2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin canımm...naberr

ufff başım ağrıyo benim yaa (( öğleden sonra 1,30 saat ptt de sıra bekledim patron gelsin diyim sıkıldım gitmek istiyom belkim izin verir

Luxxorcum hoşgeldin. Bende biraz neti bırakıp işlerime yoğunlaşsam ne güzel olacak ama nerdeeee

Hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür sizlerden ne var ne yok? Yine bi gerginlikler filan yaşanmış umarım olmaz bir daha...Bu arada "Hilma" fatmcım yeni nickin mi yoksa başka birimi

luxxor hg canım nasılsın?
elfi ben artık çok girmioum valla zaten topik boş başka topiklere de bakmıoum.
funda ve nigardan sonra iice tenhalaştık zuzu ve yarenayda az girio.

Aaa evet sensiin meleğinin fotosundan tanıdım canımcım beni ekler misin:13:

İyiyim canım sağolasın ya ben de girdiğimde şu bebek isteyenler topiğine takılıyorum orda da okudukça üzülüyorum diye açıkçası giresim gelmedi uzun zamandır:26:

Evet dilekcim aynen öyle oldu ya. Bende senin gibi artık pek girmiyorum

ben burdayım kızz

işlerden sık giremedim, biriktirmişimde

Kızlar sanırım başım belada. Çekilişler ve kampanyalar topiğini takip ediyordum bi tane siteye üye oldum t.c. mi de yazdım numune istedim bugün geldi ama dolandırıcı çıkmışlar galiba.

Ortalık birbirine girdi dava açmalar avukatım diyenler. Hiç bişey anlamadım konuyu da kapattılar. Gelen ürünlerde minicik şeyler herkes diyorki tarihi geçmiş ben baktım tarih bulamadım

kuzum nie yazdın yaa tc numaranı

kızlar ya enkaz altından ölü yaralı çıkaran askerlere uzun namlulu silahlarla saldırmışlar 4 asker ağır yaralıymış.

cnm ben öyle bir habere denk gelmedim. hangi siteden baktın. duyunca moralim bozuldu valla

ahh yavrum T.C ni niye yazdin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…