hoşgeldin canımm...naberr
ufff başım ağrıyo benim yaa(( öğleden sonra 1,30 saat ptt de sıra bekledim patron gelsin diyim sıkıldım gitmek istiyom belkim izin verir
Luxxorcum hoşgeldin. Bende biraz neti bırakıp işlerime yoğunlaşsam ne güzel olacak ama nerdeeee
luxxor hg canım nasılsın?
elfi ben artık çok girmioum valla zaten topik boş başka topiklere de bakmıoum.
funda ve nigardan sonra iice tenhalaştık zuzu ve yarenayda az girio.
Nasıl yaa funda ve nektar tamamen mi çıktı topikteeen?
Kızlar sanırım başım belada. Çekilişler ve kampanyalar topiğini takip ediyordum bi tane siteye üye oldum t.c. mi de yazdım numune istedim bugün geldi ama dolandırıcı çıkmışlar galiba.
Ortalık birbirine girdi dava açmalar avukatım diyenler. Hiç bişey anlamadım konuyu da kapattılar. Gelen ürünlerde minicik şeyler herkes diyorki tarihi geçmiş ben baktım tarih bulamadım
kuzum nie yazdın yaa tc numaranı
ben burdayım kızz
işlerden sık giremedim, biriktirmişimde
Pazardan aldığım kolyem ile yapışkanlı minik tablolarımı ekliyeyim Eki Görüntüle 278924 Eki Görüntüle 278925
cnm ben öyle bir habere denk gelmedim. hangi siteden baktın. duyunca moralim bozuldu valla
Kızlar sanırım başım belada. Çekilişler ve kampanyalar topiğini takip ediyordum bi tane siteye üye oldum t.c. mi de yazdım numune istedim bugün geldi ama dolandırıcı çıkmışlar galiba.
Ortalık birbirine girdi dava açmalar avukatım diyenler. Hiç bişey anlamadım konuyu da kapattılar. Gelen ürünlerde minicik şeyler herkes diyorki tarihi geçmiş ben baktım tarih bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?