2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım benim grip ve benzeri soğuk algınlıklarının en büyük ilacı dinlenmek ve su içmek. maalesef çalışırken dinlenmek pek mümkün olamıyor..

bir de mutlaka soğan çorbası içmen tavsiye ederim. biliyorsun soğan inanılmaz bir antibiyotik... ben iki gündür hem eşime hem de kendime içiriyorum

hg canım
hiç ii değilim malesef...
Bugün arkadaşım, eşi ve 2 aylık bebeğinin cenazesi var 3 canı birdn kaybetmek zor geliyor. Cenazeye gidecem 3 buçukta....
Sen nasılsın?

ya kuzum bu son görevdir ama sen hamilesin gitmemen senin acından daha ii olur die düsünüoum. Yada eşin annen falan gelcek mi?

hg canım
hiç ii değilim malesef...
Bugün arkadaşım, eşi ve 2 aylık bebeğinin cenazesi var 3 canı birdn kaybetmek zor geliyor. Cenazeye gidecem 3 buçukta....
Sen nasılsın?

canım benim çok üzüldüm. başınız sağolsun.. allah yattıkları yerde huzur versin..

bende hastayım canım.. yatıyorum evde. eşim de yine seyahate gitti.. yalnızım anlayacağın

ayyy o kötüdür ya

ya kuzum bu son görevdir ama sen hamilesin gitmemen senin acından daha ii olur die düsünüoum. Yada eşin annen falan gelcek mi?

anneleri babaları kardeşleri dayanabiliyorken benm ne haddime canım. dün gece sabaha kadar sürekli rüyamdalardı zaten gitmezsem sanki arkadaşlarımıza ihanet ediyormuşum gibi hissedeceğim.annem eşim değil de en yakın arkadaşımla gidecez.

ii o zaman tatlım yalnız kalma istedim. Kötü olursan die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…