2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kızlar nasılsınız?

nınıddddd son gelişmeler..işyerinden diger kızdan sonra iki kız daha ayrılmayA karAR VERDİ..her ikiside patronun sapık oldıgunu söylüyorlar anam..

Dün eşim dedi ki ne zamandır gitmiyoruz annenlere bizi topa tutacaklar gidelim dedi. Ben burdan servisle gittim eşimde işyerinden geldi Annemlerde buluşup anneanneme geçtik yemek yedik çay içtik eve gelmemiz 23:30 u buldu hemen kışlıkları açtım hepsi vakumlu hurçtaydı ve kırışmışlardı giymiyeceklerimi ayırdım onlaru ütüledim katladım 2 tane büyük torba oldu. İşyerine getirdim onları jelatinledik kartonlara koyduk kargoya vericez yada belediye yi arayıp gelip almalarını söylicez yarında getirecekler var şimdilik biriktiriyoruz 1 koli ayakkabı oldu.

bugün dizim var bi yandan izler bi yandan kışlıklarımı ütülerim . buzdolabıda yarına kaldı artık

kaadin afrikali güya ben ona hep gülüyormusum onun arkasindan konusuyormusum

o 2 tane düsük yapmis ben onu konusmusum hep

hic alakasiz yani sok oldummm

bir gicik türk kadin var ayyy igrenc bir kadin o hep onunla beraber oturuyor kesin o fittilledi yalan yere yarin sorucam ona

ama kadin neler diyor sok oldum tam dilimde yok tikandim bir seyi anlatana kadar

ya kizlar böregin icine yumurta koymasam olur mu ?

Yufkanin aralarini sürmek icin

sadece biraz yogurt süt ve koysam olurmu acaba :18:

iyilik güzellik sende nevar ne yok ?

nasil gidiyor ?##nerrelerdesin

ugramaz oldun buralara
Geçmişe göz atmaya çalışıyorum ama baş edemedim epeydir girmiyorum Sinemcim iyiyim canım ya giremedim valla nedenini ben de bilmiyorum hayat akışı sanırım iş güç uzaklaştım buralardan aklımdasınız ama. Çok şükür her şey yolunda bu ay bi de bebik gelirse süper olucak. Eşim doktora gitti kontrole ohda da bir şey çıkmadı çooook şükür

Luxxorcum hoşgeldin. Bende biraz neti bırakıp işlerime yoğunlaşsam ne güzel olacak ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…