken almalıyım kesinlikle
Suda çok içmeye çalışıoum kızlar bilir günde 2,5 3 litre içioumama şuan soğuk ya hiç istemiioum
hg canım
hiç ii değilim malesef...
Bugün arkadaşım, eşi ve 2 aylık bebeğinin cenazesi var 3 canı birdn kaybetmek zor geliyor. Cenazeye gidecem 3 buçukta....
Sen nasılsın?
hg canım
hiç ii değilim malesef...
Bugün arkadaşım, eşi ve 2 aylık bebeğinin cenazesi var 3 canı birdn kaybetmek zor geliyor. Cenazeye gidecem 3 buçukta....
Sen nasılsın?
canım benim grip ve benzeri soğuk algınlıklarının en büyük ilacı dinlenmek ve su içmek. maalesef çalışırken dinlenmek pek mümkün olamıyor..
bir de mutlaka soğan çorbası içmen tavsiye ederim. biliyorsun soğan inanılmaz bir antibiyotik... ben iki gündür hem eşime hem de kendime içiriyorum
ya kuzum bu son görevdir ama sen hamilesin gitmemen senin acından daha ii olur die düsünüoum. Yada eşin annen falan gelcek mi?
ayyy o kötüdür ya
anneleri babaları kardeşleri dayanabiliyorken benm ne haddime canım. dün gece sabaha kadar sürekli rüyamdalardı zaten gitmezsem sanki arkadaşlarımıza ihanet ediyormuşum gibi hissedeceğim.annem eşim değil de en yakın arkadaşımla gidecez.
yok yok tadı çok güzel oluyo.. kremalı mantar çorbası gibi oluyor. içinde zaten soğan görmüyorsun.. :)
canım benim çok üzüldüm.başınız sağolsun.. allah yattıkları yerde huzur versin..
bende hastayım canım.. yatıyorum evde. eşim de yine seyahate gitti.. yalnızım anlayacağın
süpersin yaaa
yeminle bende elfi gibi yazından anladımmm
hayırlı olsun canım çok sevindim
Fatmacım hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
Kızlarrrr
ben geldimmmmmmm
Hoşgeldin Çikolata nasıl geçti iş seyahatin?
Nereye gitmiştin?
sagol canım hoşbuldummm
güney afrikaya gitmiştim bir hafta
cok güzel gecti, okyanus kıyısında bir şehirdeydik ve yemyeşil bir dogası var
Ülke olarak nereye diye sormamıştık sen gittikten sonra merak ettik :))
Eminim çok güzeldir
evet kimse sormayınca bende söyleyemedim şuraya gidiyorum diye.....
güzel ama yorucuydu neyseki dönebildik evimize,
Sevindim canım.
siz neler yaptınız bir hafta boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?